Kayahan14
Üye
Kayahanım ucuz yırttın![]()
nerdeyse geçiyordun beni

Kayahanım ucuz yırttın![]()

nerdeyse geçiyordun beni![]()

Ben ödül için yarışmıyorum zaten o parayla yeni yarışma açıcam

Sohbet yasak canlar![]()

hayır daha şuan albümden dinliyorum![]()

Ben yanlış bakmışım doğrudur siz diyorsanız ben pek dinlemem![]()

Arkadaşlar ben yarışmadan çekiliyorum ödülü kayahan kardeşim alıp yeni bir yarışma yapsın çünkü. Puanım silinmesin çekiliyorum dediysem cevap vermeyeceğim artık iyi eğlenceler iyi forumlar![]()

Ben baştan beri katılmadım ki zaten yarışmaya sonradan bi kaç puan alalım dedim bi baktım az daha birinci oluyordumsiz eğlencenize bakın başka yarışmada yine görüşürüz zaten
hem kayahan alsında yeni yarışma açar o
![]()

Güzel bir fikir ise kayahana söyle o yapsın hem sende yarışmacı olursun birazda![]()

Güzel bir fikir ise kayahana söyle o yapsın hem sende yarışmacı olursun birazda![]()

Yok kardeşim sen çekileceğim vs dedin ya ondan dedimKazanması garanti değil ki abi![]()
yoksa tabi garanti değil doğru diyorsun 
bende yönetici ruhu var aras kardşim bikere katıldım 4.oldum![]()

Yok kardeşim sen çekileceğim vs dedin ya ondan dedimyoksa tabi garanti değil doğru diyorsun
- - - Eklendi - - -
Yönetici ruhu mu var![]()
alın fikir motorlu taşıt bulma oyunu olabilir herhangi bir motorlu taşıt hakkında ipucu verecek biz onu bulmaya çalışabiliriz bu araba olabilir traktör olabilir otobüs markası olabilir motorsiklet olabilir vs vs![]()
sormayın söylemem
Yapında görün kim alıyor yarışmayı 
Yok kardeşim sen çekileceğim vs dedin ya ondan dedimyoksa tabi garanti değil doğru diyorsun
- - - Eklendi - - -
Yönetici ruhu mu var![]()