KeLime Oyunu YaRışMası BaşLadı...!!__[10.GüN]

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben ödül için yarışmıyorum zaten o parayla yeni yarışma açıcam

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Sohbet yasak canlar :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Doğru :bigstar:

x-scarface

x-scarface

Üye
Arkadaşlar ben yarışmadan çekiliyorum ödülü kayahan kardeşim alıp yeni bir yarışma yapsın çünkü. Puanım silinmesin çekiliyorum dediysem cevap vermeyeceğim artık iyi eğlenceler iyi forumlar :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yarışmadan çekiliyorum ödülü kayahan kardeşim alıp yeni bir yarışma yapsın çünkü. Puanım silinmesin çekiliyorum dediysem cevap vermeyeceğim artık iyi eğlenceler iyi forumlar :)

niye çekiliyon dalgasına gel işte :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Ben baştan beri katılmadım ki zaten yarışmaya sonradan bi kaç puan alalım dedim bi baktım az daha birinci oluyordum :ehe siz eğlencenize bakın başka yarışmada yine görüşürüz zaten :oke: hem kayahan alsında yeni yarışma açar o :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Ben baştan beri katılmadım ki zaten yarışmaya sonradan bi kaç puan alalım dedim bi baktım az daha birinci oluyordum :ehe siz eğlencenize bakın başka yarışmada yine görüşürüz zaten :oke: hem kayahan alsında yeni yarışma açar o :)

benim aklımda bi yarışma var ama ara vereceğm hem yoruldum hem intrnetim kalmadı :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Güzel bir fikir ise kayahana söyle o yapsın hem sende yarışmacı olursun birazda :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
alın fikir motorlu taşıt bulma oyunu olabilir herhangi bir motorlu taşıt hakkında ipucu verecek biz onu bulmaya çalışabiliriz bu araba olabilir traktör olabilir otobüs markası olabilir motorsiklet olabilir vs vs :ehe

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
BYFECI

BYFECI

Üye
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
alın fikir motorlu taşıt bulma oyunu olabilir herhangi bir motorlu taşıt hakkında ipucu verecek biz onu bulmaya çalışabiliriz bu araba olabilir traktör olabilir otobüs markası olabilir motorsiklet olabilir vs vs :ehe

o çok basit olur bi site var araç motor seçeneklerini yazınca direkt markası modeli çıkıyor :ehe sormayın söylemem :d: Yapında görün kim alıyor yarışmayı :naughty:

Üst Alt