Kayserispor hakeme öfkeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Kayserispor hakeme öfkeli
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası hakem Hakan Sivriservi'yi sert ifadelerle eleştirdi.
BÖYLE AŞAĞILIK İNSAN GÖRMEDİM

Kafkas, maçın hemen ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınında yaptığı açıklamada, ''Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim. Çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık. Hakem camiasının içinde çok düzgün insanlar var ama ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim. Haksızlığı içime sindirmem mümkün değil'' diye konuştu.

ZİCO "BU MAÇI HAKETTİK" DEDİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Kayserispor karşısında ikinci yarıda risk alıp galibiyete ulaştıklarını belirterek, ''Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada, karşılaşmanın bekledikleri gibi zor geçtiğini ifade ederek, ''Maça etkili başladık. Gol bulabilirdik, fakat olmadı. Biraz oyundan düştüğümüz anda gol yedik'' diye konuştu.

FUTBOL OYNAYARAK KAZANDIK

İkinci yarıda daha fazla risk aldıklarını kaydeden Brezilyalı teknik adam, ''Riskleri aldık ve rakibimizin üzerine gitmeye başladık. Maçı beraberliğe getirdik ve kazandık. Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü sahaya futbol oynamaya çıktık ve futbol oynayarak kazandık'' diye konuştu.

KAFKAS'A DA CEVAP VERDİ

Zico, bir gazetecinin ''Kayserispor hakeme büyük tepki gösteriyor. Bu konuda ne diyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine şunları söyledi:

''Herkesin tepki gösterme hakkı var. Bizim de bir sürü puanları hakem kararları yüzünden kaybettiğimiz olmuştu. Böyle düşündüğümüz zamanlarda biz de tepkimizi dile getirmiştik. Önemli olan futbol takımlarının ne amaçla sahaya çıktığıdır. Ne mutlu ki benim takımım futbol oynamak için sahaya çıktı. Mücadele etti ve hak ettiği şekilde galibiyeti aldı.''

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası hakem Hakan Sivriservi'yi sert ifadelerle eleştirdi.
BÖYLE AŞAĞILIK İNSAN GÖRMEDİM

fenerbahce kac kere faul yaptı sadce 1 kısıye sarı kart verdı o pozizyonda kırmızılıktı yani görüyoruz feneri iste:@ adamların hakkını yediler fener hic oynayamadı ilk yarı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İlk maçta haksız yere atılan edu kırmızı kart yemişti 76 dk mahkum oynamıştık..Bunda sesin çıkmadı şimdi konuşursunuz.Nasıl oluyormuş T.Kafkas..Etme bulma dünyasıdır..Boş yere yaygara yapmayın..Evire çevire evinize güle güle. :oke:

Kendinizi fazla kasmaya gerek yok fenerbahçe şampiyon diyoruz devamlı anlayana tabi.

O aşağılık lafını sana yuttururlar merak etme:) Sene sonuna kadar yoksun:D tribünden izle iddaasız takımını:D

Salihyet

Salihyet

Üye
Biz oynayarak kazandık,puan kaybetseydik üzülürdüm çünkü rakibimiz AŞAĞILIK'tı futbol oynamaya çalışmadılar, yerde kıvranıp durdular.. Bu rezil takımı gördüğümde aklıma evire çevire yendiğimiz sevilla geldi.. 2 DK ERKEK OLUN !!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle maç başından beri isteyen zorlayan takım fenerbahceyde..Oyunu ileri yıktıgımız dakikalarda pozisyon oldu okadar..Maç oynamaya gelmeyen bir kayseri temsilcisi vardı..Adamlar devamlı yerde yatıyor kalkmıyorlar...Maç 1-1 ken yaptıgı hareketleri dikkatli izleyin..Ve ilahi adalet işte...Son dakika golü işi bitirdi:) Lideri izlemeye son sürat devam edin:D

Ve bu takım Beşiktaş , Chelsea maçları oynamış ard arda ve ŞampiyonLar Ligi Yarı Finale kalma mücadelesi varken (2 gün sonra akıllar orda kesin )..Bu tempoyla oyun buydu. Ya bunlar olmasa düşünün:)

iremm

iremm

Üye
İlk maçta haksız yere atılan edu kırmızı kart yemişti 76 dk mahkum oynamıştık..Bunda sesin çıkmadı şimdi konuşursunuz.Nasıl oluyormuş T.Kafkas..Etme bulma dünyasıdır..Boş yere yaygara yapmayın..Evire çevire evinize güle güle. :oke:

Kendinizi fazla kasmaya gerek yok fenerbahçe şampiyon diyoruz devamlı anlayana tabi.

O aşağılık lafını sana yuttururlar merak etme:) Sene sonuna kadar yoksun:D tribünden izle iddaasız takımını:D
:alkis fenerle gurur duyuyorum :naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:alkis fenerle gurur duyuyorum :naughty:

Aynen.Ne mutlu fenerbahçeliyim diyene..Daha çok gururlar yaşatacaklar bize.Yeni başladık.Önümüz çok açık.Durmak yok yola devam. :oke:

Bknz: Mutlulukdan havaya uçmak

Kuzen

Kuzen

Üye
Benim anlamadığım kendi aleyhinize kararlar alındığı zaman basbas bağırıyorsunuz ama lehinize alındığı zaman hakkımızıdı falan filan diyorsunuz.Lütfen aynı çizgide yorum yapınız.Birde takımınızı haklı görüyorsunuz.Lütfen objektif yorumlar yapın eski mesajlarınızla çelişmeyin

ouSahin

ouSahin

Üye
Benim anlamadığım kendi aleyhinize kararlar alındığı zaman basbas bağırıyorsunuz ama lehinize alındığı zaman hakkımızıdı falan filan diyorsunuz.Lütfen aynı çizgide yorum yapınız.Birde takımınızı haklı görüyorsunuz.Lütfen objektif yorumlar yapın eski mesajlarınızla çelişmeyin

biz o çizgeleri biliriz:) Bütün bir sezon şansa galibiyetler alıp oyun oynamasını bilmeyen tecrübesiz kadro ve yöneticilerle dolu takımlarıda görüyoruz...ligde penaltıya yatan takımlarıda görüyoruz:)Son dakkada atılan şansa golleride biliriz.. Adnan Polatın Şampiyon Cimbom dedigi günleride unutmuyoruz:) eger varsa bir çizgi ona göre siz yorum yapın:)

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
ben size demedim, kayserisporun futbolcularına dedim yanlış anlaşılma olmasın ;)

Ne güzel demişsin 2DK. erkek olun diye. :) Fenerbahçe alyehinde çıkan kararlar sonrası forumda neler neler yazdığınıza herkes şahit. Lakin bu hafta bariz hatalarla kazandınız ve bikerede bizim lehimize olsun bu hatalar diyorsunuz.:ehe Sana aynen katılıyorum 2.DK erkek olun;)

ouSahin

ouSahin

Üye
''Herkesin tepki gösterme hakkı var. Bizim de bir sürü puanları hakem kararları yüzünden kaybettiğimiz olmuştu. Böyle düşündüğümüz zamanlarda biz de tepkimizi dile getirmiştik. Önemli olan futbol takımlarının ne amaçla sahaya çıktığıdır. Ne mutlu ki benim takımım futbol oynamak için sahaya çıktı. Mücadele etti ve hak ettiği şekilde galibiyeti aldı.''

bu sözede katılıyorum Fenerbahçe 3 üncü şampiyonlugunu almaması için ve aynı zamanda Türkiye Kupasını almaması için kaybettigimiz maçlarımız olmuştu Fenerbahçe'yi çileden çıkaran bir Haluk Ulusoy vardı şimdi gitti onun gidişi birilerine fena çarptı galiba:islik

Salihyet

Salihyet

Üye
biz sonuna kadar erkeğiz ;) eğer bir ithamda bulunacaksan açıkca söyle.. Şahsen içi boş yorumlarla ilgilenmiyorum, bazı arkadaşlar lehinize olunca susuyorsunuz diyorlar ama görüyoruz ki kendi maçlarını değil sadece bizim oynadığımız kayseri maçını izlemişler, rakibe hiç yorum yapmıyorlar direkt hakeme yükleniyorlar, kendi kazandığınız puanların hesabını bize yaptırmayın ;) zararlı çıkan siz olursunuz..

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi

bu sözede katılıyorum Fenerbahçe 3 üncü şampiyonlugunu almaması için ve aynı zamanda Türkiye Kupasını almaması için kaybettigimiz maçlarımız olmuştu Fenerbahçe'yi çileden çıkaran bir Haluk Ulusoy vardı şimdi gitti onun gidişi birilerine fena çarptı galiba:islik

Onun gidişi fenere yaradı desek oğuzum daha uygun düşer bence;)

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Salihyet

Salihyet

Üye
siz belki haluk ulusoyu çok seviyorsunuz, bi ara aday bile yapmıştınız başkanlık için ama kanunsuz bir adamı seviyorsunuz, bize hakem satın aldınız diyorsunuz, bu tam sizin ayardan bi bakış açısı ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Oynadık We Yendik ßukadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt