avcitalip
Üye
Kendime Note II düşünüyorum !
renk seçenekleri arasında kararsız kaldım titanyum grisi telefonu ayrı bir karizmatik gösterirken beyaz rengi hem karizma hemde asil gösteriyor bence
yani beyaz olanından almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım ?
s3'teki hafıza sorununun note 2'de de olduğunu biliyorum bu yüzden dahili hafızası 32 GB olandan almak istiyorum ancak 32 GB'tlık versiyonunu bulamadım
uygun fiyata 32GB nereden bulunabilir ? bu benim için çok büyük bir sorun değil çünkü telefonu tıka basa oyunla doldurmazsanız problem olmuyor 
note 2 ile s3 arasındaki temel farklılıklar neler ?
1 GB ram 1.6GHZ 4çekirdek ve LTE 4G olması dışında ?
neden note 2 derseniz hem ekranı biraz büyütmek istiyorum hemde hepinizin bildiği üzere s3'ün ram problemi var 1 GB ram ona bence yetmiyor üstelik 4.1 JB güncellemesinden sonra şarjı daha çabuk gitmeye başladı ama bu büyük bir problem değil,şimdilik aklımda başka bir cihaz yok iPhone 4s alayım diyeceğim ama onlarında şarj problemi ve ekranın küçük olma problemi var üstelik 4G LTE yok ve interneti daha yavaş...
başka hangi cihazı tavsiye edersiniz ? hTC One X+'ta hoşuma gidiyor ancak ram 1 gb olduğu için onuda eledim
s3'ü satıp note 2 almayı düşünüyorum gittigidiyor'da şu anda 1.350 TL civarında sanırım en ucuz orada o yüzden oradan alacağım şu anda yurtdışı cihaz alma imkanım yok
renk seçenekleri arasında kararsız kaldım titanyum grisi telefonu ayrı bir karizmatik gösterirken beyaz rengi hem karizma hemde asil gösteriyor bence
yani beyaz olanından almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım ?s3'teki hafıza sorununun note 2'de de olduğunu biliyorum bu yüzden dahili hafızası 32 GB olandan almak istiyorum ancak 32 GB'tlık versiyonunu bulamadım
uygun fiyata 32GB nereden bulunabilir ? bu benim için çok büyük bir sorun değil çünkü telefonu tıka basa oyunla doldurmazsanız problem olmuyor 
note 2 ile s3 arasındaki temel farklılıklar neler ?
1 GB ram 1.6GHZ 4çekirdek ve LTE 4G olması dışında ?

neden note 2 derseniz hem ekranı biraz büyütmek istiyorum hemde hepinizin bildiği üzere s3'ün ram problemi var 1 GB ram ona bence yetmiyor üstelik 4.1 JB güncellemesinden sonra şarjı daha çabuk gitmeye başladı ama bu büyük bir problem değil,şimdilik aklımda başka bir cihaz yok iPhone 4s alayım diyeceğim ama onlarında şarj problemi ve ekranın küçük olma problemi var üstelik 4G LTE yok ve interneti daha yavaş...
başka hangi cihazı tavsiye edersiniz ? hTC One X+'ta hoşuma gidiyor ancak ram 1 gb olduğu için onuda eledim

)
hele 4.1 ve sonrası için bence facia
o kadar kötü olamaz, olmamalı
anlattıgına göre 100 mb ram boşta kalıyor ,e benim arkadaşlar çatır çutur gta mostwanted oynuyorlar o nasıl oluyor