franklinda
Üye
Kasım 25 güvenlik güncellemesi Windows 7 için
Ben bilgisayara trend micro internet security kurmuştum. Windos 7 üstüne ve sen git bukasım 25 teki güvenlik güncelleştirmesine sisteminizi kararsızlaştırabilecek etkenler falan filan gibi bişelerden microsoft güncellemesine engel koy kaldırdım kaspersky kurdum son sürüm. Bilgisayar anormalleşti bu güncellemeden sonra ve hemen bu gece 1.20 saat yeni kaldırdım bir hal. Çünkü yazılım kaldırmak yavaş yavaş gidiyor. Nete giriyorum download esnasında net gidiyor reset modem geliyor ama normal gezinirken sorun yok. Arkasından virüs programı lisansı var ama cd ve dvd leri gece elimde değil netten indirilmiyor kaldım ortada. Derhal microsoft a bildirdim. Yarım güne çözdüm ve eset smart scurity 4.0.424 kurdum tek o vardı hazırda. Dedim neden kaldırırsınki trend microyu hemde uyardı bu güncelleme için. Microsoft pc kararması çökmesi durumuna neden olan bu olayı takip ediyor. Artık eset bir şeyler buldu ve sildi. Pc şu an güzel gidiyor. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Pc tekrar başlatıldı ve ilk güncelleme silinmişti. Neden acaba böyle oldu anlamadım. Bu işe bir çözüm varmı. Netten eset bağlantı özelliği ile istediğimi indiriyorum ama esetin özelliği kapatınca net %20 yavaşlıyor halen daha şu an onu denetliyorum. Bu duruma dikkat çekmenizi ve dikkatli olmanızı öneririm. Ayrıca kaspersky gibi bir virüs yazılımı microsoft güncellemelerine nasıl kafadan izin verir şaşırdım vallaha.
Trend mikro internet scurity dediki yükleme sorun yaşarsın kaldırdım birde. 
Yani bu duruma bir çare yani mikrosoft güncellemeleri için bir denetleme aracı varsa iyi olur paylaşın.
--------------- Ekleme ---------------
Şu an net gayet iyi ama farkettimki bazı virüs programları microsoft firması güncellemelerine el bile dokundurmuyor. nedense sanki bu firma her güncellemeyi kusursuz sunuyorda denetleme gerekmiyor gibi denetlemiyorlar. Kaspersky bunu yapmıyor ama eset yapıyor ama oda akıllı tarama açıksa.

Trend mikro internet scurity dediki yükleme sorun yaşarsın kaldırdım birde. 
Yani bu duruma bir çare yani mikrosoft güncellemeleri için bir denetleme aracı varsa iyi olur paylaşın.--------------- Ekleme ---------------
Şu an net gayet iyi ama farkettimki bazı virüs programları microsoft firması güncellemelerine el bile dokundurmuyor. nedense sanki bu firma her güncellemeyi kusursuz sunuyorda denetleme gerekmiyor gibi denetlemiyorlar. Kaspersky bunu yapmıyor ama eset yapıyor ama oda akıllı tarama açıksa.