Tavsiye Kasma sorunu ve web browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
Kasma sorunu ve web browser
Arkadaşlar nokia 603 kullanıyorum ve şikayetim şudur ;
-Telefon fena takılmalara başladıydı screenFX programı yuzunden olduğunu keşfettim(İlk başlarda çok iyiydi sonradan kasmalar oldu). Kaldırdım sorun gitti. Ancak hala inceden takılmalar mevcut.Hıza alşkın biri için sıkıntı :ehe
-Ve internet tarayıcısı orjinali ilk başlarda süperdi sonradan cıvıttı. Alternatiflere bakıyorum oda yok. Opera mini sevmiyorum , Mobile'i kasıyor(Aşırı tabi).

Evols kullanıyorum. 1 g frekans çözümleri yaması aktif. Kafama takıldı en son değiştircem diyorum ama para yok :ehe

Varsa bi taktiği olan yada bi bildiği bana önersin. Özellikle tarayıcı konusunda bir yardım çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

(Satsam ne eder bu meret telefoncu olanınız felan :ehe)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Opera Mobile fast mod var.Normalden hızlı :hmmm
Hız için ramblow ve temizleyici programları var.
Link veremicem kusura bakma :)

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile fast mod var.Normalden hızlı :hmmm
Hız için ramblow ve temizleyici programları var.
Link veremicem kusura bakma :)
fast modla normali arasındaki fark genç ve yaşlı kaplumbağa arasındaki far gibi bence

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Sonuçta hızlandırmak için bi yöntem :ehe
Başka yolu yok :D
Ama var Hakan Güven'in Belle Tarayıcısı için fix konusu var :oke:
Sistem modlama bölümünde :evet:

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta hızlandırmak için bi yöntem :ehe
Başka yolu yok :D
Ama var Hakan Güven'in Belle Tarayıcısı için fix konusu var :oke:
Sistem modlama bölümünde :evet:
ilgilendiğin içn teşekkürler. O fixlerin keşke bi faydasını görebilsem. Pek etki göremiyorum. 1 tane daha adam akıllı tarayıcı olsa. Oyun oynamam telde ben bı arada nette takılıyorum dışarda felan o zamanda insan tiksiniyor yahu.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Evet şöyle güzel bi taryıcı daha olsa güzel olurdu :) Uc denedin mi?

palpolisi

palpolisi

Üye
yav Benim tarayıcı da berbat e7 hemen donuyor opera mobile yi keşfettim yeni mini kulanirdim hep nokia berbat etti refreş i getirmekle Eskiden iyi idi

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
Evet şöyle güzel bi taryıcı daha olsa güzel olurdu :) Uc denedin mi?
Uc sevmıyorum ben bazen şirazesi kayıyo onun resımler yuklenmıyo bıde operaya alışınca cok kotu gelıyo o. indirme yöneticisi felan hoş güzel onunda ısınamadım ona. Aslında telefon değiştirme fikrik var iyi telefonlar ucuza gitmeye başladı da param yok işte öğrenci hali hafta sonu anca çıkıyor. Arkadaş e huwei almış catır catır gidiyo. Çok özellik aramayan bi kişiyim de para sıkıntı işte.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Keşke son bi genel güncelleme çıksaydı fp3 olarak da vay bu refresh e uymaz mı fp2 olmadı muhabbetleri olmasaydı.Ben şahsen Fp2 arayüzünü refresh arayüzüne tercih ederim :evet:

palpolisi

palpolisi

Üye
nokia da palringo kulandinizmı hiçBir bu uygulamayı severdim

Symbianizer

Symbianizer

Üye
palringo? :hmmm ilk senden duydum

palpolisi

palpolisi

Üye
chat uygulaması bağımlılık yapıyo ama 3 senedir kulaniyorum anca bırakabildim tam olarak değil amaama nokia dan kaldırıldı gibi bişey yeni sürüm çıkmıyor ios pc ve Android için çıkıyor yeni sürümler Java bile vardı samsung larda meşhur duşu nokia dan bi kurtulabilSem satamıyorum e7 yi alan varsa 300 e bırakıcam

ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:

• Beğen
Tepkiler: coolasker54 ve Symbianizer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt