Sagopa Kajmer
Nextman Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Abi benlik bi durumsa pm atarmısın - - - Eklendi - - - Sagopa kajmer Genişletmek için tıkla ... Yukarıda belirttiğim uyarı herkes için .
x-scarface' Alıntı: Abi benlik bi durumsa pm atarmısın - - - Eklendi - - - Sagopa kajmer Genişletmek için tıkla ... Yukarıda belirttiğim uyarı herkes için .
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Yarışmayı bırakıp puanımı başka bir üyeye verme şansım var mı taha? Genişletmek için tıkla ... olmaz çöp puan olur
Faciaa01' Alıntı: Yarışmayı bırakıp puanımı başka bir üyeye verme şansım var mı taha? Genişletmek için tıkla ... olmaz çöp puan olur
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Yukarıda belirttiğim uyarı herkes için . Genişletmek için tıkla ... ((
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Hepsi yanlis - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Öyle bir şey olsa puanlarımı Aras abiye verecektim Genişletmek için tıkla ... olmaz
Hepsi yanlis - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Öyle bir şey olsa puanlarımı Aras abiye verecektim Genişletmek için tıkla ... olmaz
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: Öyle bir şey olsa puanlarımı Aras abiye verecektim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah düşünmen yeter can kardeş
Faciaa01' Alıntı: Öyle bir şey olsa puanlarımı Aras abiye verecektim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah düşünmen yeter can kardeş
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Halide Edip ADIVAR Genişletmek için tıkla ... yanlış