Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Kasma Sorunu
Merhaba arkadaşlar genelde telefonda oyun oynamayı severim ama pc dede pes serisi vazgeçilmezimdir.
Sorunum şu pes 13 e giriyorum maça başlıyorum 3-4 dakika sorunsuz %0 kasma ile oyunuyorum. Ama 3-4 dakika geçtikten sonra oyun aşırı derecede yavaşlıyor. Bazıları işlemcin ısınıyodur dediler . Çözünürlük düşürdüm fayda yok.

PC ÖZELLİKLERİ:

2 gb ram
Pentium [R] D Cpu 2.80 GHz İşlemci
NVIDIA GeForce 210 1 GB Ekran kartı
Windows XP

PES 2013 SETTİNGS:

PC BOŞTAYKEN:

PES 2013 OYNARKEN:

İŞE YARAMAYANLAR:

Format Atmak
Oyunu Yeniden Yüklemek
GameBooster Oyun Hızlandırıcı

NOT: Bilgisayarda Kesinlikle Virüs Yok

asperger x

Üye
Valla pc nin özelliklerine bakınca yani burun kıvırmadım değil bendeki laptoptaki ile kıyaslayınca donanımı kasması normal gibi geliyor.

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın sistemi benimkinden kötü ama sorunsuz oynuyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çipset sıcaklığıdan kasıyor büyük ihtimal. 74 derece fazla

• Beğen
Tepkiler: smh60
enterneoll

enterneoll

Üye
o kadarda sıcak değil ama bence başka biryerden yükle :)

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Sıcaklığı azaltmak için ne yapmalıyım arkadaşta bu değer 62 derece bu yüzden heralde

Akva96

Akva96

Üye
Bir kere bi sök kasayı baştan aşağı temizle (işlemci fanınıda) güzelce bir temiz et öyle dene.
Olmadı anakartına uygun güzel civa sistemli veya yine fan sistemli al güzel bi fan al adam akıllı.
Bir diğer sebep ise PowerSup'unun watt'ı yetersiz kalıyor olabilir. benimde başıma geldi bu. 550 W bi power sup al.

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere bi sök kasayı baştan aşağı temizle (işlemci fanınıda) güzelce bir temiz et öyle dene.
Olmadı anakartına uygun güzel civa sistemli veya yine fan sistemli al güzel bi fan al adam akıllı.
Bir diğer sebep ise PowerSup'unun watt'ı yetersiz kalıyor olabilir. benimde başıma geldi bu. 550 W bi power sup al.

Yarın deniycem saol