Kendim İçin Telefon Arıyorum - Sony Ericcson Xperia Pro Siparişi Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu almalıyım?

• Nokia 603 Al, Bütçenide zorlama, iyi de bir telefonun olsun

Kullanılan: 5 25.0%
  • Samsung Galaxy W i8150 alarak bütçeni zorla ama değecektir

Kullanılan: 6 30.0%
  • Sony Ericcson Xperia Ray'de aradığın herşey var, bütçeni zorla ve al

Kullanılan: 9 45.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kendim İçin Telefon Arıyorum - Sony Ericcson Xperia Pro Siparişi Verdim
12 ay taksitle aylık 74 TL'ye denk gelebilecek şekilde Hepsiburada.com üzerinden kampanyalı 888 TL + kargo (7 TL) toplam fiyatıyla Sony Ericcson Xperia Pro siparişini vermiş bulunmaktayım. Umarım tam beklediğim gibi bir telefon olur ve uzun yıllar kullanırım.

klongs

klongs

Üye
ekranın küçük olması önemli değilse xperia ray

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim düşüncem şu: Aylık 60 liraya hiç kendimi zorlamadan 9 takside alabileceğim bir telefon olan Nokia 603 almalıyım. Kamerası 5MP, işlemcisi hızlı, rami yeterli. Üstelik parlak ve çizilmeye karşı dayanıklı ekrana sahip.

5 MP'lik telefonlar arasından seçtiğim en uygun telefon Nokia 603.

Ancak bütçemi zorlayacaksam mutlaka Xperia Ray almalıyım. Kamerası, ekran parlaklığı ve diğer özellikleri ile aradığım herşeyin var olduğunu gösteriyor. Sadece klavyesi yok. O da olmayı versin.

İşte bu iki telefon arasında kaldım. Sizler ne diyorsunuz? Bütçemi çok zorlamalı mıyım? Değer mi?

klongs

klongs

Üye
bence xperia ray al kamerası iyi işlemcisi gpusuda iyi tasarımıda iyi ilerde custom romda yaparsın :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Cfw işini bırakacak mısın ?

by*cambaz

Üye
xperia ray :yuru

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cfw işini bırakacak mısın ?

5230'umu satmıyorum. 603 alsamda ona CFW yapmayacağım. 5230 çürüyene kadar devam edeceğim. Bu bilgilendirmeyi, CFW işleri hakkında ne olacak diye merak eden herkes için yapıyorum.

Türe

Türe

Üye
Daha önce de dediğim gibi Furkan abi Ray al ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Custom ROM'da şimdilik düşünmüyorum.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Valla alacağın telefondan 4 sene performans beklemek biraz sorun oluşturabilir özellikle bu kategorideki telefonlarda.4 yıl kullanırsın tabiki fakat 3. yıldan sonra şuanki E6 durumuna düşecektir.Sözde destek olacak fakat neredeyse hiç bir işe yaramayacak bir destek.O zaman sadece browser ve mesajlaşma - konuşma telefonuna dönüşür.Öğrenciyim demişsin halinden anlıyorum o ayrı :D

Bunların arasından eğer bütçeni zorlamak istemiyorsan 603 iyidir.Nokia Symbian'a daha 4 yıl destek verecek ki 603 2. nesil olduğundan desteği kesin gibi.Tabi bu destek oyun getirmiyor o ayrı.Sony telefonları da gayet iyidir, sony Neo V'sine bile ICS güncellemesi verecekken Samsung Galaxy S'ine desteğini hemen çekti.Sınıftan bir arkadaşımda Wawe II var ve aylardı Bada 2.0 bekliyor.Samsung destek konusunda gerçekten berbat, çıkardığı telefonlar en fazla 1 yıl adam akıllı destek alabiliyor bu yüzden Samsung'u elemeni tavsiye ederim.

Ray ve 603 arasında seçim sana kalmış ama bu iki telefonu karşılaştırırsan Ray daha iyidir.Eğer 603 yerine 701 düşünürsen işte o zaman zevklerine göre seçim yapman gerekir.Ben olsam ve bir telefonu bu kadar uzun bir süre kullanacak olsam kesinlikle bütçeyi biraz zorlardım.Sonuçta telefonu 1 kere alacaksın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Xperia Ray almama değer mi? 603 ile arasındaki fiyat farkı için söylüyorum. Cebimde böyle bir telefonla dolaşacaksam mutlaka iyi bir nedeni olmalıdır.

klongs

klongs

Üye
Xperia Ray almama değer mi? 603 ile arasındaki fiyat farkı için söylüyorum. Cebimde böyle bir telefonla dolaşacaksam mutlaka iyi bir nedeni olmalıdır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla alacağın telefondan 4 sene performans beklemek biraz sorun oluşturabilir özellikle bu kategorideki telefonlarda.4 yıl kullanırsın tabiki fakat 3. yıldan sonra şuanki E6 durumuna düşecektir.Sözde destek olacak fakat neredeyse hiç bir işe yaramayacak bir destek.O zaman sadece browser ve mesajlaşma - konuşma telefonuna dönüşür.Öğrenciyim demişsin halinden anlıyorum o ayrı :D

Bunların arasından eğer bütçeni zorlamak istemiyorsan 603 iyidir.Nokia Symbian'a daha 4 yıl destek verecek ki 603 2. nesil olduğundan desteği kesin gibi.Tabi bu destek oyun getirmiyor o ayrı.Sony telefonları da gayet iyidir, sony Neo V'sine bile ICS güncellemesi verecekken Samsung Galaxy S'ine desteğini hemen çekti.Sınıftan bir arkadaşımda Wawe II var ve aylardı Bada 2.0 bekliyor.Samsung destek konusunda gerçekten berbat, çıkardığı telefonlar en fazla 1 yıl adam akıllı destek alabiliyor bu yüzden Samsung'u elemeni tavsiye ederim.

Ray ve 603 arasında seçim sana kalmış ama bu iki telefonu karşılaştırırsan Ray daha iyidir.Eğer 603 yerine 701 düşünürsen işte o zaman zevklerine göre seçim yapman gerekir.Ben olsam ve bir telefonu bu kadar uzun bir süre kullanacak olsam kesinlikle bütçeyi biraz zorlardım.Sonuçta telefonu 1 kere alacaksın.

Teşekkür ederim. Tam aradığım bir cevap olmuş. Aradığım telefonlar arasında en ucuz fiyatlarını bulabildiğim sadece Xperia Ray oldu. Aklımda Xperia Pro var ancak malesef bütçemi aşıyor. Sonuç olarak Xperia Ray gibi görünüyor.

---------- Eklendi @ 19:42:07 ---------- Yazıldı @ 19:41:23 ----------

Bu arada, unutmuşum. Flaş desteği de önemli :( Bütün kapılar Ray'e çıkıyor.

Astrosman

Astrosman

Üye
Ray

fnldstntn

Üye
Bence Xperia Neo V ye de bi göz at...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Neo V Düşünsen Diyorum Ray'in Ekranı Küçük Değil Mi?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam arkadaş o gün s g w almış süper bir cihaz ya 750 tlye almış tavsiye ederim sonyide düşün ama nokia kesinlikle alma

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Neo V Düşünsen Diyorum Ray'in Ekranı Küçük Değil Mi?

Evet ray'in ekranı baya küçük.Kamera önemli demişsin ama Ray yanlış hatırlamıyorsam 8 MP idi.Tabi küçük ekran dokunmatik telefonlarda aşırı sorun oluşturabiliyor özellikle çok mesajlaşan ve webde gezen biriysen.Gerçi oyun oynayan, arama yapan biriysende sorun oluşturuyor.Ne kadar büyük ekran o kadar iyi kullanım :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ray'den en büyük korkum ekranının küçük olması.

---------- Eklendi @ 20:03:33 ---------- Yazıldı @ 20:03:04 ----------

Neo V düşünmüyorum. Kamerası 5 MP.

---------- Eklendi @ 20:04:16 ---------- Yazıldı @ 20:03:33 ----------

En iyisi 603 alayım. Ekranı küçük bir telefon için katlanılmaz gibime geliyor. Genellikle baş parmaklarımla telefonları kullanırım.

klongs

klongs

Üye
Ray'den en büyük korkum ekranının küçük olması.

---------- Eklendi @ 20:03:33 ---------- Yazıldı @ 20:03:04 ----------

Neo V düşünmüyorum. Kamerası 5 MP.

ray ile 603 ün ekran farkı 0.2 inç çok fark etmez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt