cihanata_1
Üye
-
Konu Sahibi
-
doğum gününe ve ayına göre burcunu buluyor sadeceburçlar günlük güncelmi olacak
onuda yaparızanladım ben günlük burç yorumu sandım
epeydir forumu takip edemiyorum şimdi bi göz atayım dedim de gördüm.merhaba arkadaşlar;
v27 sürümünde gelecek yenilikler
-------------------------------------
*çocuk pin kodu oluşturma
*ekran kilitleme
*burç sorgulama (internet gerektirmez)
*ekran kilidinin ve uygulama kilidinin çocuk pin kodu ile açılıp açılmamasını ayarlardan belirleyebilme
*ekli eposta gönderebilme
*domain whois sorgulama
*hata düzeltmleri
şuan aklıma gellmeyenler veya önümüzdeki günlerde eklenecek olanlar olabilir sürümü yarın veya 2-3 gün içinde yayınlayacağım görüş öneri ve şikayetlerinizi mail yolyla,görüş bildir özelliğiyle veya bu konudan herzaman bildirebileceğinizi hatırlatmak isterim@BLasTeaR @BozKurt0102 @kralberk13
v27 yasyınlandı! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konumuza davetlidirGÜNCEL SÜRÜM (v27) link
-------------------------------
link : mesajın ekinden indirebilirsiniz
v27 yenilikler
----------------
* iki farklı kilit açma seçeneği ile ekran kilitleme özelliği eklendi(ekranı kilitle)
*bir sdefalık veya hergün belirlenen saatte ekran kilitleme özelliği eklendi
*usb ile ekran kilidi açabilme özelliği eklendi
*ekli eposta gönderebilme özelliği eklendi(eposta)
*burç sorgulama özelliği eklendi(burcum ne)
*domain whois sorgulama özelliği eklendi(whois sorgulama)
*ptt posta kodu sorgulama özelliği eklendi(posta kodu sorgulama)
*email sık kullanılanlar yönetimi özelliği eklendi (email özelliği içinden girilebilir)
*çocuk pin kodu oluşturma özelliği eklendi(pin kodu değiştirme bölümünden ayarlanabilir)
*varsayılan çocuk pin kodu 0000
*ekran kilidi ve uygulama kilidinin çocuk pin kodu ile açılıp açılmamasını ayrlardan belirleyebilme özelliği eklendi
Tüm üyelere asistanı tanıtan bir bildirimi atsak faydası olur değil mi yeni Sürümleri test edip sürekli geribildirim verebilecek bir grup oluşturabiliriz belkigönüllü aranıyorteşekkürler
adka'yı arka' olarak düzeltirmisin28.sürüm iftar geri sayım widgeti ve ramazan özel arka planı ile yakında geliyor!
mesaj ve alıntı düzenlendiadka'yı arka' olarak düzeltirmisinteşekkürler
hayırlısı olsun şimdidenv28 yenilikler
---------------
*konum özelliği geliştirildi (konumu il ve ilçe olarak ayarlardan ayarlanabiliyor il ve ilçe isminde türkçe karakter kullanmayınız)
*ramazan özel arka planı
*konuma göre iftar geri sayacı
*outlook,yandex,gmail vb. hesap açma özelliği eklendi
*burç yorumları özelliği eklendi
v28 bir sıkıntı olmazsa yarın yayınlanacktır
v28 yayınlandı! ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! denmek isteyen tüm değerli mexicep üyeleri konuya davetlidirv28 yenilikler
----------------
*konum özelliği geliştirildi (konumu il ve ilçe olarak ayarlardan ayarlanabiliyor il ve ilçe isminde türkçe karakter kullanmayınız)
*ramazan özel arka planı
*konuma göre iftar geri sayacı
*outlook,yandex,gmail vb. hesap açma özelliği eklendi
*burç yorumları özelliği eklendi
*online duyuru sistemi oluşturuldu
*whatsapp masaüstü uygulamasını açma özellliği eklendi(whatsappı aç)
*ram miktarını sorgulama özelliği eklendi(ram miktarını sorgula)
*sistemin 64 bit destekleyip desteklemediğini sorgulama özelliği eklendi(sistemim 64 bit destekliyor mu)
*hatırlatmalar özelliği geliştirildi[29.sürümde tamame yeniden yazılarak dahada geliştirilecektir(hatırlatma kur)]
* il ilçeye göre iftar vakti sorgulama özelliği eklendi[iftar vakti sorgulama(iftar saati widgetinden bağımsızdır)]
doğru şekilde ayarladığını Emin misin? il ve ilçe isminde Türkçe karakter kullanılmaması gerekiyor ve merkezde oturanların ilçe kısmını boş bırakması gerekiyor doğru ayarladıysan bile bazı yerler için gerçekten bilgi bulunmuyorili seçiyorum tamam ama konumunuz için iftar saati bilgisi alınamadı diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?