Kategori Yöneticileri Alımı Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Üye olup bir mesaj yazması bu kadar mı zor yaa :) Yakında üye olmak zorunda kalacaklar. Yaz kampanyaları yavaş yavaş başlıyor. Kampanyalardan kontör kazanması kolay olacak ama hilelerini ben bileceğim. O zaman üye olup soru sormak zorunda kalacaklar :ehe

Bu arada " Genel Yönetici " görevini layık gördüğün için çok teşekkür ederim :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim zaten yönetici yaptıgımız herkese ne olursa olsun güveniyoruz demektir ve genel yönetici olması için de sadece siteye tam hakimiyet sağlaması yeterlidir yoksa dedigim gibi birkaç bölümde aktif olduktan sonra genel yönetici diye geçmesine gerek yok

Şöyle düşünün, bi şirketin genel müdürü olcaksınız ama sadece basım bölümü ile alakanız olacak .

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Rica ederim zaten yönetici yaptıgımız herkese ne olursa olsun güveniyoruz demektir ve genel yönetici olması için de sadece siteye tam hakimiyet sağlaması yeterlidir yoksa dedigim gibi birkaç bölümde aktif olduktan sonra genel yönetici diye geçmesine gerek yok

Şöyle düşünün, bi şirketin genel müdürü olcaksınız ama sadece basım bölümü ile alakanız olacak .

Galiba anladım demek istediğini :ehe

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ne anladın hacı

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Güvenini sağlayabildiysem yeterli benim için :) Siteye hakim olma konusunda ise gün içerisinde yapılması gerekenleri yapıyorum.
Basım konusuna gelince Ahmet anlamış da ben anlayamamıştım orayı. Ahmeti bi arayım ben :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Deneme yönetici rütbesi gelmiş. Onur Baba'nın oyun bölümünde denenmesini isterim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Onur Baba ve Mustafa Furkan gibi kisileri direkt yönetici yapabiliriz denemeye gerek yok gibi .

Ve sadece oyunlar da yönetici olması saçma gibi ama düşüürüz. Dosyaların genelini kaldırabilecekse verebiliriz mesela.

Haftaya ..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu proje ile forum büyük oranda büyüyecek :)

Daha önce de belirttim, aramızda bir görev paylaşımı yapalım. Yeni gelecek görevli arkadaşları aramızda paylaşalım ve bunların da denetimini yapalım. En azından yeni görevlerine alışana kadar yapacakları hataları daha çabuk önlemiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt