Kendi şehrinizden üç Foto

Sponsorlu Bağlantılar

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Kendi şehrinizden üç Foto
arkadaşlar herkes yaşadığı şehirden 3 foto koysun güzel ülkemizin göremediğimiz yerleri hakkında bilgimiz olsun ben vanda yaşıyorum işte 3 fotoğraf. sizlerde üçer fotoğraf koyarsanız sevinirim.
(burası akdamar adası ve akdamar kilisesi)
(şehirden bi görünüm arkada vangölü ve van kalesi)
(doğa harikası muradiye şelalesi. Van'a yolu düşenlere gitmelerini tavsiye ederim.)

bikaç fotoda ibonline ve depresif yollar artık

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<span style="color:#3333FF">Oyy van güzel görünüyor ada çok hoşuma gitti </span>
<span style="color:#000066">
buda benden ama ben adana&#39;nın ceyhan ilçesinde oturuyorum adana&#39;lı çok arkdşmız var ama ceyhanlı olarak tekim ben onun için güzel ilçemin (ceyhan) resimlerini koyuyorum </span>

( Burası Ceyhan istasyonu )
(Ceyhan Yılan Kale )
(Ceyhan Nehri Kıyısı )
(Bizim Evin Karşısındaki Park )

Arkdş Yorum yazarsanız sevinirim

hidayet

hidayet

Üye
çok güzel resimler canım birden tatile çıkmak istedi

D3N1Z

D3N1Z

Üye
birde bizimki ilçe yani ona göre de&#287;erlendirin yani il&#39;e göre biraz daha farkl&#305; buna göre bence güzel

bu arada kurto&#287;lu bu konuyu açd&#305;&#287;&#305;n için sa&#287;oals&#305;n ç&#305;k iyi bir topic bence sa&#287;oals&#305;n

DefectoR

Onu anlatmaya ne benim ömrüm yeter ne de netteki resimler, O anlatılmaz yaşanır...

<span style="color:#006600">MardiN</span>

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 21 2005, 05&#58;24 PM) [post=232776]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Onu anlatmaya ne benim ömrüm yeter ne de netteki resimler, O anlatılmaz yaşanır...

<span style="color:#006600">MardiN</span>
[/b][/quote]
kısmetimde varsa gidip görmek istediğim illerimizden biri teşekkürler defector

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Benim çook sevdiğim illerimizden biri harika bir şehir özellikle son evlerin bulunduğu dağın yamaçındakı evler çok hoşuma gidiyor

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
adanaya daha önce gelmiştim ama ceyhanı görme fırsatım olmamıştı. bidaha gelmek kısmet olursa ceyhana uğrar sizin evin karşısındaki parkta otururuz belki

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
aTTra abi eskısehırı yukluo galiba bende 2. memleketim aydını eklim

depresif

Üye
layn murti hani bizim misik hani bizim keledoş hani kanisipi öyle dandik iki resim koymakla vandan bahsetmek olur mu dünyada van ahirette iman demiş eskiler

(bu bizim piisik)

(gün batımı sahilde başkadır)

( bu da meşhur van gölü canavarı) anladın mı murticim

slayer

Üye

CisSe

Üye
ben bursa dan resim koymayı siterdim ama nerden resim koycağımı bilmiyorum

darkred

darkred

Üye

işte memleketim eskişehirden birkaç fotoğraf.ayrıca bizim memleketi belalı baldız dizisinde de görebilirsiniz.oradaki şehir vtr leri bizim şehir yani eskişehirdir

CisSe

Üye
yavv resim naeıl koyuyoruz

abuvice

abuvice

Üye

nasıl ama?

cllgr

cllgr

Üye
<div class='quotetop'>(CisSe &#064; Dec 21 2005, 10&#58;45 PM) [post=233099]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yavv resim naeıl koyuyoruz
[/b][/quote]
gir ordan gözat tıkla bilgisayarındaki resmi bul ,host it tıkla resim yüklenir.en altdaki direkt imageyi deki adresi kopyala(sag tuşla),resim ekleye gel tıkla açılan yere yapıştır.tamam de o kadar umarın anlamışsındır.

damadada

Üye
üstüme vazife degıl ama farklı bır çalışma olsun

ibonline

ibonline

Üye
aha bizim kale hemen sağında işte bizim ev şaka ben kaleli aşiretinde değilim caine bilir

idare edin işte sağdaki kedi biraz özürlü işte

adilcevazdan bir görünüm.

daha cok eklemek isterdim malum konuyuı acan topragım 3 resim demiş o kurala göre hareket edeyim dedim...

damadada

Üye
kediler harika yaw