Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

asistan bari tam asistan olsun video ççekmed ekle

cihan kardeşim tek benim yorumumu alma genel olarak al mesela arayüz geliştirilsin böyle pasif duruyo

Konu Sahibi
yeni sürüm üzerinde çalışmaya başladım gelmesi planlanan özellikler
*ekran görüntüsü ve ekran videosu çekme

Tepkiler: BozKurt0102
    Konu Sahibi
başarılı fakat ''eczane'' yazdığımda yanlış olduğunu söylüyor )
internet varmıyı yazdığımdada hatalı olduğunu söylüyo
galiba tüm komutlarda sorun var türkiye haritasındada sorun var
v11i bugün içinde yayınlayacağım hoşunuza gidecek birkaç özellik ekledim son ekleme düzenlemelden sonra yayınlanacak hata meselesine gelirsek son yayınladığım sürümü test ettim ve bende tüm komutlar düzgün çalıştı komut verirken bir hata yapmadığına emin misin?

Konu Sahibi
v11 yayınlandı! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya davetlidir yorumlarınızı bekliyorum
v11 yenilikler
----------------
*müzik listesi oluşturma özelliği eklendi(müzik listem)
*isiminle hitap etmemi istiyorsan ismini gir uyarsını açıp kapatma özelliği eklendi(uyarı aç/uyarı kapat)
*asistana komut vererek istediğiniz dosyayı açtırabilme özelliği eklendi komut tanımlamak için komut ekle komutunu verin
dosyayı açtırmak için komut girme bölümüne tanımladığınız dosya adını girip F2 ye basın
*ekran görüntüsü alma özelliği eklendi(ekran görüntüsü almak için asistan açıkken klavyeden inserte basın)
@Bilişim Profesörü @kralberk13 @torba15

Son düzenleme:
Tepkiler: BozKurt0102
hmmm iyice gelişiyor tutar bu asistan yakında video çekme de bekliyoruz bizi diğer programlardan kurtar

Tepkiler: cihanata_1

ANIL

Admin
Teşekkürler, konuyu sabitledim.

BLasTeaR

Üye

Kardeşim seni tebrik ederim, sen de o ışığı gördüm. Türkiye'den böyle geliştiriciler görmek beni çok mutlu ediyor ve desteğim sonsuz!
Her zaman yanındayım
Başarılarının da devamını diliyorum, inşallah iyi bir yere gelirsin de MS Ekibi seni fark eder

Yalnız senden bir ricam olacak

Rica etsem ilerleyen zamanlarda uygulamanın şu arayüzünü değiştirirsen çok iyi olur.
Böyle basit ve kullanışsız görünüyor, modern ve sade arayüz çok iyi olacaktır, Cortana gibi bir arayüz olsun yeter, kendine has bir simge yapabilirsin arama yaparken oynasın falan
O kadar da değil ama arayüz ve icon güzel olur

Konu Sahibi
bir arayüz daha tasarlamayı düşünüyorum cortana gibi basit birşey istediğiniz arayüzü seçebilelim bu arada yorumun için teşekkürler

Tepkiler: BLasTeaR
bir kullanıcı daha katılmış aramıza hoşgeldin

Konu Sahibi
@Dogus Pertez @ANIL üst konulardan alınmasının sebebi nedir?
bu arada birazdasn v12yi yayınlayacağım