Kediden sonra köpekte öldürdüm ( SS'li )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
Kediden sonra köpekte öldürdüm ( SS'li )
evet arkadaşlar bi kaç gün önce öldürdüğüm kedi hakkında konu açmıştım ( http://www.maxicep.com/konu-disi/kedi-oldurdum-685545.html )

ve o an hiç aklımdan gitmiyordu hatta rüyama bile giriyordu. daha sonra konuya cevap yazan arkadaşlar sayesinde biraz daha iyi oldum. cevaplarda çoğu kişi kedinin yavrularına bakmam gerektiğini söyledi bende dinleyip dışarıya yavrulara bakmaya çıkmıştım.

4 tane yavru vardı hepsiyle tek ilgilendim, mamalarını, sularını vs.. verdim. neyse ertesi sabah tekrar mama vermek üzere dışarı çıktım hemen yavrular yanıma doğru koştular bende mamaları görüp koştular sanıyordum ama arkalarından koşan köpeği görür görmez ayaklandım ve kedilere arkama alıp gelişi güzel bi tekmeyi yapıştırdım köpeğe.. köpek doğruca çöp konteynerinin içine girdi bende hemen konteynerin kapağını kapayıp kilitledim. köpek bi 10 dk havladıktan sonra sesi kesildi galiba boğuldu :(

yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar kadermiş diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama nafile aklımdan çıkmıyor:ağlarım:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeşim bu seferki yanlışlıkla değil sanırsam. Tekrar geçmiş olsun.

famemonster16

famemonster16

Üye
Köpeğe tekme attın ve çöp kutusunun içine girdi öyle mi :hmmm garip.

night_jack

night_jack

Üye
3. ölüm konunun da,başlığının da ''ben''olarak bekliyoruz:D

doctorrr

doctorrr

Üye
seri katil :aha: kardeşim o neemiş öyle ya köpeğe vurdun çöp konteynırına girdi ağzını kapattın böyle baya bi senaryo ayarında abuk bişey :D yalnız bu seferki yanlışlıkla olmamış kardeşim sen baya köpeğe girişmişsin :)

Mert Gürbüz

Üye
Kardeşim sen satanist misin.

night_jack

night_jack

Üye
Yumurta kabuğu,edwırd falan onları hatırlattın bana:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben bu Filmi 2 Sene Önce görmüştüm Tekrar Yapmak Yerine özgün bir şeyler Yapılınca İnanıyoruz

• Beğen
Tepkiler: night_jack
JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
paint ile olay yerini size tarif etmeye çalışacağım arkadaşlar :ağlarım:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
israf ..

• Beğen
Tepkiler: night_jack
JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
buyrun arkadaşlar normalde çöp konteyneri sokakta değil o yolun oralarda ama çizemedim işte tam :S

- - - Eklendi - - -

yardım edin arkadaşlar yavru köpeklere mi baksam ne yapsam :hmmm

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ben ne yap biliyormusun yavasca bilgisayari kapa koltuktan kalk ve evde bir buyugune ben nedn boyleyim diye sor
onlar bi aciklasin

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
    Konu Sahibi
ben ne yap biliyormusun yavasca bilgisayari kapa koltuktan kalk ve evde bir buyugune ben nedn boyleyim diye sor
onlar bi aciklasin

zaten kötüyüm bide siz üstüme gelmeyin ailemin haberi de yok. :dry:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ağlayın rahatlarsınız

MrTech

MrTech

Üye
Atmayın Ya.İyice Boque'nu Cıkardınız Ya :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt