ByBlaCk4
Üye
geçen bunun eski sürümünü kurdum sürekli reset atıyodu bunda o durum nasıl
Cihazı ext4 e formatlayıp kurarsan bi sorun olmaz
geçen bunun eski sürümünü kurdum sürekli reset atıyodu bunda o durum nasıl
onu nasil yapıcaz yoksCihazı ext4 e formatlayıp kurarsan bi sorun olmaz
1- CWM yi ve şu dosyayı indirip sd kartınıza atın. (CWM : Dev-Host - update.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service) (Dosya :onu nasil yapıcaz yoks
ben stock romda direk yükledim bunda yüklesem olmazmı1- CWM yi ve şu dosyayı indirip sd kartınıza atın. (CWM : Dev-Host - update.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service) (Dosya :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
2- Telefonu recovery moda alıp cwm yi yükleyin.
3- CWM den verdiğim dosyayı yükleyin.
4- CWM den advanced - reboot recovery yapın karşınıza cwm nin daha gelişmiş bir sürümü gelecek.
5- Mounts and storage bölümüne girin ve toggle f2fs <-> ext4 migration a gelin ve bir kez basın.
6- Aynı bölümden format /data - f2fs ve format /cache - f2fs seçin.
7- İndirdiğiniz F2FS destekli kerneli yükleyin.
8- Reboot system now (NOT : İlk açılış biraz uzun sürebilir.) bu f2fs ye formatlama tersini yaparsan ext4 de formatlarsın
[JB+KK][3.1.10] Chrono Kernel (1.25 GHz'e kadar overclock desteği !!!) - MaxiCep burda zaten anlatılyo
ben stock romda direk yükledim bunda yüklesem olmazmı
Olur ama sorun cıkarsa dediğim gibi yapmalısın
teşekkürler
ya şey sorucam novafushiondan rom indirmiştim önceden kuruyodum şuan ise install aboret status 7 hatasını verip yüklemiyo nedenRica ederim
Stock roma root atıp kurmayı deneya şey sorucam novafushiondan rom indirmiştim önceden kuruyodum şuan ise install aboret status 7 hatasını verip yüklemiyo neden
Cm11 mi kullansam s4 rom muStock roma root atıp kurmayı dene
Cm11 mi kullansam s4 rom mu
Bu kerneli kurdunmu reset atma durumu varmi bide rom en stabiliCrystalpa nasil guzrlmi onerirmisin
Hiz performans sarj heoa ortak kasman isinmayn rom yani bide cm 11 mi s4 rommustabilmi rom yani şarjı falan iyimi ?
Hiz performans sarj heoa ortak kasman isinmayn rom yani bide cm 11 mi s4 rommu
İnternetten samsung apps apksini indir root explorer ile system/priv-app icine at cihazı yeniden baslat samsung apps hazır ilk girdiğinde güncelleme yapcrystal pa kullanıyorum samsung apps yok nasıl yüklerim onu google playdede yok combat 3 ün linkini verirmisin ?