Kas Yapmak İsteyenlere Doğal Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
elini koy oraya ileri geri sayısıda var yapın süper kas olur :islik

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
la olom :naughty:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Necmati

Necmati

Üye

Aege

Aege

Üye
Kas yapayım derken...

...göz çıkardım :D Yeterince iğrençmiydi :D

TheCower

TheCower

Üye
elini koy oraya ileri geri sayısıda var yapın süper kas olur :islik
Teşekkürler. Bi sorum olacak ben sağ elle mi yapmalıyım yoksa sol elle mi? Iki ay sonra kaslarımı foruma göstermek için sabırsızlanıyorum.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bu kadar besinle orantısız kilo alırsın. Supplement yani Protein tozu kullanmak da yemek ile beslenmek kadar doğaldır. O tozlar doğal besinlerden oluşuyor. Gayet dengeli bir sporla supplement kullanan bir arkadaşım 2 yılda gayet belirgin üçgen bir vücuda sahip oldu. Doğal dengenizi bozacak şekilde kullanırsanız 6 ayda üçgen olursunuz ama sağlığınızdan da olursunuz.

Ayrıca yağ depolarayak bunu kasa çevirmek Body Building'de en bedavacı harekettir sporu bıraktığınızda kaslarınız hızla çökmeye başlar ve çöktüğünde kaslarınız sarkar. Yağı kasa çevirmektense orantılı bir sporla kasları geliştirirseniz o kaslar belli sürelerde sporu bıraktığınızda kendini salmaz hemen çökme yapmaz.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sağol

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler. Bi sorum olacak ben sağ elle mi yapmalıyım yoksa sol elle mi? Iki ay sonra kaslarımı foruma göstermek için sabırsızlanıyorum.
ikisi ile aynı anda yap
ama Duvarlara dikkat

fow

fow

Üye
bende sporla uğrasıyorum...kasmı istiyorsun ye makarnayı gece yatarken sabah kalk yumurta beyazı süt gerısı teferruat emın olun....işinize bakın...proteın tozuna para harcamayın...karsılasıtın gunluk besınlerle istersenız frkı goreceksınız...iş sızde bıter

fireman87

fireman87

Üye
işe yarar bişey bu Berke ben baktım verdığı seyler protein dolu

Tam yaşın, öyle bi düşüncen varsa gitmeye baslamalısın. Fakat şöyle bir kaide var. Hergün yapman gerekiyor üçgen olduktan sonra. Formdan hiç düşmemen gerekli. Bunlarıda göz önüne al.. Keske balon gibi şişirip ağzını bağlayıp bırakabilsek. :dry:

Masha

Masha

Üye
En iyisi türk kası :)

TheCower

TheCower

Üye
Biraz becerikliyimdir.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Tam yaşın, öyle bi düşüncen varsa gitmeye baslamalısın. Fakat şöyle bir kaide var. Hergün yapman gerekiyor üçgen olduktan sonra. Formdan hiç düşmemen gerekli. Bunlarıda göz önüne al.. Keske balon gibi şişirip ağzını bağlayıp bırakabilsek. :dry:
yok ya okadar üçgene gerek yok. şöyle hafifden sıkınca belli olsun yeterli
En iyisi türk kası :)
oda yok ya kilo alamıyorum :D

fireman87

fireman87

Üye
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
herkez birşey yazmış.fala protein kalbe çok büyük zarar veriyor ;)

enginzz

enginzz

Üye
bence turk usulu kas cok ıdeal :D