Kendin gibi biriyle çıkarmıydın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
tofy' Alıntı:
bence sıkıcı olur aynı düşünceler aynı davranışlar hayat geçmez:):)

farklılıklar birbirini tamamlamalı o zaman zevkli olur :)bazı düşünceler aynı olsun ama hepsii olmasınnnn;)

tofy ile aynı fikirdeyim :good:herşey birebir aynı olunca ne heyecan olur ne de başka bişey :ok2:

perfectlover

Üye
Elbette çıkarım. Karakteri bana benzediğine göre beni en iyi anlayabilecek kişi odur. Tabi onu da en iyi ben anlayabilirim. Benim hassas olduğum konularda beni anladığı için ısrarcı olmaz ve istediğim gibi davranır vs. Daha pek çok iyi yönü var bu kadının. Bulsam asla bırakmazdım ama nerde öyle bir kadın?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tofy' Alıntı:
bence sıkıcı olur aynı düşünceler aynı davranışlar hayat geçmez:):)

farklılıklar birbirini tamamlamalı o zaman zevkli olur :)bazı düşünceler aynı olsun ama hepsii olmasınnnn;)

valla dün gece bende aynen bunları yazdım ama yollayamadım maxi kapandı aynı senin gibi düşünüyorum......:good:

ayrıca herşeyimiz aynı olunca iki arkadaştan bi farkımız olmaz sadece arkadaşlarımın benimle aynı olmasını isterim......:good:

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
yasminoz' Alıntı:
valla dün gece bende aynen bunları yazdım ama yollayamadım maxi kapandı aynı senin gibi düşünüyorum......:good:

ayrıca herşeyimiz aynı olunca iki arkadaştan bi farkımız olmaz sadece arkadaşlarımın benimle aynı olmasını isterim......:good:

Anlaşıldı bayanlar devamlı kaos istiyo :pro:

Caine

Caine

Üye
yaaaa her zaman kadınlar der ki illede ruh ikizimi ararım ama başka zamanda başka yerdede soyledikleri değişiyor. yok efendim heyecan yok efendim macera o olmaz su gitmez vs... yaaa insan bir ömur gecirecekse 70 yasında bile kavga edip sudan bahanelerle tartısmak istemezki veya 60 yaşında everete de tırmanmak veya aldatılmak istemezzz. bi arkadasında yazdıgı gibi uzum uzume baka baka kararır. yani belli bir sureden sonra zaten zevkleriniz bile aynı olacakkk. inanın kendi huyumda bana benzeyen birini bulmayı cook isterim cook. kadınlar kavga mı istiyor anlamadım ama heyecandan kastları heralde banka soyamayacaklarına göre bu olsa gerek :kop:

Altun.

Altun.

Üye
ya abi sıkıcı olmazmı yaa. ne bilim her yaptığı seninkiyle aynı düşünsene ayakta işemeye çalışırken yakalamışsın bi gün muhahahaha :) :) :) :)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
jöly' Alıntı:
tofy ile aynı fikirdeyim :good:herşey birebir aynı olunca ne heyecan olur ne de başka bişey :ok2:

Dimi ya..:hayir:

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
Caine' Alıntı:
yaaaa her zaman kadınlar der ki illede ruh ikizimi ararım ama başka zamanda başka yerdede soyledikleri değişiyor. yok efendim heyecan yok efendim macera o olmaz su gitmez vs... yaaa insan bir ömur gecirecekse 70 yasında bile kavga edip sudan bahanelerle tartısmak istemezki veya 60 yaşında everete de tırmanmak veya aldatılmak istemezzz. bi arkadasında yazdıgı gibi uzum uzume baka baka kararır. yani belli bir sureden sonra zaten zevkleriniz bile aynı olacakkk. inanın kendi huyumda bana benzeyen birini bulmayı cook isterim cook. kadınlar kavga mı istiyor anlamadım ama heyecandan kastları heralde banka soyamayacaklarına göre bu olsa gerek :kop:

tamamen katılıyorum hatta daha fazlası

karides

Üye
Öncelikle evlilikle, ilişki yaşamayı birbirinden ayırmak gerekir. Evlilik dediğiniz şeyin disiplini olmalı. Öyle çok dalgalanmalara müsait değildir yapısı. Dolayısıyla da "perfectlover" adlı arkadaşın dediği gibi birinin hassas olduğu bir konuda diğerinin ısrarcı olmaması ve onu çok iyi tanıması gerekir. Bunu da birbirine benzeyen insanlar kolaylıkla yapar. Birbirinden farklılıkları olan insanlar da mutlu olabilirler tabi evliliklerinde; ancak, onların daha çok efor sarfetmeleri ve daha çok sabır göstermeleri gerekir. Zaten, 50 yaşanıza geldiğinizde de (bu yaştan ziyade paylaşımla da alakaladır) bir bakarsınız onun yemediğini yemiyor ve onun sevmediğini siz de sevmiyorunuz. Benim evlenmeden önce futboldan nefret eden bir çok bayan tanıdığım, aradan beş-altı sene geçtikten sonra sıkı futbol takipçisi oluverdi.
Evlilik hariç ilişki ise daha esnektir. En azından tarafların kaybedecekleri çok şey yoktur. Daha radikal kararlar alınabilir ve risk gözönüne alınabilir. Bu durumda farklı insanların birbirilerine tahammül ettikten sonra ilişkiyi yürütmeleri daha kolaydır. Sonuç olarak;
evililikte birbirine benzeyen insanlar daha kolay mutlu olurken bu insanları sıkmaz; ancak, evlilik dışı ilişkilerde farklı insanların ilişkiyi yürütme şansları birbirine benzeyen insanlar kadardır.
Saygılar.

omayra

Üye
Karides arkadaşımız ne kadar güzel söylemiş. Ben pek sevdim bu arkadaşı. Yahu hakikaten hayata aynı pencereden bakmanın mutluluğu apayrı. Her gün yaşadığımız stresten sonra insan evine gelince heyecana katlanabilir mi? Sakin bir limana sığınmak ister insan. Kısa süreli heyecan arayan arkadaşlara bir sözüm yok ancak hayat sürekli heyecanla da geçmez ki. Bu arada nedir bu aradığınız heyecan? Keşfetmenin getirdiği bir şey mi? Partneriniz ne kadar engin olursa olsun, elbette bir gün gelir keşif ve gizem biter. Çok mu şey umuluyor ilişki konusunda, heyecanın daim olması için devamlı partner mi değiştirmek gerekiyor? İnsan o zaman yalama olmaz mı? Nedir bunun sonu anlamadım ki ben.

Caine

Caine

Üye
karides' Alıntı:
Öncelikle evlilikle, ilişki yaşamayı birbirinden ayırmak gerekir. Evlilik dediğiniz şeyin disiplini olmalı. Öyle çok dalgalanmalara müsait değildir yapısı. Dolayısıyla da "perfectlover" adlı arkadaşın dediği gibi birinin hassas olduğu bir konuda diğerinin ısrarcı olmaması ve onu çok iyi tanıması gerekir. Bunu da birbirine benzeyen insanlar kolaylıkla yapar. Birbirinden farklılıkları olan insanlar da mutlu olabilirler tabi evliliklerinde; ancak, onların daha çok efor sarfetmeleri ve daha çok sabır göstermeleri gerekir. Zaten, 50 yaşanıza geldiğinizde de (bu yaştan ziyade paylaşımla da alakaladır) bir bakarsınız onun yemediğini yemiyor ve onun sevmediğini siz de sevmiyorunuz. Benim evlenmeden önce futboldan nefret eden bir çok bayan tanıdığım, aradan beş-altı sene geçtikten sonra sıkı futbol takipçisi oluverdi.
Evlilik hariç ilişki ise daha esnektir. En azından tarafların kaybedecekleri çok şey yoktur. Daha radikal kararlar alınabilir ve risk gözönüne alınabilir. Bu durumda farklı insanların birbirilerine tahammül ettikten sonra ilişkiyi yürütmeleri daha kolaydır. Sonuç olarak;
evililikte birbirine benzeyen insanlar daha kolay mutlu olurken bu insanları sıkmaz; ancak, evlilik dışı ilişkilerde farklı insanların ilişkiyi yürütme şansları birbirine benzeyen insanlar kadardır.
Saygılar.

hayranınımmm yaaa :cooll:
abi sen kesin evlisin :ah: :ah: :ah:

ukalaboy

ukalaboy

Üye
bana gelmez be :) hatta bana benzeyenede gelmez o :)

karides

Üye
Caine' Alıntı:
hayranınımmm yaaa :cooll:
abi sen kesin evlisin :ah: :ah: :ah:

Naptın yaa ne abisi.. Yaş daha 28. Çok sağolasın. Teveccühünüz.

Caine

Caine

Üye
karides' Alıntı:
Naptın yaa ne abisi.. Yaş daha 28. Çok sağolasın. Teveccühünüz.
benim 25 olduguna göre 3 yaş var arada ve abimin yaşındasın. o zaman sorun yok ;) ama kendimi yaşlı hissediyorum demede dersen demeyiz :)

evlimisin değilmisin?

karides

Üye
Öncelikle omayra, iltifatın için teşekkürler.
Caine : Nasıl rahat edeceksen, öyle hitab edebilirsin kardeşim.
Bu arada evet evliyim ve eşimi kendime benzettiğim gibi (o ne kadar inatçı olsa da) ben de eşime benzedim (ne kadar inatçı olsam da). Saygılar.:good:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
:good:

ukalaboy

ukalaboy

Üye
pskolojik maynağ sana hasta oluyom ben yaaaa

Caine

Caine

Üye
karides' Alıntı:
Öncelikle omayra, iltifatın için teşekkürler.
Caine : Nasıl rahat edeceksen, öyle hitab edebilirsin kardeşim.
Bu arada evet evliyim ve eşimi kendime benzettiğim gibi (o ne kadar inatçı olsa da) ben de eşime benzedim (ne kadar inatçı olsam da). Saygılar.:good:
süpersinnnn. allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşşallah ;)

Aslında Ben ben DegiLiM

Aslında Ben ben DegiLiM

Üye
aslında hayat boktan aldatmaca duzanbaz bu yuzden kendım gıbı bırısını ıstemem cunku hayatın boktanlıklarını cozmusum kendımıde coktan cozmusum ben kendımıde sevmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt