Kendi yapımım: Windows için kişisel asistan uygulaması siz yazın o yapsın komutlarınıza cevap versin

Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar;
v27 sürümünde gelecek yenilikler
-------------------------------------
*çocuk pin kodu oluşturma
*ekran kilitleme
*burç sorgulama (internet gerektirmez)
*ekran kilidinin ve uygulama kilidinin çocuk pin kodu ile açılıp açılmamasını ayarlardan belirleyebilme
*ekli eposta gönderebilme
*domain whois sorgulama
*hata düzeltmleri
şuan aklıma gellmeyenler veya önümüzdeki günlerde eklenecek olanlar olabilir sürümü yarın veya 2-3 gün içinde yayınlayacağım görüş öneri ve şikayetlerinizi mail yolyla,görüş bildir özelliğiyle veya bu konudan herzaman bildirebileceğinizi hatırlatmak isterim @BLasTeaR @BozKurt0102 @kralberk13

Tepkiler: BLasTeaR
burçlar günlük güncelmi olacak

anladım ben günlük burç yorumu sandım

BLasTeaR

Üye
epeydir forumu takip edemiyorum şimdi bi göz atayım dedim de gördüm.
hayırlısı kardeşim, PC'ye de pek geçemiyorum boşluk bulunca uygulamayı inceler geribildirim sağlarım inşallah
Başarılar

Konu Sahibi
v27 yasyınlandı! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konumuza davetlidir
usb ile ekran kilidi kullanımı: ekranı kilitle komutu verşin ve açılan pencereden anahtar oluştura tıklayın açılan penceredi key-XXXXXXXXX şeklindeki numarayı sorun yaşarsanız kullanabilmek için not alın ve alttaki anahtar olulştura basın dosyanın nereye kaydedileceğini seçin ve tamam deyin oluşan dosyayı flaşınıza atın ve ekranı kilitleme özelliğide usb ile bölümünden akranı kilitleyin anahtar usb takıldıktan 5-10 sn sonra pc açılacaktır sorun yaşarsanız bildirebilirsiniz @BLasTeaR @kralberk13 @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü

gönüllü aranıyor teşekkürler

Şunu uwp olarak yayınlamayı düşünüyor musun? Mobil , pc, win10 tablet vs vs

Konu Sahibi
28.sürüm iftar geri sayım widgeti ve ramazan özel arka planı ile yakında geliyor!

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
v28 yenilikler
---------------
*konum özelliği geliştirildi (konumu il ve ilçe olarak ayarlardan ayarlanabiliyor il ve ilçe isminde türkçe karakter kullanmayınız)
*ramazan özel arka planı
*konuma göre iftar geri sayacı
*outlook,yandex,gmail vb. hesap açma özelliği eklendi
*burç yorumları özelliği eklendi
*online duyuru sistemi oluşturuldu
*whatsapp masaüstü uygulamasını açma özellliği eklendi(whatsappı aç)
*ram miktarını sorgulama özelliği eklendi(ram miktarını sorgula)
*sistemin 64 bit destekleyip desteklemediğini sorgulama özelliği eklendi(sistemim 64 bit destekliyor mu)
*hatırlatmalar özelliği geliştirildi[29.sürümde tamame yeniden yazılarak dahada geliştirilecektir(hatırlatma kur)]
* il ilçeye göre iftar vakti sorgulama özelliği eklendi[iftar vakti sorgulama(iftar saati widgetinden bağımsızdır)]
v28 bir sıkıntı olmazsa yarın yayınlanacktır

Son düzenleme:

BLasTeaR

Üye
hayırlısı olsun şimdiden )

Tepkiler: cihanata_1
    Konu Sahibi
v28 yayınlandı! ilk mesajın ekinden indirebilirsiniz! denmek isteyen tüm değerli mexicep üyeleri konuya davetlidir yeniliklerin olduğu kısı yukarıda alıntıladım yorumlarınızı bekliyorum @kralberk13 @BLasTeaR @BozKurt0102 @Bilişim Profesörü
not:iftar saati widgetini kullanabilmek için ayarlardan konum ayarlamanız gerekmektedir

ili seçiyorum tamam ama konumunuz için iftar saati bilgisi alınamadı diyor ?

Konu Sahibi
ili seçiyorum tamam ama konumunuz için iftar saati bilgisi alınamadı diyor ?
doğru şekilde ayarladığını Emin misin? il ve ilçe isminde Türkçe karakter kullanılmaması gerekiyor ve merkezde oturanların ilçe kısmını boş bırakması gerekiyor doğru ayarladıysan bile bazı yerler için gerçekten bilgi bulunmuyor

ilçe sormuyo zaten il soruyo ıstanbul yazıyorum tamam ama arayüzde öyle diyo işte