kedilerle ilgili yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı ya... ev hayvanat bahçesine döndü... kediyide seviyorumda büyüyünce korkuyorum :islik

minoo

minoo

Üye
ne qzel işte :ehe Yamırm bqn Cinqöz beni ısırdı :D

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
:) kaplumbağaydı demi cingöz???

minoo

minoo

Üye
ewt :ehe
öpüyodum bi ısırdı :zuhaha:

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
ben ısırığa zaten alışkınım kuşlar sinirlenince resmen etini koparıyor...şimdide tırnak izi kediler sağolsun... elimin izi geçmiyor bir türlü :)

minoo

minoo

Üye
hayvan sevqisi de zarar veriyo işte böyle :ehe bnm manyak kedimn pati izleri hala var :D kafasını seviyorum birden atlıyo üstüme manyak o :ehe

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

minoo

minoo

Üye
bu dediqm eczanedeki kedimdi.şmdi ayrıldm eczaneden.çalışmıyorum artk.kedi hala orda.pazar qnü qeçiyodm ordan.eczane kapalı ya kedi dşarda.bakim orda mı dedm pisi pisi dedim binanın yanqın merdiveninden atladı koşa koşa qeldi yanıma nsl özlemişm ya :(

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
evet bde öyle durum var ya unutmuyorlar... :(

minoo

minoo

Üye
Ck özldm :/

alixkandemir

Üye
Encekler ne alemde ne oldu hani süt içemeyen encek vardıya onu güneşe çıkart biraz güneşlensin hergün 2saat arayla sade su+süt içirmeye çalış
eğer yine başarılı olamazsan mutlaka veterinere götür.
Çünkü o encegi hasta gördüm ben.

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
ne su ne süt hiç birşey içmiyor o hasta dediğim... gözünün biride kapanmış durumda...

alixkandemir

Üye
o zaman tez elden veterinere götür en fazla 30lirana mal olur.
Kurtar o enceciği Allah rızası için

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
artık imkansız :ağlarım: bu gece kapadokyaya gittim yeni döndüm annemde evde çok ses çıkarıyor uyutmuyor diye apartman dairesine koymuş. geldiğimde yoktu... tüm eşyalarıyla beraber yok. çıldırmak üzereyim çok alışmıştım... :off: annemde zaten bodrumda duruyordu apartmanda birşey olmaz demiş ama yok işte...:(

alixkandemir

Üye
Acaba birisi alıp götürmüş olabilirmi.
Enceklerin anasıda almış olabilir.
Ama eşyalarınında yok olması kafamı karıştırıyor.
Inşallah iyi bir hayvanseverin eline geçmiştir.
Üzüldüm bak şimdi

Yağmur

Üye
    Konu Sahibi
zaten eşyaları dursa annesi aldı diycem ama kutusuyla gitmiş herkese sordum kimse bilmiyor... inş dediğiniz gibi iyi birinin elindedir... :(

arzucandan

arzucandan

Üye
selam tesadüfen gördüm mesajınızı bir fayddamız ddokunursa ne mutlu, maddi durumuzunuz el verirse eğer petshoplarda kittymilk diye satılan anne sütüne benzeyen bir toz karışım var,suyla sılandırılınca süt haline yanii mama haline geliyo, 2,3 satte bi en küçük boy biberonla besleyebilirsiniz onlar için çok fayddalı,,4 yavruyu bizde bununla büyüttük,

asiye80

Üye
Whiskas yavru kedi mamasını da kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...