Şarkı Koleksiyoncusu
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Milli edebiyat donemi eserleri Genişletmek için tıkla ... marifetname halk edeb. Değilmiydi oğuzhanım
Kabız Civciv' Alıntı: Milli edebiyat donemi eserleri Genişletmek için tıkla ... marifetname halk edeb. Değilmiydi oğuzhanım
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: marifetname halk edeb. Değilmiydi oğuzhanım Genişletmek için tıkla ... Ona hic dikkat etmemistim
x-scarface' Alıntı: marifetname halk edeb. Değilmiydi oğuzhanım Genişletmek için tıkla ... Ona hic dikkat etmemistim
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Şarkı Koleksiyoncusu Genişletmek için tıkla ... TEBRİKLER
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: saydam odalar albümünde değilmiydi onlar Genişletmek için tıkla ... hayır daha şuan albümden dinliyorum
x-scarface' Alıntı: saydam odalar albümünde değilmiydi onlar Genişletmek için tıkla ... hayır daha şuan albümden dinliyorum
x-scarface Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: hayır daha şuan albümden dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Ben yanlış bakmışım doğrudur siz diyorsanız ben pek dinlemem
Hıgh_Voltage27' Alıntı: hayır daha şuan albümden dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Ben yanlış bakmışım doğrudur siz diyorsanız ben pek dinlemem
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Ben yanlış bakmışım doğrudur siz diyorsanız ben pek dinlemem Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Ben yanlış bakmışım doğrudur siz diyorsanız ben pek dinlemem Genişletmek için tıkla ...