Kasa Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
Kasa Değişimi
Arkadaşlar yaklaşık 1buçuk sene öncesi Nokia C7 almıştım telefondan gayet memnunum hiç bir sorun çıkarmadı geçenlerde duvara sürtmüşüm ekranı çizik var ekranda ve ekran dışında birkaç yeri zedelenmiş durumda kasa değiştirmek istiyorum telefoncuya gitsem on ve arka kasayı orjinal takarlar mı dokunmatikte falan sorun yok sadece görsel olarak değişecek ne yapmamı önerirsiniz orjinal olup olmadığını nasıl anlarım birde değiştirdikten sonra dokunmatik zarar görürmü cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :) Konu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın nereye açayım bilemedim.

Samet.25

dokunmatiğin zarar göreceğini sanmam orjinal olup olmadıgını anlaman zor olur telefoncuya güvenmekten baska care yok gibi

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiğin zarar göreceğini sanmam orjinal olup olmadıgını anlaman zor olur telefoncuya güvenmekten baska care yok gibi

cevap için teşekkürler umarım zarar görmez fiyat hakkında bir bilginiz var mı acaba tahmini kaça patlar :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bana 25 demişti ama orginal değil böyle kalır daha iyi dedim

larten123

larten123

Üye
Gözüne çok batıyorsa ve değiştirme ihtiyacı hissediyorsan değiştir ama telefoncu ne kadar iyi işçilik yapar bilemeyiz arkadaşın da dediği gibi güvenmekten başka bir şey yapamazsın

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
nokia servis var burada ordan orjinal parça alıp telefoncuda yaptırıcam işçilik için kaç para alır bilmem ama doğru düzgün yapsın para mühim değil umarım zarar vermezler biraz tırstım açıkçası :D

larten123

larten123

Üye
Ben kardeşimin c6-01inin ekranını değiştirtmeye gitmiştim arkadaki kapağın çıtasını kırmıştı :off:

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
Ben kardeşimin c6-01inin ekranını değiştirtmeye gitmiştim arkadaki kapağın çıtasını kırmıştı :off:
:( ben bi kere götürmüştüm bi güncelleme için fotoğrafları yedeklememiş gitmişti senelerin hatıraları. Neyse o başında durucam zaten yaparken :D

larten123

larten123

Üye
:( ben bi kere götürmüştüm bi güncelleme için fotoğrafları yedeklememiş gitmişti senelerin hatıraları. Neyse o başında durucam zaten yaparken :D

Ben de geçen sene yedeklemeyi unutup hafıza kartını biçimlendirmiştim gitmişti tüm eski hatıralar :(

blackcemre

Üye
Sahibinden.com gibi sitelede var ama orijinal istersen telefonunu servise gönder

tayfun14

tayfun14

Üye
bende de c7 war :D bende düşürmüştüm değiştiriyım dedım kvk ya gittim benım telefon siyahtı beyaz kasa taktırmak istiyorum dedım fiyatını sorabilirmiyim dedim 367 tl demişlerdi hatta yanlışlık olduğunu düşünüp evden netten msjla sordum yıne aynı msjı attılar işçilik hariç 367 tl kadar bi fiyattı :D 100 tl daha koysam süper tel alırıdm D:

William_42

William_42

Üye
beyler bendede c6-01 var 2 kere yere düşürdüm iç ekranın üst kısmında çizgi şeklinde 3-4 mm uzunluğunda bi çatlak oluştu ve arkası folloş oldu nokta şeklinde ezikler mi dersin çizik mi dersin çok berbat görünüyor diyeceğim o ki telefonu kvk ya versem ne kadara patlar sadece kasa değişimi ??? ve ilk aldığım günkü gibi olur mu ? 100- 150 arası tutacaksa feda olsun

umut7007

umut7007

Üye
valla bende yeni lumia 920 aldım yengenize fırlattım yenge saglam tel pert servise gönferdim sordular ne oldu trafik kazası bakalım ne olcak kaç para dicekler yandık :)

blackcemre

Üye
sahibinden.com'da uygun fiyatlara var.