Kaspersky Mobile Security v9.4.95 patched Unsigned symbian ^3 (100% çalışıyor )

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim. BEN şuanda Netquin Mobile Security kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkartmadı gibi. Güncelleme paralı oldu denildi, hakikaten paralı olmuş idi ama bir süre sonra kendiliğinden virüs update'ini bedavaya yaptı (ilginç). Ama beni şüphelendiren bir durum oldu. Bana ilk önce 42 tane şüpheli dosya olduğunu bildirdi, önce noluyor ya ! diyip endişelendim, akabinde güncellemeyi ücretsiz yaptı ve tarama yapmamı istedi, bende yaptım ama hiçbir şey bulamayıp sistemin temiz olduğunu belirtti. Açıkçası şüphelendim bu durumdan, Size, yada kullanan arkadaşlara, hatta kıyaslama şansına sahip olan arkadaşlara sorarım, hangisini önerirler acaba, Netquin Mobile Security'mi yoksa Kaspersky Mobile Security'mi ???

• Beğen
Tepkiler: memt63 ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim. BEN şuanda Netquin Mobile Security kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkartmadı gibi. Güncelleme paralı oldu denildi, hakikaten paralı olmuş idi ama bir süre sonra kendiliğinden virüs update'ini bedavaya yaptı (ilginç). Ama beni şüphelendiren bir durum oldu. Bana ilk önce 42 tane şüpheli dosya olduğunu bildirdi, önce noluyor ya ! diyip endişelendim, akabinde güncellemeyi ücretsiz yaptı ve tarama yapmamı istedi, bende yaptım ama hiçbir şey bulamayıp sistemin temiz olduğunu belirtti. Açıkçası şüphelendim bu durumdan, Size, yada kullanan arkadaşlara, hatta kıyaslama şansına sahip olan arkadaşlara sorarım, hangisini önerirler acaba, Netquin Mobile Security'mi yoksa Kaspersky Mobile Security'mi ???

rica ederim :) herkes farklı düşünebilir ancak ben kaspersky derim bi ara benim teldede yüklü idi netquin ancak benim içime sinmedi kaspersky ı Cr*ackleyip onu kullandım halende aynı şekil ama şu ana kadar ne netquin nede kaspersky hiç virus bulmadı...

mystiery_

mystiery_

Üye
Teşekkürler. S3 icin ama 5800da sorunsuz çalişiyor.

olciay

olciay

Üye
Sertifikalandırmama Rağmen Sertifika hatası (Kod olarak) veriyor , Paylaşım için Teşekkürler ...

akkuszafer

akkuszafer

Üye
:vuryardım edebilecek arkadaş varmı acaba lisans codu arıyorum ama bir türlü bulamadım

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
:vuryardım edebilecek arkadaş varmı acaba lisans codu arıyorum ama bir türlü bulamadım

lisans koduna gerek yok ki patch dosyasını kurun tele...

telefonum uygun olmadığı için deneyemiyorum ama şu şkekilde olması lazım :

kms dosyasını yükleyin ama açmayın sonra k-patcher ı yükleyin...
k- patcher ı açıp execute patch /done/ yapacaksınız çıkan soruya yes diyin olması lazım...

akkuszafer

akkuszafer

Üye

lisans koduna gerek yok ki patch dosyasını kurun tele...

konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama bu işlerden profösyönel olarak anlıyorum diyemem kendimizce k- patcher ı bir kurup deneyeyim .bu arada n8 kullanıcısıyım bir de bu cihaz için faydasını hakkında bilgi almak isterim olumlu veya olumsuz özellik le hırsızlık ile olan menüsünde

çalındığında rusyadan trlfonun bulunduğu kordinatlar mail olarak e postana geliyormuş tabi gsm şirketi ne kadar ücretlendir ayrı bi konu

teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama bu işlerden profösyönel olarak anlıyorum diyemem kendimizce k- patcher ı bir kurup deneyeyim .bu arada n8 kullanıcısıyım bir de bu cihaz için faydasını hakkında bilgi almak isterim olumlu veya olumsuz özellik le hırsızlık ile olan menüsünde

çalındığında rusyadan trlfonun bulunduğu kordinatlar mail olarak e postana geliyormuş tabi gsm şirketi ne kadar ücretlendir ayrı bi konu

teşekkürler
rica ederim telefonumda N73 e uygun olan aynı anti virus programı yüklü telefonumda ama hırsızlık özelliğini kullanmıyorum...

memt63

Üye
slm

akinorta

Üye

NetQin ile ilgili yakın zamanda bir haber yayınlandı bilmem haberiniz var mı? Haber özetle şu şekilde: NetQuin firmasının virüs üreten firmalarla veya kişilerle işbirliği yaptığı açıklandı. Önce ürettiriyor sonra da paralı güncelleme yaptırıyor. Ki sanırım sonra güncellemeyi ücretsiz hale getirmişler. Bu haberi göz ardı etmemenizi isterim...Şu an haber kaynağını bulamıyorum. bulunca ekleyeceğim buraya.. ama güvenilir kaynak (mobil haber sitesi)

najanaja

najanaja

Üye
tel için antivirüs prolarını boşverin kalabalıktan başka işe yaramaz ben N82 ilk aldığım zamanlar krekli kaspersky kurmuştum 20-30 sene lisansı wardı fakat tele 2 kere virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım yani hiç bi işe yaramıyolar boşverin antivirüsü arka planda çalışıp ram yemekten başka işe yaramıyo. zaten bi tele kolay kolay virüs bulaşmaz uygulamalardan. sadece nete bağlandığınızda girdiğiniz sitelere dikkat edin benim n82 ye biri internetten biri de bi oyundan bulaşmıştı.

kafter

kafter

Üye
arkadaşlar ben kasperskyi kurdum tele fakat tel kendine reset atıp duruyor bu yüzden uygulamayıda kaldıramıyorum ne yapabilirim acaba.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben kasperskyi kurdum tele fakat tel kendine reset atıp duruyor bu yüzden uygulamayıda kaldıramıyorum ne yapabilirim acaba.

bu antivirüs proğramı yüzüne benimde başıma aynı şey gelmişti nerdeyse servise gönderiyordum n8 e uyumlu değil sakın yüklemeyin çözümü: telefonu açıp proğram çalışmadan mümkün olduğunca hızlı bir şekilde fabrika ayarlarına geri dönmek başka çözümü yok arkadaşlar

kafter

kafter

Üye
teşekkürler arkadaşlar soft format denen şeyi yaparak hallettim.

Merve Güven

Üye
evet ya bendede sertifika hatası veriyor "sertifika hatası. uygulama sağlayıcısıyla görüşün" diyor .s

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
sadece hackli telefonlarda patch kullanabiliyorsunuz yani ölme eşeğim ölme

Coolwhisper

Üye
teşekkürler.

Dumbledor

Üye
Tesekkür Ediyorum.

yavyav

Üye
tesekkür ederim
uygulamayı kullanıyorum

----------Eklendi @ 11:52:52 ---------- Yazıldı @ 11:51:30 ----------

birşey soracağım.
update işlemi yapamıyorum.
virüs database i nasıl güncelleyebilirim.
tesekkürler..