serinaga
Üye
Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim. BEN şuanda Netquin Mobile Security kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkartmadı gibi. Güncelleme paralı oldu denildi, hakikaten paralı olmuş idi ama bir süre sonra kendiliğinden virüs update'ini bedavaya yaptı (ilginç). Ama beni şüphelendiren bir durum oldu. Bana ilk önce 42 tane şüpheli dosya olduğunu bildirdi, önce noluyor ya ! diyip endişelendim, akabinde güncellemeyi ücretsiz yaptı ve tarama yapmamı istedi, bende yaptım ama hiçbir şey bulamayıp sistemin temiz olduğunu belirtti. Açıkçası şüphelendim bu durumdan, Size, yada kullanan arkadaşlara, hatta kıyaslama şansına sahip olan arkadaşlara sorarım, hangisini önerirler acaba, Netquin Mobile Security'mi yoksa Kaspersky Mobile Security'mi ???
herkes farklı düşünebilir ancak ben kaspersky derim bi ara benim teldede yüklü idi netquin ancak benim içime sinmedi kaspersky ı Cr*ackleyip onu kullandım halende aynı şekil ama şu ana kadar ne netquin nede kaspersky hiç virus bulmadı...
yardım edebilecek arkadaş varmı acaba lisans codu arıyorum ama bir türlü bulamadım