Kendime Note II düşünüyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

senin telefonda sorun olmasın :hmmm anlattıgına göre 100 mb ram boşta kalıyor ,e benim arkadaşlar çatır çutur gta mostwanted oynuyorlar o nasıl oluyor :hmmm

bende de çatur çutur gta most wanted mc4 oynanıyor android öyle bir sistem ki ram kalmadığında kendi kendine arkaplanda çalışan bazı uygulamaları falan kapatıyor bu yüzden 100MB ramle oynanıyor çevrende wonder kullanan arkadaşların var mı ? varsa birde onlar gta açsınlar telefonlarında biraz oynasınlar sonra ana menüye dönsünler sistem arkaplan işlemlerini öyle bir kapatıyor ki Touchwiz bile kapanmış oluyor :evet: :ehe

- - - Eklendi - - -

vay be.hem de android :islik

:evet: sistemin çalışma mantığı bu :)

codblackops2

codblackops2

Üye

bende de çatur çutur gta most wanted mc4 oynanıyor android öyle bir sistem ki ram kalmadığında kendi kendine arkaplanda çalışan bazı uygulamaları falan kapatıyor bu yüzden 100MB ramle oynanıyor çevrende wonder kullanan arkadaşların var mı ? varsa birde onlar gta açsınlar telefonlarında biraz oynasınlar sonra ana menüye dönsünler sistem arkaplan işlemlerini öyle bir kapatıyor ki Touchwiz bile kapanmış oluyor :evet: :ehe

- - - Eklendi - - -

:evet: sistemin çalışma mantığı bu :)

bak bunu hiç bilmiyordum tamda androidden soğuyacaktim bunu demeseydin :D

PriZm

PriZm

Üye
Talip'in bahsettiği sistemin adı: LMK (Low Memory Killer)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Artles

Artles

Üye
Bu arada telefonun 1.5 haftadır açık ve zor şekilde kullanılmasından sonraki ram durumu;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nasıl bu kadar az yahu ? Ben 2 gün kullandım aşırı şekilde telefon boştayken 0.90 gb- 0.95 gb arasında gidiyodu ( Görev yöneticisinden baktığımda )

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bu kadar az yahu ? Ben 2 gün kullandım aşırı şekilde telefon boştayken 0.90 gb- 0.95 gb arasında gidiyodu ( Görev yöneticisinden baktığımda )

herşeyi açarsan tabi 0.95 GB'tı görürsün hatta 1 GB'tın üstüne bile çıkar :evet: android uygulamaları hemen açabilmek için ön bellekte tutuyor çünkü

PriZm

PriZm

Üye

1.5 haftadır telefon açık diyorum! :D

Artles

Artles

Üye

Telefon kasmaya başlasa resetlerim :D

Telefonu aldığımdan beri ( yaklaşık 3 ay oldu ) ilk defa son 2 gündür takılmalar yaşattı ufak tefek, ağır tribe girdim :D Dün galeride donmuştu galeriyi kapatıp tekrar açtım, bugünde mesaj yazarken bi harfe bastım dondu öyle 3-4 sn sonra geçti. Hemen resetledim (Türk usulü..) :D

Bide ben sana birşey sorucam, 2 gün önce telefonu şarja taktım 10 dk sonra falan elektrikler kesildi bende kabloyu çıkarttım elektrikler gelince yeniden taktım. Dün gecede şarjdayken %100 olmuştu ama yeşil ışık yanmıyodu sanki şarjda değilmiş gibi. Bir süre bekledim tekrar kırmızı ışık yandı ve sonra yeşile döndü dolduğunu gösteren yazı çıktı (Elektrikler kesilmemişti). İçime bir şüphe düştü acaba bataryaya birşey olmuş mudur ? :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Telefonu aldığımdan beri ( yaklaşık 3 ay oldu ) ilk defa son 2 gündür takılmalar yaşattı ufak tefek, ağır tribe girdim :D Dün galeride donmuştu galeriyi kapatıp tekrar açtım, bugünde mesaj yazarken bi harfe bastım dondu öyle 3-4 sn sonra geçti. Hemen resetledim (Türk usulü..) :D
Benim galeride bazen kasıyor :ehe

(Çok mu sansürledim acaba :ehe)

Ekli dosyalar

blacktalon

blacktalon

Üye
bence boyut sıkıntı degilse al 2gb ram ekran batarya cok iyi bunlar az sey degil

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
aslında s4 de çok güzel duruyor exynos 5 octa ile süper bir güç tasarrufu sağlayacak ve cortex a15 4 çekirdekli işlemciyle coşturacak :evet: benchmarklarda da çok iyi sonuçlar alıyor yanına yaklaşabilen yok şu anda ve kamera 13 MP:evet: ne dersiniz note 2 vs s4

s4 için biraz daha beklemem gerekecek :(

Üst Alt