cihanata_1
Üye
yeni sürüm(v7.0) link konunun ilk mesajına eklendi(@kralberk13 @Bilişim Profesörü @Mesut Aktaş @torba15 ve diğer tüm değerli form üyeleri konuya davetlidir) bu sürümde daha öncede söylediğim programa yepyeni bir görünüm kazandırmaya önem verdim arkadaşlar yani yepyeni bir görünüm ve daha birçok yenilik sizleri bekliyor
yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü aşağıya yapıştırdım
linki bu sefer kendi sitemin sunucuları üzerinden verdim arkadaşlar çok hızlıb bir şekilde hiç belmeden indirebilirsiniz
link kırıksa lütfen bildirin yorumlarınızı bekliyorum
GÜNCEL SÜRÜM (v7.0) link
-------------------------------
v7.0 link:
--------------------------------------------------------
v7.0 yenilikler
-----------------
*güncelleme kontrol etme özelliği eklendi(g. kont .et butonuna tıklayın)
*güncellemeleri oto kont et/etme(gket/gketme)
*namaz vakitleri sorgulama özelliği eklendi(namaz vakitleri)
*uygulamaya özel ikon eklendi
*uygulamaya yeni bir görünüm kazandırıldı
*komut geçmişi özelliği eklendi(uygulamaya verdiğiniz komutları komutu verdiğiniz tarih saat ile birlikte liste halinde görebilirsiniz isterseniz komut geçmşini klisten,in üzerinde bulunan komut geçmişini göster/gizle butonuna tıklayarak açabilirsiniz ve aynı butona tekrar tıklayarak gizleyebilirsiniz)
*özellikler listesi gizlendi(özellikleri göster/gizle butonunu kullanarak gösterebilir/tekrar gizleyebilirsiniz)
*bilgisayarı kapatma özelliği değiştirildi(özellik komutu:kapat): belirli bir süre sopnra kapatma özelliği eklendi(kapat komutunu verince çıkan sayı belirleme kutusundan saniye belirleyin ve çıkan kapat butonuna tıklayın
*notlar özelliği değiştirildi(özellik komutu:notlar):artık notların jkaydedileceği dosyayı seçmek zorunda değilsiniz notların kaydedileceği dosyasdı9 program sizin oluşturarak notlarınızı oraya kaydeder(programı kapatıp açınca notlarınız silinmez)
*özel arakaplan belirleme özelliği geliştirildi(özellik komutu:ap): artık program birdefa velirlediğiniz araka planı değiştirmediğiniz sürce hatırlayarak her başlangıçta otomartik olarak bu arkaplanı uygular(varsayılan arkaplanı değiştirdikten sonra tekrar varsayılan arkaplana dönme komutu:varsayılan ap)
*parantez içerisinde yazılanlar anlatılan özelliğin komutudur
yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü aşağıya yapıştırdım
linki bu sefer kendi sitemin sunucuları üzerinden verdim arkadaşlar çok hızlıb bir şekilde hiç belmeden indirebilirsiniz
link kırıksa lütfen bildirin yorumlarınızı bekliyorum

GÜNCEL SÜRÜM (v7.0) link
-------------------------------
v7.0 link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------------------------------------------------
v7.0 yenilikler
-----------------
*güncelleme kontrol etme özelliği eklendi(g. kont .et butonuna tıklayın)
*güncellemeleri oto kont et/etme(gket/gketme)
*namaz vakitleri sorgulama özelliği eklendi(namaz vakitleri)
*uygulamaya özel ikon eklendi
*uygulamaya yeni bir görünüm kazandırıldı
*komut geçmişi özelliği eklendi(uygulamaya verdiğiniz komutları komutu verdiğiniz tarih saat ile birlikte liste halinde görebilirsiniz isterseniz komut geçmşini klisten,in üzerinde bulunan komut geçmişini göster/gizle butonuna tıklayarak açabilirsiniz ve aynı butona tekrar tıklayarak gizleyebilirsiniz)
*özellikler listesi gizlendi(özellikleri göster/gizle butonunu kullanarak gösterebilir/tekrar gizleyebilirsiniz)
*bilgisayarı kapatma özelliği değiştirildi(özellik komutu:kapat): belirli bir süre sopnra kapatma özelliği eklendi(kapat komutunu verince çıkan sayı belirleme kutusundan saniye belirleyin ve çıkan kapat butonuna tıklayın
*notlar özelliği değiştirildi(özellik komutu:notlar):artık notların jkaydedileceği dosyayı seçmek zorunda değilsiniz notların kaydedileceği dosyasdı9 program sizin oluşturarak notlarınızı oraya kaydeder(programı kapatıp açınca notlarınız silinmez)
*özel arakaplan belirleme özelliği geliştirildi(özellik komutu:ap): artık program birdefa velirlediğiniz araka planı değiştirmediğiniz sürce hatırlayarak her başlangıçta otomartik olarak bu arkaplanı uygular(varsayılan arkaplanı değiştirdikten sonra tekrar varsayılan arkaplana dönme komutu:varsayılan ap)
*parantez içerisinde yazılanlar anlatılan özelliğin komutudur
Son düzenleme: