Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
şuanda asistanın geliştirmekte olduğum onbeşinci sürümünde denetim masasını açma sistem bilgilerini görüntüleme ve sadece yazılı olarak facebook durum güncelleme özelliği eklenmiştir eklemeyi düşündüm özellikler ise facebook fotoğraf ve video durum güncelleme twitter tweet atma ve facebook bildirim sistemidir:)

• Beğen
Tepkiler: BozKurt0102

SHS

SHS

Üye
Xpde çalışır mı bu

SHS

SHS

Üye
kaç mb bu? boyutu nedir?

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
şuanda en son yayınlanan sürümün sıkıştırılmış boyutu 283 kb:oke:
GÜNCEL SÜRÜM (v15.0) link
-------------------------------
link :
v15 yenilikler
-----------------
*denetim masasını açma özelliği eklendi(denetim masası)
*sistem bilgilerini gösterme özelliği eklendi(sistem bilgileri)
*twitter açma özelliği eklendi(twitter aç)
*whatsapp web açma özelliği eklendi(whatsapp web aç)
*facebook durumunu güncelleme özelliği eklendi(facebook durumunu güncelle)
*facebook durumunu güncelleme özelliği ile fotoğraf ta paylaşabilirsiniz
*v14 sürümündeki asistan güncel değil v13ü indirin hatası düzeltildi
v15 yayınlandı deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum:maxicep:
yeniliklerin ve linkin olduğu böolümü yukarıda alıntılıyorum:)
yenilikler listesinde geçen bazı özellikleri program içerisindeki özellikler listesine eklemeyi unutmuş olabilirim gelecek sürümde eklenecektir
facebook durum güncelleme özelliğinde ilk girişinizde bir defa giriş yapın sonrasında program internet explorerin geçmişini silmediğiniz sürece program otomatik giriş yapacaktır eğer giriş yapılmamış ise paylaş buıtonuna tuıklayınca uyarı verir fotoğraf paylaş butonu ise hiç tepki vermez giriş yaptığınızda yazılı durum güncellemre sorunsuz çalışacaktır fotoğraflıda ise henüz amnlaşılamamış bir nedenden dolayı butona iki kere basmanız gerekmektedir iki defa basın ardından çıkan pencereden fotoğrafı seçin fotoğrafı seçip tamam butonuna tıkladığınızda eğer uyarı vermezse yükleme işleminiz başarılı demektir:)
@BozKurt0102 @kralberk13 @Bilişim Profesörü @SHS

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
SHS

SHS

Üye
Tekrar indiriyim o zaman eksik indirmişim galiba

Karavelaa

Üye
eski sürümü indirmişsin yeni sürüm şimdi yayınlandı:)
İsim yerine isim girip beni hatırlaya basınca isim siliniyor.(Hata paylaşayım dedim:D.Ama ilk hatırlaya basıp isim yazınca sorun yok

Jus7ice

Jus7ice

Üye
ellerine sağlık keşke bizim söylediğimizi yazan bir programda olsaydı günümüzde var ama harici olarak satılıyor mikrofon gibi birşey

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
İsim yerine isim girip beni hatırlaya basınca isim siliniyor.(Hata paylaşayım dedim:D.Ama ilk hatırlaya basıp isim yazınca sorun yok
ismimi hatırlayı işaretlemeden kutuya ismini yaz ve isim komutunu ver ismini kaydettim diyecek ve sonraki açılışlarda isim yazmadan sacece ismimi hatırlayı işaretlemen yeterli olacak:)
@Karavelaa

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben mobil kortana alternatifi sandım . :)
Peki wp için Google tarayıcı sesli arama varmı hani mikrofona basıp birsey söylersin o da google de buluyor .

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
şuanda en son yayınlanan sürümün sıkıştırılmış boyutu 283 kb:oke:

v15 yayınlandı deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum:maxicep:
yeniliklerin ve linkin olduğu böolümü yukarıda alıntılıyorum:)
yenilikler listesinde geçen bazı özellikleri program içerisindeki özellikler listesine eklemeyi unutmuş olabilirim gelecek sürümde eklenecektir
facebook durum güncelleme özelliğinde ilk girişinizde bir defa giriş yapın sonrasında program internet explorerin geçmişini silmediğiniz sürece program otomatik giriş yapacaktır eğer giriş yapılmamış ise paylaş buıtonuna tuıklayınca uyarı verir fotoğraf paylaş butonu ise hiç tepki vermez giriş yaptığınızda yazılı durum güncellemre sorunsuz çalışacaktır fotoğraflıda ise henüz amnlaşılamamış bir nedenden dolayı butona iki kere basmanız gerekmektedir iki defa basın ardından çıkan pencereden fotoğrafı seçin fotoğrafı seçip tamam butonuna tıkladığınızda eğer uyarı vermezse yükleme işleminiz başarılı demektir:)
@BozKurt0102 @kralberk13 @Bilişim Profesörü @SHS
Güzel güzel, gelişiyor eline sağlık :cool

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
söylemeyi unuttum sadece program ana klasör de dursun gerisini alt klasörlere eklesen de öyle paylaşsan yeni sürümü kalabalık duruyor :) bu da bir tavsiye

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
söylemeyi unuttum sadece program ana klasör de dursun gerisini alt klasörlere eklesen de öyle paylaşsan yeni sürümü kalabalık duruyor :) bu da bir tavsiye
o dosyaların bazıları silinecek zaten yeni sürümde:)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Başarılarının devamını dilerim usta gerçekten iyi iş çıkarmışsın :oke:
Patentini alıp ticaretini yapmaya başla :ehe

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
sizdede konuşma özelliğinde sorun varmı:(
hiçbir ses dosyasını çalmıyor
mesajımı gören birisi denerse çok sevinirim:)
sorun çözülmüştür:)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCEL SÜRÜM (v16.0) link
-------------------------------
link :
v16 yenilikler
-----------------
*il ve ülke telefon kodlarını görüntüleme(il alan kodları/ülke kodları)
*ana ekrandaki saati gizleme/gösterme(saati gizle/saati göster)
*boy kilo indexi ve günlük su ihtiyacı hesaplama(sağlıklı mıyım)
*günün sözü(günün sözü)
*varsayılan arkaplan olarak ramazan temalı arkaplan eklendi
*kayıtlı ismi isim kutusuna yazmak için kullanılan chckbox linklabel olarak değiştirildi ve yazısı ismim kayıtlı olarak ayarlandı
*asistanın size isminizi nasıl kaydedeceğinizi anlatması için ismimi nasıl kaydedeceğim yazısına tıklayın
*internet bağlantısını kontrol etme özelliğinde hata düzetmmesi(artık bir ağa bağlı ama internete erişilemiyor olduğunda intyernet var demiyor)
*ses çalamama sorunu düzeltildi
v16 yayınlandı! deneyen tüm değerli maxicep üyelerinin yorumlarını bekliyorum yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıntıladım:maxicep:
@BozKurt0102 @BLasTeaR @Bilişim Profesörü @SHS
sizdede gücelleme kontrol özelliğinde sorun varsa lütfen bildirin:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Bilişim Profesörü
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Gayet başarılı, bulup indirdi, az test yaptım ilerleme var kardeş emeğine sağlık gerçekten :oke:

Üst Alt