Kelime Oyunu V2.0 (kendi Oyunum)

Sponsorlu Bağlantılar

M@cros

M@cros

Üye
Google Türkiye'den satışa hala izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Sayfanın başında Ücretli uygulamaların Kullanılabilirliği yazıyor.
Ücretli uygulama satışı yapabilen ülkeler bu listede :

Admob u denediniz mi?

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Güzel bir oyun teşekkürler!

eembdroid

Üye
    Konu Sahibi
Tamam oluyor da kazanç ödemeler nasıl onu soruyorum.
İki reklam türü var galiba.Biri geçiş biri banner.Ben geçiş yapmak istediğimde uygulamaya sadece publisher id yi girdikten sonra admobdan uygulamayı tanımlayıp geçiş reklam eklemem yeterli mi?

Kullandiginiz yazilima gore degisir ama yaklasik olarak dediginiz gibi.
Gecis turu reklam eklemek daha kolay. Sadece yukle ve goster demeniz yetiyor. Ama kullandiginiz programa tanimlamaniz gerekiyor. Genelde reklam servisleri piyasadaki diller icin eklentiler yayinliyor bunlari kullaniyorsunuz.
Güzel bir oyun teşekkürler!

Ben tesekkur ederim. Begendiginize sevindim

• Beğen
Tepkiler: M@cros
M@cros

M@cros

Üye
Kullandiginiz yazilima gore degisir ama yaklasik olarak dediginiz gibi.
Gecis turu reklam eklemek daha kolay. Sadece yukle ve goster demeniz yetiyor. Ama kullandiginiz programa tanimlamaniz gerekiyor. Genelde reklam servisleri piyasadaki diller icin eklentiler yayinliyor bunlari kullaniyorsunuz.

Ben tesekkur ederim. Begendiginize sevindim
Unity 3d için de eklenti var sadece publisher id giriyorum.Test ettiğimde en altta düz bir reklam çıkıyor.Uygulamayı yayınlayıp admobdan tanımlayınca geçiş gözükür herhalde.

eembdroid

Üye
    Konu Sahibi
Unity 3d için de eklenti var sadece publisher id giriyorum.Test ettiğimde en altta düz bir reklam çıkıyor.Uygulamayı yayınlayıp admobdan tanımlayınca geçiş gözükür herhalde.

Unity konusunda fazla bilgim yok ama test ettiğinizde çalışıyorsa yayınladığınızda da çalışır.

• Beğen
Tepkiler: M@cros
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

The SLayeR

The SLayeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: eembdroid

Üst Alt