Kendi şehrinizden üç Foto

Sponsorlu Bağlantılar

damadada

Üye

cllgr

cllgr

Üye
ankaranın merkezi kızılay

kocatepe cami vede anıtkabir

kavaklıdere kugulupark

abuvice

abuvice

Üye
Ankaranın kızılayı ve parkları çok güzel.. Bence türkiyenin en güzel meydanı kızılay..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Burasıda Malatya..

2. sıradaki resmi ben çekmiştim. Kafam güzel olduğundan resmi çekerken telefon azcık oynamış renkler kaymış.

3. resimde önde olan top gibi olan bina, belediye binası olacaktı. Ama AKP başa geçince boşa para dökülüyor kalsın öyle, zamanı gelince yıkarız dedi. Halbuki tamamlansaydı Türkiye'nin en güzel ve büyük belediye binası olacaktı.

ibonline

ibonline

Üye

bulnarı bizzant ben cektim 3 resimdeki gün batımı cok güzel ki gün batımını Van gölü semalarında yapacaksın doyum olmuyor...

damadada

Üye
bunlardaha güzel iboooo

darkred

darkred

Üye
ibo abisi telefonla çekmedin dimi bu fotoları ?

Caine

Caine

Üye

3 demişsiniz ama 6 koymuşum. dalıp gitmişim. yaptığım görüntü kirliliğinden dolayı herkesden özür dilerim. rahatsız olan arkadaşlar lütfen çekinmeden söylesin. kaldırabilirim

darkred

darkred

Üye
niye rahatsız olalım Caine kardeş koyduğun fotolar bizim memleket bundan rahatsız olunurmu

volkanik546

volkanik546

Üye
caine dostum neresi burası resimler,çok güzel bi yer

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Cainenin koyduğu fotolar van fotoları. saol toprağım ama bikaçtanesi sanki benimkilerler ayne yinde saol.

hidayet

hidayet

Üye
<span style="color:#FF0000">hemşerim DefectoR benim memleketi buraya koymuş ellerine sağlık</span>

ayriyetten herkesin memleketide bir hoş gezilecek çok yer var desenize

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Dec 21 2005, 06&#58;44 PM) [post=232799]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
adanaya daha önce gelmiştim ama ceyhanı görme fırsatım olmamıştı. bidaha gelmek kısmet olursa ceyhana uğrar sizin evin karşısındaki parkta otururuz belki
[/b][/quote]

eywallah beklerimm

Shadowman07

Shadowman07

Üye
buda benim KARS&#39;IM...

madhead

madhead

Üye

Ayder yaylası

İkizdere (tarkanın memleketi)

Çamlıhemşinde bir ev

D3N1Z

D3N1Z

Üye
trabzon mu burası karadeniz dir kesin herhalde galiba zannımca

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 25 2006, 10&#58;38 PM) [post=322859]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
trabzon mu burası karadeniz dir kesin herhalde galiba zannımca
[/b][/quote]
RİZE

crows

crows

Üye
arkadaşlar burasıda silivrim benim ben bayrampaşada oturuyorum ama silivriliyim bide sitede silivrili var mı bilmiyorum varsa memleketlim bi baksın tanışalım bea

istanbul silivri