istersensor
Üye
güvenlik merkezi (windows güvenlik merkezi hizmeti başlatılamıyor) hata Çözümü for windows 7
arkadaşlar başıma geldi araştırdım hiçbir yerde net bir bilgi yok.,
windowsun güvenlik duvarını defenderi ve güvenlik merkezini devredışı bırakan virüs için çözümü aktarıyorum...
bu yüzden format atanlar da varmış ..
* ilk önce mirosoftun kendi sitesinde kendi güvenlik yazılımını indiriyoruz.(securty essentials)( güvenlik duvarını zorla açtırdığı için.) güncellemeyi unutmayın
* aynı şekilde microsoft kötü yazılım silme aracı (windows-kb890830-v3.20) (yuklenmesede olur)
* son olarak combo fix adlı programını indirip
hepsine de tam tarama emri veriyoruz....
NELER YAPIYORLAR :
güvenliği tamamen devredışı bırakıp özel verilere ulaşabilme
ineternet sayfalarınızı farklı yerlere yönlendirme
ram harddisk memory saldırıları ()ram hep yukselir bilgisayar(notebook mini book) ısınır
verimlilik azalır
hardisk hat verir bilgisayarın kasasından sesler gelmeye başlar
formata zorlar...
peki dersiniz bunlar zorunlumu başka program kullansam olmazmı?
olabilir ancak ben denemedim
benim yontemimde ilk önce kötü yazılımı çalıştırdım 4 saat falan sürdü (hiç birşey bulmadı)
ikinci olarak anti virüs essentials ı çalıştırdım (birtane trojen win32/*** buldu.)
cmbo fix te 10 a ykın hata buldu düzelltti
ŞU AN HARİKA ÇALIŞIYOR...
windowsun güvenlik duvarını defenderi ve güvenlik merkezini devredışı bırakan virüs için çözümü aktarıyorum...
bu yüzden format atanlar da varmış ..
* ilk önce mirosoftun kendi sitesinde kendi güvenlik yazılımını indiriyoruz.(securty essentials)( güvenlik duvarını zorla açtırdığı için.) güncellemeyi unutmayın
* aynı şekilde microsoft kötü yazılım silme aracı (windows-kb890830-v3.20) (yuklenmesede olur)
* son olarak combo fix adlı programını indirip
hepsine de tam tarama emri veriyoruz....
NELER YAPIYORLAR :
güvenliği tamamen devredışı bırakıp özel verilere ulaşabilme
ineternet sayfalarınızı farklı yerlere yönlendirme
ram harddisk memory saldırıları ()ram hep yukselir bilgisayar(notebook mini book) ısınır
verimlilik azalır
hardisk hat verir bilgisayarın kasasından sesler gelmeye başlar
formata zorlar...
peki dersiniz bunlar zorunlumu başka program kullansam olmazmı?
olabilir ancak ben denemedim
benim yontemimde ilk önce kötü yazılımı çalıştırdım 4 saat falan sürdü (hiç birşey bulmadı)
ikinci olarak anti virüs essentials ı çalıştırdım (birtane trojen win32/*** buldu.)
cmbo fix te 10 a ykın hata buldu düzelltti
ŞU AN HARİKA ÇALIŞIYOR...