Keita Satıldı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Keita Satıldı...

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz. kaynak:galatasaray.org

s_laklar keıta yı satmışlarrr :off::off::off::off:

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
evet bende resmi sitede ilk okuyanlardan biriyim en azından zararına satmamışlar diyelim :)

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
evet 8 milyon euro iyi para ama keşke satmasalardı.. :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
neden sattılar yaa :off: buda nonda gibi facia olmasın

One907

One907

Üye
evet ya niye sattılar çok güzel oyunculuk yeteneği var adamda yanından geçion adam gözünü tutuyor

haciorhan

haciorhan

Üye
Bende çok üzüldüm satılmasına İnşALLAH galatasaray için hayırlı olur. Belkide yönetimin bildiği bir şey olmalı. Yoksa KEİTA gibi adamı kim satarki.....

Atakan

Atakan

Üye
:ağlarım:
Geçen sezonun en yararlı yabancısını sattınız.Bravo size.Elano-Leo Defol.
Bakalım kimler gelecek? Şimdiye kadar satışlardan 13 milyon Euro gibi bir rakam kazandık.Hayırlısı...
Bu arada Keita'nın bu yaşında ne işi var Katar'da? Demek o da kariyerini boşverdi,paraya bakıyor artık...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
:ağlarım:
Geçen sezonun en yararlı yabancısını sattınız.Bravo size.Elano-Leo Defol.
Bakalım kimler gelecek? Şimdiye kadar satışlardan 13 milyon Euro gibi bir rakam kazandık.Hayırlısı...
Bu arada Keita'nın bu yaşında ne işi var Katar'da? Demek o da kariyerini boşverdi,paraya bakıyor artık...
bütün zor maçlarda o kurtardı bizi :megafon:

arslansem

arslansem

Üye
Yönetim 2 yıldır bişeyler yapmaya çalışıyor..Çabalıyor,çırpınıyor..Gerçekten cesaretli işler yapılıyor.Gelen oyuncular Türkiye için kötü oyuncular değildi.Kritik zamanlarda cesaretle gönderilen futbolcularda öyleydi.Ama her hamleden sonra hüsran yaşandı.2008 den sonra şampiyonluk unutuldu,Avrupada sayılı kulüpler ile Ş.Ligine katılma yarışı yapıyorduk şimdi Avrupa Ligi gediklisi olduk.Belli yere gelip sonra elenme klasikleşti artık..Elimizi kolumuzu sallaya sallaya aldığımız Türkiye Kupasını son aldığımız seneyi hatırlamıyorum bile ..2005 olması gerek
Şimdi başkan yine açıklama yapıyor.Keitanın gönderilmesi doğru sorun yok hallederiz havası var yine..Tıpkı Meira ve Nondanın gönderilmesinden sonra yapılan 'zaten böyleydi' tarzında açıklamalar.Bu taraftarın sabrı taşıyor..Fenerbahçenin taraftarına benzemez bu taraftar..Biz başarılara alışkınız..
Yine de güveniyoruz yine de destekliyoruz herşeye rağmen..Ama bu yıl son şansı bu ekibin..Onlar da bunun farkındalar..Hayırlısı olsun..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
türkcell süper ligi bir artisten daha kurtuldu diyelim

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
Bence oyunculuk yönü ne kadar iyi olsa da fair play ruhuna tamamen aykırı bir oyuncuydu ve iyi de bir fiyata satıldı. Ben olaya olumlu bakıyorum.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bence oyunculuk yönü ne kadar iyi olsa da fair play ruhuna tamamen aykırı bir oyuncuydu ve iyi de bir fiyata satıldı. Ben olaya olumlu bakıyorum.
ya artizdi biraz adam ama takımı sırtına alıyodu...:islik

SucX

SucX

Üye
Keitanın lyona gitmeden önceki eski takımı..
Bilmiyorum gs neden sattı ama her takımdan kişilerin ortak görüşü satılmamasıydı
Yönetim büyük hata yaptı

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Keitanın lyona gitmeden önceki eski takımı..
Bilmiyorum gs neden sattı ama her takımdan kişilerin ortak görüşü satılmamasıydı
Yönetim büyük hata yaptı
bizim yönetimimiz böyle bakalım eli düzgün bir futbolcu getirseler bari :vur

kol@j

kol@j

Üye
merak etmeyin her sene birileri daha satlır
başka birileri alınır...

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
ya artizdi biraz adam ama takımı sırtına alıyodu...:islik

ben teknik direktör olsam takımımda - isterse Cristiano Ronaldo olsun - böyle bir oyuncu istemem çünkü böyle oyuncular futbol ruhuna ters işler yaparak futbolun "marka değerini" azaltıyorlar. Ayrıca Keita biraz değil bayağı artisdi. Kaka nın kırmızı kart görmesine sebep olduğu pozisyonu unutmayalım.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Kaka nın kırmızı kart görmesine sebep olduğu pozisyonu unutmayalım.

zaten keıta nın şu hareketine cins oldummm :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...