Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Konu yanlışlıkla alınmıştır. Geri üst konu yapıldı.@Dogus Pertez @ANIL üst konulardan alınmasının sebebi nedir?
bu arada birazdasn v12yi yayınlayacağım![]()
Konu yanlışlıkla alınmıştır. Geri üst konu yapıldı.@Dogus Pertez @ANIL üst konulardan alınmasının sebebi nedir?
bu arada birazdasn v12yi yayınlayacağım![]()
Konu yanlışlıkla alınmıştır. Geri üst konu yapıldı.

şuan upload ediyorum yeni sürümügelişiyor gelişiyor yeni dolap gelsin bilgisayarı kuracağım parçaları da topladım yeni özellikleri merak ediyorum denemek için sabırsızlanıyorum![]()

*amerikan doları-tl çeviri nedir direkt olarak kur eklesen daha mantıklışuan upload ediyorum yeni sürümü
v12 yayınlandı! deneyen üyelerimizin yoorumlarını bekliyorum
v12 yenilikler
----------------
*numaradan operatör sorgulama
*amerikan doları-tl çeviri
*ıp adresi sorgulama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
numaradan kişi sorgulama gelirse güzel olur 
numaradan kişi sorgulama yapmaya çalışıcam*amerikan doları-tl çeviri nedir direkt olarak kur eklesen daha mantıklınumaradan kişi sorgulama gelirse güzel olur
![]()

şimdiden beklemedeyimnumaradan kişi sorgulama yapmaya çalışıcam![]()

yeni sürüm(v13.0) yarın yayınlanak![]()

10 dk içinde yeni sürümün upload işlemlerine başlayacağım yenilikler iseHayırlısı
Sürüm ile birlikte gelecek olan özellikler/iyileştirmeler vb gibi bilgileri de paylaşırsan iyi olur![]()
yeni sürüm(v13) yayınlandı deneyen tüm değerli form üyelerinin yorumlarını bekliyorumGÜNCEL SÜRÜM (v13.0) link
-------------------------------
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v13 yenilikler
----------------
*numaradan isim sorgulama özelliği eklendi(numara sorgulama)
*dolar-tl dönüştürme özelliğinde değişiklikler yapıldı(dolar tl dönüştürücü)
*eski sürümden veri alma özelliği eklendi(eski sürümden veri al)
@kralberk13 @torba15 @BLasTeaR 
malesef ingilizce olsa belkibiz konuşalım o yapsın var mı acaba böyle bir şans![]()

@BLasTeaR @BozKurt0102teşkkürler önerilerinizi bekliyorumEn son girdiğim zaman ile arada iyi bir ilerleme kat etmişsin, tebrikler @cihanata_1:

deneyeceğimden emin olabilirsinbir de bildirim gelmesini ekle bari durum güncelleme varsa bildirim olayı olmazsa olmaz mesenger gibi

deneyeceğimden emin olabilirsin![]()