bencede kapalı olmalı
Xurmirac Üye Konu Sahibi schindler2013' Alıntı: bencede kapalı olmalı Genişletmek için tıkla ... Tamam arkadaşım sağol - - - Eklendi - - - schindler2013' Alıntı: bencede kapalı olmalı Genişletmek için tıkla ... Tamam arkadaşım sağol - - - Eklendi - - - Mad EagLe' Alıntı: toz sıcaktan daha beterdir kapalı kalsın daha iyi açık kalırsa oda sıcaklığında olacak soğutma daha zor olacak Genişletmek için tıkla ... Anladım arkadaşım - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Ben olsam, çok sorun yapıyorsa açarım kapağı vantilatörü dayarım Genişletmek için tıkla ... Sonra elektrik faturası tavan
schindler2013' Alıntı: bencede kapalı olmalı Genişletmek için tıkla ... Tamam arkadaşım sağol - - - Eklendi - - - schindler2013' Alıntı: bencede kapalı olmalı Genişletmek için tıkla ... Tamam arkadaşım sağol - - - Eklendi - - - Mad EagLe' Alıntı: toz sıcaktan daha beterdir kapalı kalsın daha iyi açık kalırsa oda sıcaklığında olacak soğutma daha zor olacak Genişletmek için tıkla ... Anladım arkadaşım - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Ben olsam, çok sorun yapıyorsa açarım kapağı vantilatörü dayarım Genişletmek için tıkla ... Sonra elektrik faturası tavan