CoDeYs Üye zaza' Alıntı: Satanist Genişletmek için tıkla ... o satanistlik degil aslinda bir anlik ,fke diyelim
ebuş... Üye Konu Sahibi CoDeYs' Alıntı: aman kedi gibisi yok kim ne derse desin Genişletmek için tıkla ... şuanki evcillerin içlerinde sıralama yapsam kedi en sonda olur az kalsın iguanamı yiyiyodu geçen teraryumun yüksekliği biraz daha az olsa gitmişti canım hayvan senin dediğin gibi kesmedim ama iyi bi ders verdim artık yanaşamıyo teraryumlara
CoDeYs' Alıntı: aman kedi gibisi yok kim ne derse desin Genişletmek için tıkla ... şuanki evcillerin içlerinde sıralama yapsam kedi en sonda olur az kalsın iguanamı yiyiyodu geçen teraryumun yüksekliği biraz daha az olsa gitmişti canım hayvan senin dediğin gibi kesmedim ama iyi bi ders verdim artık yanaşamıyo teraryumlara
ebuş... Üye Konu Sahibi Nadir' Alıntı: kız senden korkmaya başladım Genişletmek için tıkla ... nadir abiiiiiii hatırlıyomusun ölen iguanamı büyüyünce sana vericektim nasip değilmiş ... ama bu seferki büyüsün söz
Nadir' Alıntı: kız senden korkmaya başladım Genişletmek için tıkla ... nadir abiiiiiii hatırlıyomusun ölen iguanamı büyüyünce sana vericektim nasip değilmiş ... ama bu seferki büyüsün söz
CoDeYs Üye ebuş...' Alıntı: şuanki evcillerin içlerinde sıralama yapsam kedi en sonda olur az kalsın iguanamı yiyiyodu geçen teraryumun yüksekliği biraz daha az olsa gitmişti canım hayvan senin dediğin gibi kesmedim ama iyi bi ders verdim artık yanaşamıyo teraryumlara Genişletmek için tıkla ... vahşi havyvan hakları makmesine şikayet etcem senı
ebuş...' Alıntı: şuanki evcillerin içlerinde sıralama yapsam kedi en sonda olur az kalsın iguanamı yiyiyodu geçen teraryumun yüksekliği biraz daha az olsa gitmişti canım hayvan senin dediğin gibi kesmedim ama iyi bi ders verdim artık yanaşamıyo teraryumlara Genişletmek için tıkla ... vahşi havyvan hakları makmesine şikayet etcem senı
ebuş... Üye Konu Sahibi CoDeYs' Alıntı: vahşi havyvan hakları makmesine şikayet etcem senı Genişletmek için tıkla ... vahşi hayvan haklarııı ????
CoDeYs' Alıntı: vahşi havyvan hakları makmesine şikayet etcem senı Genişletmek için tıkla ... vahşi hayvan haklarııı ????
CoDeYs Üye ebuş...' Alıntı: vahşi hayvan haklarııı ???? Genişletmek için tıkla ... eksik yazdım ben ama olsun o senı vahşi olcaktı normal hayvan var bide vahşi var galiba :
ebuş...' Alıntı: vahşi hayvan haklarııı ???? Genişletmek için tıkla ... eksik yazdım ben ama olsun o senı vahşi olcaktı normal hayvan var bide vahşi var galiba :
qirL1903 Üye ebuş...' Alıntı: çok şekerler dimi ablası Genişletmek için tıkla ... Sormaaa zaten bayıldım Nasıl besliyorsun bunları ya
ebuş...' Alıntı: çok şekerler dimi ablası Genişletmek için tıkla ... Sormaaa zaten bayıldım Nasıl besliyorsun bunları ya
ebuş... Üye Konu Sahibi CoDeYs' Alıntı: eksik yazdım ben ama olsun o senı vahşi olcaktı normal hayvan var bide vahşi var galiba : Genişletmek için tıkla ... alemsin yaaa qirL1903' Alıntı: Sormaaa zaten bayıldım Nasıl besliyorsun bunları ya Genişletmek için tıkla ... hepsinin derdiyle ayrı ayrı uraşmak biraz zor oluyo ama idare ediyoruz
CoDeYs' Alıntı: eksik yazdım ben ama olsun o senı vahşi olcaktı normal hayvan var bide vahşi var galiba : Genişletmek için tıkla ... alemsin yaaa qirL1903' Alıntı: Sormaaa zaten bayıldım Nasıl besliyorsun bunları ya Genişletmek için tıkla ... hepsinin derdiyle ayrı ayrı uraşmak biraz zor oluyo ama idare ediyoruz
CoDeYs Üye ebuş...' Alıntı: alemsin yaaa hepsinin derdiyle ayrı ayrı uraşmak biraz zor oluyo ama idare ediyoruz Genişletmek için tıkla ... ugraşmak zorsa at çöpe kurtul
ebuş...' Alıntı: alemsin yaaa hepsinin derdiyle ayrı ayrı uraşmak biraz zor oluyo ama idare ediyoruz Genişletmek için tıkla ... ugraşmak zorsa at çöpe kurtul
zaza Üye zaman geçiyor işte ayrı ayrı ilgilenirken zaten amacıda o değilmi sevgi ve zaman geçirmek merakta var tabi
zaman geçiyor işte ayrı ayrı ilgilenirken zaten amacıda o değilmi sevgi ve zaman geçirmek merakta var tabi