Kayserililerden hacı Tepkisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Kayserililerden hacı Tepkisi
<span style="color:#FF0000">Kayserililer&#39;den &#39;Hacı&#39; tepkisi</span>

Kayserililer bir televizyon kanalında &#8216;Hacı&#8217; adlı diziye tepki göstererek, kenti gerici ve yobaz gösterdikleri için RTÜK&#8217;e başvurdu. Çöl olarak nitelendirilen kentte üçü belediye konservatuvarı biri üniversite olmak üzere keman eğitimi veren 8 kuruluş olduğu hatırlatıldı.

Kayserili vatandaşlardan Mustafa Ayan, Hacı dizisinin Kayserilileri aşağıladığını, gerici ve yobaz gibi gösterdiğini, keman eğitimi yapılmayan &#8216;Çöl&#8217; olarak nitelendirildiğini iddia etti. Ayan, &#8220;Kent halkının para almadan, iç ve dış turizme, kültüre ve sanata destek amacıyla katkıda bulunduğu Hacı dizisi, Kayseri&#8217;yi karalama ve kötü gösteriyor.

Program yapımcılarının buna hakkı yok. Kayseri Türkiye&#8217;nin en modern ve gelişime açık illerinden biridir. Dizide Kayseri&#8217;nin çöl olduğu iddia edilerek keman eğitimi verilmediği dile getirilmiştir. Kayseri&#8217;de Büyükşehir, Melikgazi ve Talas belediye konservatuarlarında, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünde ve kent merkezindeki 4 ayrı müzikevinde yıllar boyu keman dersleri verilmektedir. O nedenle RTÜK&#8217;e başvurduk&#8221; dedi.

Dizinin çekildiği Beştepelerdeki Kayseri konağını, dizi yapımcılarına ücretsiz tahsis eden ve çeşitli katkılarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin de, dizinin Kayseri&#8217;yi küçük düşüren sahnelerine tepki göstererek, programcıları uyardığı ifade edildi.

bu dizi bayağı enteresan tvde zapping yaparken rastladım kısaca baktım haberci kız hacı ile röportaj yapıyor tv kanalı sahibi röportajın montajlanmasını istiyor ortaya acayip bir diyalog çıkıyor adamın sözleri yüzde bin beşyüz değiştiriliyor. bu tv ve gazeteciler kendi meziyetlerini güzel bir şekilde deşifre ediyorlar. çok komikti ağlanacak halimize gülüyoruz yahu&#33;&#33;&#33;

pasa

pasa

Üye
dizi toplumsal olaylara değiniyor başörtüsü,din ve siyaset,derin devlet,medya güzel bi diziye benziyor

crows

crows

Üye
ya neler varya ama pislik biyer gösterseler hiç bişi demezler

slayer

Üye
diziye güzeel diyorlar hiç fırsat olmadı izlemeye... Varsa böyle bir sey, şehri kötülemeye son vereceklerdir.

hidayet

hidayet

Üye
evet diziyi öven çok ama izlemeye benimde fırsatım olmadı

irun

irun

Üye
ilinizde keman çalınıyosa, çalınmıyo dedirtmeyin sakın, hem keman çalınan biyer nasıl bi çöl olabilir dimi?
dizide anlatılmak istenen en önemli konuda budur zaten eminim, bu defa gerçekten aferin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Diziyi izledim bir kere. Gerçekten güzel bir dizi.. O Keman konusuna ben de şaşırdım, dizi de bahsi geçince &#39;Kayseri gibi bir şehirde Keman çalınmaması çok garip&#39; dedim kendi kendime.. Böyle bir şeyi neden yaptılar acaba?

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
ben diziyi özel olarak seyretmedim seyretmem de ancak bu dizinin finalini merak ediyorum acaba nasıl bir sonla diziyi bağlayacaklar.

researcher

Üye
Aklımyılmaz erdoganın siiri geldi.

Ankara&#39;ya öyle yakışırdı ki kar..
asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar...
kimse keman çalmaz belki ama
çok keman çalınsın balolarında
diye yapılmış
gri sisli binalar...
alnının ortasında
ciddi bir devlet asabiyeti.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
ilginç...

G_Unit

G_Unit

Üye
enterasan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...