Kendin gibi biriyle çıkarmıydın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Ben ben DegiLiM

Aslında Ben ben DegiLiM

Üye
sana bısı solımmı arkadasım psıkılok mangaq warya aslında ınsanlar ndnse hep hayatında hep ozentıden baska bısı yok farkettımde herkez bırbırnden goruo veya tvden goruo yapmaya calısıo ama kendılerı tarz yapmaya veya bısıler uretmeye calısmıo

omayra

Üye
Aslında Ben ben DegiLiM' Alıntı:
aslında hayat boktan aldatmaca duzanbaz bu yuzden kendım gıbı bırısını ıstemem cunku hayatın boktanlıklarını cozmusum kendımıde coktan cozmusum ben kendımıde sevmem

Kişinin kendini bilmesi kadar büyük erdem var mı şu dünyada? Madem kendin hakkında böyle düşünüyorsun, bence de kendin gibi biriyle çıkma. Hatta kimseyle çıkma. Kendini sevmeyen insan başkasını sevebilir mi? Hayat ne kadar aldatmaca olsa da, ucundan kıyısından sevilecek yanı bulunuyor biraz zorlarsan. Bu kadar kötümser olma bence.

Aslında Ben ben DegiLiM

Aslında Ben ben DegiLiM

Üye
omayra' Alıntı:
Kişinin kendini bilmesi kadar büyük erdem var mı şu dünyada? Madem kendin hakkında böyle düşünüyorsun, bence de kendin gibi biriyle çıkma. Hatta kimseyle çıkma. Kendini sevmeyen insan başkasını sevebilir mi? Hayat ne kadar aldatmaca olsa da, ucundan kıyısından sevilecek yanı bulunuyor biraz zorlarsan. Bu kadar kötümser olma bence.

kardesım sanada hak werıorum hatta dedıgın gıbı bırıylede cıkmıorum 2 senedır baskasınıda sevemıorum 'bana yamuk yapmayan arkadaslarım harıcınde'

Caine

Caine

Üye
omayra' Alıntı:

:good: sana katılmamak elde değil :cooll:

balli31

balli31

Üye
ben hayatta çıkmam

ÇIKMAMÇIKMAMÇIKMAMÇIKMAM

darkred

darkred

Üye
..::Riddick::..' Alıntı:
Anlaşıldı bayanlar devamlı kaos istiyo :pro:

konuyu baştan sona okuduğumda çoğu kişi haklı aslında tabi çıkmam diyenlere katılmıyorum.ama cihan abimin şu sözüne sonuna kadar destek veriyorum :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt