Valla alacağın telefondan 4 sene performans beklemek biraz sorun oluşturabilir özellikle bu kategorideki telefonlarda.4 yıl kullanırsın tabiki fakat 3. yıldan sonra şuanki E6 durumuna düşecektir.Sözde destek olacak fakat neredeyse hiç bir işe yaramayacak bir destek.O zaman sadece browser ve mesajlaşma - konuşma telefonuna dönüşür.Öğrenciyim demişsin halinden anlıyorum o ayrı
Bunların arasından eğer bütçeni zorlamak istemiyorsan 603 iyidir.Nokia Symbian'a daha 4 yıl destek verecek ki 603 2. nesil olduğundan desteği kesin gibi.Tabi bu destek oyun getirmiyor o ayrı.Sony telefonları da gayet iyidir, sony Neo V'sine bile ICS güncellemesi verecekken Samsung Galaxy S'ine desteğini hemen çekti.Sınıftan bir arkadaşımda Wawe II var ve aylardı Bada 2.0 bekliyor.Samsung destek konusunda gerçekten berbat, çıkardığı telefonlar en fazla 1 yıl adam akıllı destek alabiliyor bu yüzden Samsung'u elemeni tavsiye ederim.
Ray ve 603 arasında seçim sana kalmış ama bu iki telefonu karşılaştırırsan Ray daha iyidir.Eğer 603 yerine 701 düşünürsen işte o zaman zevklerine göre seçim yapman gerekir.Ben olsam ve bir telefonu bu kadar uzun bir süre kullanacak olsam kesinlikle bütçeyi biraz zorlardım.Sonuçta telefonu 1 kere alacaksın.