Kavak Yelleri'ne tepki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kavak Yelleri'ne tepki
Kavak Yelleri'ne tepkiKavak Yelleri dizisi hakkında RTÜK'e yüzlerce şikayet telefonu geldi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Kavak Yelleri adlı dizide bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesinden sonra vatandaşlardan RTÜK'e yüzlerce şikayet geldi. İnternetten ve 444 1 178 nolu İletişim Merkezi'nden yapılan şikayetlerde, vatandaşlar insanlar tarafından kutsal sayılan bir kişinin isminin hayvanlara verilmemesi gerektiğini belirtti.

Öte yandan bu hafta yapılacak Üst Kurul Toplantısı'nda konunun değerlendirmeye alınması bekleniyor. Bazı RTÜK üyeleri, olayın üst kurulun görevi dışında kaldığını bu nedenle özellikle televizyon yöneticileri ve yapımcıların bu ve benzeri konularda dikkatli olması gerektiğini vurguluyor.

Söz konusu dizide köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle yaklaşık 500 Caferi, İstanbul'da eylem yapmıştı.

mservank

mservank

Üye
aslında başka bir isim bulsa olmazmıydı şimdi gidiğte elin ristiyanı köğeğine (allah göstermesin) MUHAMMED ismini koysa biz olsak biz de yürürüz yanlış etymişlet bir şey yapmadan önce biraz düşünmek gerekir maalesef biz bunu yapamıyoruz

omayra

Üye
Yapılan yanlış, ona diyeceğim yok amma ve lakin, halkımız bu yüksek!! tepkisini başka şeylerde de gösterse olmaz mı? Okan Bayülgen'in öfkeli kalabalığından farkımız yok.

Exalans

Exalans

Üye
ya bu dizi çok zıvanadan çıktı geçen bölümlerde sansürsüz bi laf söylediler ben hayret ettim

team1

Üye
Hepten geri zekalılık bu insanlların ne kadar küçük düşündügünü gösterir hüseyin ile hz hüseyinin ne alakası var sizlere sorarım belki sizler köpegi aşşalama olarak anlayabilirsiniz velakin o insanlar köpege eylence olsun diye yada köpegi çok sevdiklerinden koymuş olabilirler nice insan tanıyorumki ölmüş kocalarının isimlerini ölmüş büyüklerinin isimleri koyanlar var düşüncenizi bir yere yoğunlaştırarak karar vermeyinki geniş adımlar atasınız

c3r3n

c3r3n

Üye
hyr huseyın yerıne bska 1 isimde olabılrdı.nolmus yane huseyın dendıyse?köpeğe o adı koymakla bütün hüseyinlr köpekmı oldu?laf işte...

mservank

mservank

Üye
hyr huseyın yerıne bska 1 isimde olabılrdı.nolmus yane huseyın dendıyse?köpeğe o adı koymakla bütün hüseyinlr köpekmı oldu?laf işte...

sözlerinde tutarsızlık mı var yoksa ben mi yanlış anladım başka isim konabilirdi dedimişsin diğer yandan nolmuş yani hsyin dendiyse olur mu ya aynı şekilde isa konulsun başka bi şey konulşsun olur mu bu isimlerin hepsi kutsal

c3r3n

c3r3n

Üye
bn isimler kutsal değil die bırsey yazmadım yazmamda.sizinde dediğiniz gibi her isim kutsal.bn dmk istedm kı o isim yerıne bska 1 isimde olablrd.yazdıklrm gayet net.tutarsız değil.ülkede tartısmaya acık o kdr ck konu warken bu konunun tartıslması bana ck sacma geldı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bunlar hassas isimler, dikkatli olmak gerekir!

Anlam veremediğim köpeğe Hüseyin ismi koyuluyor ama görünürde sadece Caferi ve Alevi inancına sahip olanlar protesto ediyor. Hz. Muhammed'in soyundan gelen birisini sadece bir kesim mi sahipleniyor?

:::burak:::

:::burak:::

Üye
Bunlar hassas isimler, dikkatli olmak gerekir!

Anlam veremediğim köpeğe Hüseyin ismi koyuluyor ama görünürde sadece Caferi ve Alevi inancına sahip olanlar protesto ediyor. Hz. Muhammed'in soyundan gelen birisini sadece bir kesim mi sahipleniyor?

konuyu değiştirmiyelim....:nono::nono:

POWER

POWER

Üye
Ne alaka showmaster tamamen konuyla alkalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...