kendi sarj testlerimiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
kendi sarj testlerimiz.
iyi gunler arkadaslar. Kendi sarj testleriniz oldumu hic? Symbian kullanicisiyim. Androide gecmeyi dusunuyorum. Gecen ay E7 ile bi test yaptim. Dolu sarj ile. Opera mobile acik, 5 tane wap mobil sayfa acik, hepsi de 20 saniyeden yenilenme ile. Muzik oynatici acik, kulaklik ile. En yuksek ses. Bt kapali, wifi acik, whatsapp ve skype onlayn. 20 saat dayandi :) 20 saatden sonra yuzde 2 yuzde 3 falan kalmisti. Sizin boyle deneyileriniz oldumu? Normal olarak sarj 2 gun gidiyor, 1 gun gidiyor gibi cumlelerde yeterli bilgimiz olmuyor malum. Kisinin nasil kullandigini bilemeyiz.
(turkcem cok iyi diyil. Azeriyim)

fatih_123

Üye
galaxy s i9003 ile 22 saat sürekli sayfa güncellemesi yaparak 3g üzerinden %6 sarj kaldı. galaxy S serisinin tüm telefonları birbirinden güzel benim hoşuma gitti yıllardır nokia kullanmama ragmen. Android için öneriririm :oke:

• Beğen
Tepkiler: enaa_881

selami023

Üye
ben bu şekilde bi test yapmadım ama şunu diyebilirm bnm cihaz beni akşama kadar idare ediyor ve her akşam şarja takıyorum :))) 3g açık gün boyu oyun müzik mesaj facebook opera açık :))) kullandıklarım bunlar gün boyu :))

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Saat 13:15 de sarjdan çıkarttım gün genelinde facebook ınternet oyun vs. Derken şimdi yüzde 15 e indi. Daha dün aldım telefonu ne kadar karistirdigimi tahmin edebilirsiniz :) N8 den androide geçtim. Şarj konusunda memnunum. Olmadı yanında yedek şarj tasinilir. N8 de boyle birşey yoktu. Abartılacak kadar fazla gitmiyor en azından şimdilik :)

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Saat 13:15 de sarjdan çıkarttım gün genelinde facebook ınternet oyun vs. Derken şimdi yüzde 15 e indi. Daha dün aldım telefonu ne kadar karistirdigimi tahmin edebilirsiniz :) N8 den androide geçtim. Şarj konusunda memnunum. Olmadı yanında yedek şarj tasinilir. N8 de boyle birşey yoktu. Abartılacak kadar fazla gitmiyor en azından şimdilik :)

hm.. Ama kotu diyil, iyi diyorsun oylemi? :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Note iyi dayanıyo

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç denemedim. Gerek de görmüyorum. :D

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Bende galaxy i9000 var ve günün yarısından çoğu nette geziyorum 3gli tabi müzik dinliyorum gün içerisinde yüksek boyutlu oyunlardan örneğin asphalt 6 gibi yarim saat oynuyorum bi gün götürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...