Salihyet
Üye
1-)Beşiktaş Asbaşkanı Erhan Kamışlı'nın, "Ailton ve Kleberson gibi oyuncuları almak yürek ister. Ailton, 2.5 Appiah eder. Zaten kimin ne oynadığı da ortada" demesi F.Bahçe camiasının tepkisini çekti. Sarı-lacivertliler "Durup durup bize sataşıyorlar.
[Ben bu konuyu yeniden tartışmak istiyorum]
2-)Sevgili Beşiktaşlılar,
2005-2006 futbol sezonu öncesinde Takımımız’ı güçlendirmek ve hem Avrupa’da hem de Türkiye’de hedeflediğimiz noktalara ulaşabilmek amacıyla gerekli çalışmaları yaptık. Teknik Direktörümüz Sevgili Rıza Çalımbay’ın görüşleri doğrultusunda, Takımımız’da çeşitli mevkilere önemli takviyeler yaparken, bir dünya yıldızı Ailton’u da kadromuza kattık.
Yeni sezonda sizlerin Takımımız’a vereceğiniz büyük destekle, hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
bence bir dünya starı küfür etmez edemez
[Ben bu konuyu yeniden tartışmak istiyorum]
2-)Sevgili Beşiktaşlılar,
2005-2006 futbol sezonu öncesinde Takımımız’ı güçlendirmek ve hem Avrupa’da hem de Türkiye’de hedeflediğimiz noktalara ulaşabilmek amacıyla gerekli çalışmaları yaptık. Teknik Direktörümüz Sevgili Rıza Çalımbay’ın görüşleri doğrultusunda, Takımımız’da çeşitli mevkilere önemli takviyeler yaparken, bir dünya yıldızı Ailton’u da kadromuza kattık.
Yeni sezonda sizlerin Takımımız’a vereceğiniz büyük destekle, hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
bence bir dünya starı küfür etmez edemez