Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm(v7.0) link konunun ilk mesajına eklendi(@kralberk13 @Bilişim Profesörü @Mesut Aktaş @torba15 ve diğer tüm değerli form üyeleri konuya davetlidir) bu sürümde daha öncede söylediğim programa yepyeni bir görünüm kazandırmaya önem verdim arkadaşlar yani yepyeni bir görünüm ve daha birçok yenilik sizleri bekliyor:) yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü aşağıya yapıştırdım:)
linki bu sefer kendi sitemin sunucuları üzerinden verdim arkadaşlar çok hızlıb bir şekilde hiç belmeden indirebilirsiniz
link kırıksa lütfen bildirin yorumlarınızı bekliyorum:)

GÜNCEL SÜRÜM (v7.0) link
-------------------------------
v7.0 link:
--------------------------------------------------------

v7.0 yenilikler
-----------------
*güncelleme kontrol etme özelliği eklendi(g. kont .et butonuna tıklayın)
*güncellemeleri oto kont et/etme(gket/gketme)
*namaz vakitleri sorgulama özelliği eklendi(namaz vakitleri)
*uygulamaya özel ikon eklendi
*uygulamaya yeni bir görünüm kazandırıldı
*komut geçmişi özelliği eklendi(uygulamaya verdiğiniz komutları komutu verdiğiniz tarih saat ile birlikte liste halinde görebilirsiniz isterseniz komut geçmşini klisten,in üzerinde bulunan komut geçmişini göster/gizle butonuna tıklayarak açabilirsiniz ve aynı butona tekrar tıklayarak gizleyebilirsiniz)
*özellikler listesi gizlendi(özellikleri göster/gizle butonunu kullanarak gösterebilir/tekrar gizleyebilirsiniz)
*bilgisayarı kapatma özelliği değiştirildi(özellik komutu:kapat): belirli bir süre sopnra kapatma özelliği eklendi(kapat komutunu verince çıkan sayı belirleme kutusundan saniye belirleyin ve çıkan kapat butonuna tıklayın
*notlar özelliği değiştirildi(özellik komutu:notlar):artık notların jkaydedileceği dosyayı seçmek zorunda değilsiniz notların kaydedileceği dosyasdı9 program sizin oluşturarak notlarınızı oraya kaydeder(programı kapatıp açınca notlarınız silinmez)
*özel arakaplan belirleme özelliği geliştirildi(özellik komutu:ap): artık program birdefa velirlediğiniz araka planı değiştirmediğiniz sürce hatırlayarak her başlangıçta otomartik olarak bu arkaplanı uygular(varsayılan arkaplanı değiştirdikten sonra tekrar varsayılan arkaplana dönme komutu:varsayılan ap)
*parantez içerisinde yazılanlar anlatılan özelliğin komutudur

Son düzenleme:

kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler bu sefer olmuş geliştirmene devam diyorum ben tabi biz geliştir diyoruzda senin içinde sorun oluyo emeğine sağlık

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bu sefer olmuş geliştirmene devam diyorum ben tabi biz geliştir diyoruzda senin içinde sorun oluyo emeğine sağlık
ne sorunu bir program yapmışım geliştireceğım tabii sorun olur mu hiç:)

kralberk13

kralberk13

Üye
her işin bir zorluğu ve bununda berlirli bi zorluğu olduğunu düşünüyorum şahsen :)

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
v7.0 yeni link

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
teşekküerler asistanın websitesi ve [email protected] çok yakında kullanıma girecek:)
r asistanın websitesi ve [email protected] asistan hakkında soru şikayet ve önerileriniz için mail adresini kullanabilirsiniz
@torba15 @kralberk13 @Mesut Aktaş @Bilişim Profesörü ve diğer tüm değerli form üyeleri vebsitemiz kullanıma girdi davetlisiniz:)

kralberk13

kralberk13

Üye
bu arada siten güzel olmuş :)

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
bence buraya da devam et birde bakarsın dünyaca kullanılan program olur geliştirdikçe ne diyelim hayırlısı neyse o olsun :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
bence buraya da devam et birde bakarsın dünyaca kullanılan program olur geliştirdikçe ne diyelim hayırlısı neyse o olsun :)
tmm buraya da koyarım o zaman :)
hiçbir programcılık eğitimim yok ve yaşım 15 :)

kralberk13

kralberk13

Üye
kardeşim yaşın önemli değil önemli olan bu işlerle uğraşman ve bize hizmet vermen ayrıca yeni versiyonunu ana sayfada ve sitede paylaş ordanda burdanda indiren ve kullanan olur teşekkürler

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yaşın önemli değil önemli olan bu işlerle uğraşman ve bize hizmet vermen ayrıca yeni versiyonunu ana sayfada ve sitede paylaş ordanda burdanda indiren ve kullanan olur teşekkürler
siteyi bu yüzden açtım zaten maxicep dışında da indirme alır diye googleyede başvurdum siteyi eklemesi için:)

kralberk13

kralberk13

Üye
güzel iyi yaptın kardeşim

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm(v8.0) yayınlandı linki ve yenilikleri konunun ilk mesajına ekledim:)
yeniliklerin ve likin olduğu bölümü aşağıya yapıştırıyorum bu sürümde bilgisayarı kapatma özelliğinde değişikler yaptım ve en onemlisi asistanın görüş bildir özelliğini kullanırken email ve şifrenizi vermenize artık gerek kalmadı yorumlarınızı bekliyorum(@kralberk13 @torba15 @Mesut Aktaş @Bilişim Profesörü ve diğer tüm değerli maxicep üyeleri:) )
GÜNCEL SÜRÜM V8.0 LİNK:

yenlikler

*bilgisayarı kapatma özelliği değiştirildi:kapatma artık ...saniye sonra şeklinde değil saat .. olduğunda kapat şeklinde programlanıyor belirlediğiniz saatte hiç beklemeden kapanıyor(özellik komutu:kapat)

*görüş bildir özelliği geliştirildi:artık asistan hakkında görüşlerinizi bildirirken email adresi ve şifrenizi vermenize GEREK YOK sadece mesajınızı yazıyorsunuz ve bana asistanın kullandığı bir email adresi üzerinden iletiliyor
v9.0 da gelmesi planlanan yenilikler
*çeviri özelliğinde geliştirme ve iyileştirmeler
*favori sitelerim özelliği
*emaillerinizi asistan üzerinden okuyabilme
ve ayrıca ilerleyen sürümlerde asistan üzerinde yaptığınız tüm kişiselleştirmeler(belirlediğiniz özel arkaplanınız,kaydettiğiniz isminiz ve notlarınız ,asistana kaydettiğiniz email hesabınız,v9.0 da gelmesi planlanan favori sitelerim özelliğine kaydettiğiniz siteleriniz vb.) asistanı kullandığınız heryererden ulaşabilmeniz için tüm kişiselleştirmeleriniz adınıza kaydedildeği ÜYELİK SİSTEMİ ve SESLE KOMUT VERME özelliğikleri üzerinde çalışıyorum
*not: arkadaşlar indirdiğiniz asistan sürümlerinde denemelerde kendi isimimi kaydettiğim için benim ismim(atakan) kayıtlıdır bunu değiştirmek için ismimi hatırla kutucuğunu işaretlemeden kendi isminizi yazmanız ve asistana isim komutunu vermeniz gerekmektedir:) :maxicep:
email hesabımın şifresi ile ne yapacaksın ? çok aşırı gereksiz bir özellik onu çıkartıver kodlardan, mail adresini yazsan kafi bir web tarayıcıdan mail hesabına girerek mail atılır, kullanacak olanlarda dikkat etsinler
artık şifrenizi vermenize gerek yok arkadaşlar yeni sürümde(v8.0) bu özelliğe düzenleme getirirdi:)

kralberk13

kralberk13

Üye
ben herzamanki giibi beyendim kardeşim eline emeğine sağlık

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
ben herzamanki giibi beyendim kardeşim eline emeğine sağlık
Teşekkürler yeni sürüm çıkarmakla 2 haftalığına pek uğraşmayacağım sonrasında nisan içerisinde yeni sürüm gelir yeni sürümde planlanan yenilikleri yazmıştım:)
v9.0 da gelmesi planlanan yenilikler
*lerleyen sürümlerde asistan üzerinde yaptığınız tüm kişiselleştirmeler(belirlediğiniz özel arkaplanınız,kaydettiğiniz isminiz ve notlarınız ,asistana kaydettiğiniz email hesabınız,v9.0 da gelmesi planlanan favori sitelerim özelliğine kaydettiğiniz siteleriniz vb.) asistanı kullandığınız heryererden ulaşabilmeniz için tüm kişiselleştirmeleriniz adınıza kaydedildeği ÜYELİK SİSTEMİ ve SESLE KOMUT VERME özelliğikleri üzerinde çalışıyorum :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
v9u paylaşacağım şimdi:)

kralberk13

kralberk13

Üye
uzun bir süreden sonra aramıza geldin :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
uzun bir süreden sonra aramıza geldin :)
asistanla uğraşamadım sınavlarım vardı:)
v9da son düzenlemeleri yapıyorum:)
windows için sesli asistan programı(kendi yapımım) ;)
---------------------------------------------------------------
r asistanın websitesi [email protected] asistan hakkında soru şikayet ve önerileriniz için
GÜNCEL SÜRÜM (v9.0) link
-------------------------------

v9.0 yenilikler
-----------------
GÜNCEL SÜRÜM V9.0 LİNK:
*notlar özelliğinde notlarınız içinde yer alan web adreslerini seçerek sita aç butonu(veya klavyede F2 tuşu) ile varsayılan web tarayıcınızdan açabilme özelliği eklendi
*bilgisayarı kapatma özelliğinde hata düzeltmesi yapıldı(v8.0 da çalışmayan kapatmayı iptal et butonu düzeltildi)

*parantez içerisinde yazılanlar anlatılan özelliğin komutudur

*ASİSTAN PORTABLE PROGRAMDIR RARIN İÇERİSİNDEKİ KLASÖRDEN asistan.exe Yİ AÇARAK KULLANABİLİRSİNİZ:)
v9.0 sürümu yayınlandı yeniliklerin ve linkin olduğu bölümü yukarıda alıtılıyorum :)
***ben yeni sürüm bilgisini sunuculara gönderene kadar asistanın v9.0 sürümünde güncelleme konturolunda "v8.0 sürümünü sitemizden indirebilirsiniz" uyarısı vermesi normaldir denemek isteyenler konuya davetlidir:) :maxixcep:
@kralberk13 dene istersen:)
@Bilişim Profesörü @torba15 ve denemek isteyen diğer tüm değerli maxicep üyeleri konuya davetlidir:)

• Beğen
Tepkiler: BozKurt0102

Üst Alt