Kayserispor hakeme öfkeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bknz (:ehe) Fener-Kayseri maçı hakem hataları:ehe Bunu bi başlangıç sayabiliriz heralde

Ya arkadaşlar yuh diyorum size koca 29 maç oynandı bu sezon birinde bile bu olayları yaşamadı fener bırakın bir kere de biz yaşıyalım.Tabi alışmışsınız biz yaşayınca zorunuza gidiyor demi.Bu arada Oğuz un yaptığı bütün yorumlara katılıyorum herşey açık ve net.(ayrıca fenerin kaçırdığı golleri saymadınız galiba bu iyi oynadığına dair bence)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lider yoluna devam ediyor..Var mı yan bakan..Bu fener alayını yener. İzlemeye devam ediniz . :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar yuh diyorum size koca 29 maç oynandı bu sezon birinde bile bu olayları yaşamadı fener bırakın bir kere de biz yaşıyalım.Tabi alışmışsınız biz yaşayınca zorunuza gidiyor demi.Bu arada Oğuz un yaptığı bütün yorumlara katılıyorum herşey açık ve net.(ayrıca fenerin kaçırdığı golleri saymadınız galiba bu iyi oynadığına dair bence)

Fenerbahçe'nin maçı hakettiğine kimse bir şey demiyor zaten, yazılanlara bakarsanız atılan gollerin ve verilen kararların şaibeli olduğu vurgulanıyor.

Futbol maçını kazanabilmeniz için yarı yarıya tecrübe ve şansın olması gerekir. Giden hafta GS - Denizlispor maçında Süleymanou'nun topu elinden kaçırması GS için şans iken Denizlispor için şanssızlıktı. Süleymanou bilerek gol yiyecekse bunu son dakikada yapmazdı, maç doksan dakika ve son dakikada atılan goller için hep şaibeli denir, dolayısıyla da işe bir şike karışıyor olsa bunu son dakikada ortaya çıkarıp dikkatleri üzerine çekmek biraz abes. Akıl var mantık var ..

FB - Denizlispor maçının son dakikasında Appiah'ın kaçırdığı gol şanssızlıktı; ama GS için şans, çünkü şampiyon oldu. Sonradan dediniz ki işin içinde şike var; Allah aşkına o maçta Denizlispor'un ligde kalması için puana ihtiyacı vardı, bunun için defans yaptı ve berabere bitirdi maçı. Ama bunu da bilmeyen sadece FB'liler nedense ..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Eğerki Fenerbahçe'liler bu maçtaki 3 puanı geçtim 1 puanı dahi hakettiklerini düşünüyorlarsa varsın Fenerbahçe şampiyon olsun.Bu şekilde şampiyon olmaktansa Bank Asya 1. Ligi'ne düşmesini tercih ederim takımımın.

Parayla pulla değil yürekle , elle kolla değil bilekle !!!

iskenlii

iskenlii

Üye
Fener bahce işin her zaman bilir ben size söyleyeyim

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Fenerbahçe'nin maçı hakettiğine kimse bir şey demiyor zaten, yazılanlara bakarsanız atılan gollerin ve verilen kararların şaibeli olduğu vurgulanıyor.

Futbol maçını kazanabilmeniz için yarı yarıya tecrübe ve şansın olması gerekir. Giden hafta GS - Denizlispor maçında Süleymanou'nun topu elinden kaçırması GS için şans iken Denizlispor için şanssızlıktı. Süleymanou bilerek gol yiyecekse bunu son dakikada yapmazdı, maç doksan dakika ve son dakikada atılan goller için hep şaibeli denir, dolayısıyla da işe bir şike karışıyor olsa bunu son dakikada ortaya çıkarıp dikkatleri üzerine çekmek biraz abes. Akıl var mantık var ..

FB - Denizlispor maçının son dakikasında Appiah'ın kaçırdığı gol şanssızlıktı; ama GS için şans, çünkü şampiyon oldu. Sonradan dediniz ki işin içinde şike var; Allah aşkına o maçta Denizlispor'un ligde kalması için puana ihtiyacı vardı, bunun için defans yaptı ve berabere bitirdi maçı. Ama bunu da bilmeyen sadece FB'liler nedense ..

fenerbahçeliler cok iyi okusun :pro:

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi

Bayan olmana hürmet edip hak ettiğin cvbı vermeyeceğim:pro:

Kuzen

Kuzen

Üye
biz o çizgeleri biliriz:) Bütün bir sezon şansa galibiyetler alıp oyun oynamasını bilmeyen tecrübesiz kadro ve yöneticilerle dolu takımlarıda görüyoruz...ligde penaltıya yatan takımlarıda görüyoruz:)Son dakkada atılan şansa golleride biliriz.. Adnan Polatın Şampiyon Cimbom dedigi günleride unutmuyoruz:) eger varsa bir çizgi ona göre siz yorum yapın:)

Sadece gözünüzdeki bazı gözlükleri çıkarın birde öyle bakın derim.O kadar değişik göreceksiniz ki dünyayı siz bile şaşıracaksınız .Birde alışmışsınız başkanınızdan herşeye şans demeye.Hadi 1-2 maç şans eseri kazanıldı ,tüm sezon maçlarında mı şans vardı.:)Lütfen dediğim gibi yapın gözlüklerinizi çıkarın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt