Huntelaar Seneye Aslan!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Huntelaar Seneye Aslan!


Galatasaray, mevsimin ilk çileğini Gelsenkirchen’de buldu…


Lider Galatasaray, gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı. Yönetim, Schalke’nin Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar’ı ikna edip sezon sonunu beklemeden kadrosuna katmak istiyor!

YAZ aylarında yaptığı transferlerle, en çok kıskanılan takım olan Galatasaray, gelecek transfer dönemi için şimdiden düğmeye bastı. Oynatmadığı Milan Baros’a yıllık 2 milyon 700 bin euro ödeyen sarı-kırmızılılar, Hollandalı golcü ile sezon sonu için anlaşma zemini arıyor. 2012-13 sezonu sonunda Schalke ile olan mevcut sözleşmesi bitecek Huntelaar’a menajerler aracılığıyla teklif götüren Galatasaray’ın ilk görüşmelerde olumlu geri dönüş aldığı biliniyor. Hollandalı futbolcu ile ücret konusunda ortak noktada buluşulduğunda Ocak ayında imza atılacak ve Hollandalı 2013-14 sezonundan itibaren Galatasaray forması giyecek.

SCHALKE ‘KAL’ DİYOR AMA..

2010 yılında Milan’dan Schalke’ye transfer olan Klaas-Jan Huntelaar’ın sözleşmesinde “20 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunuyordu. Mart ve Temmuz aylarında Schalke’nin yıllık 8 milyon eurodan 3 yıllık kontrat önerisini reddeden Hollandalı oyuncu, Schalke ile son kez masaya oturup gelecek sezonlar için kariyer planlaması yapacak.

DE GRAAFSCHAP KEŞFETTİ

Huntelaar 11 yaşında De Graafschap tarafından keşfedildi. Burada 3. yılında forvet oynamaya başladı. 1997-98’de C takımı’nda 20 maçta 33 gol, sonraki sezon B takımında 31 gol kaydetti. 2003’te yeniden De Graafschap’a döndü. 9 maçta hiç gol atamadı.

PSV’DE OYNAYAMADI
Hollandalı, PSV’deki ilk sezonunda genç takımda 23 maçta 26 gol attı. 2002-2003 sezonunda A takımda sadece 1 maça çıktı.

AGOVV’ DA KRAL OLDU

Huntelaar, 2003-04 sezonunda PSV tarafından AGOVV Apeldoorn’a kiralandı. 35 maçta 26 gol attı ve Hollanda’nın gol kralı oldu.

HEERENVEEN’DE COŞTU

AGOVV sonrası durak bu kez Heerenveen’di. 2004-05’te 31 maçta 17 gol attı. 2005-06’nın ilk yarısında 15 maçta 17 gol kaydetti.

PORTAKAL’IN VİTAMİNİ

U-21 takımında tüm zamanlarda en çok gol atan oyuncusu olan Huntelaar, 2006’dan beri A Milli takım forması giyiyor. Klaas-Jan Huntelaar’ın A Milli Takım’da 57 maçta 32 golü bulunuyor.

LAKABI:AVCI
2005-2008 yılları arası Ajax’ta forma giyen “Avcı” lakaplı oyuncu burada iki kez gol kralı oldu, iki kez de Holanda Kupası kaldırdı.

27 MİLYON EURO’YA REAL’E

2008’de 27 milyon euro karşılığında Real Madrid’e transfer olan Huntelaar, eflatun-beyazlı formaya 20 maçta 8 gol attı…

MİLAN’DA 7 GOL ATTI

2009’da 15 milyon euro bonservis ile Milan’lı olan Hollandalı’nın Serie A grafiği 25 maçta 7 gol oldu.

SON DURAK SCHALKE

Huntelaar’ın 2010’dan beri son durağı Schalke… Şimdiye dek 62 maçta 40 gole imza atan oyuncu, burada bir de gol krallığı yaşadı.

 


droidçi

droidçi

Üye
yaw he he
 
arslansem

arslansem

Üye
Devre arası olaydı iyiydi :ehe
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Erken bir haber ama olursa da inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz.Bence forvette farklı isimlere yönelmeliyiz.Güçlü,Hızlı,Son vuruşu etkili olan.
 
droidçi

droidçi

Üye
ben demirören zamanında bjk başkanı olsaydım realden kaça kaça giden robben vander vart ve huntelaarı alırdım ama biz naptık 5-6 milyona tottenhama giden van der vartın yerine tabataya 8 milyon verdik huntelarr gitti biz holoskoya 8 milyon verdik ah demirören ahh
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kaynağa bakın . :ehe
 
acuxx

acuxx

Üye
amk nın ilk sayısını cerçeve yaptım ben

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 
Archonn

Archonn

Üye
Eto'o da bitmiş diyorlar.
 
acuxx

acuxx

Üye
:kop
 
onurca06

onurca06

Üye
Umarım gelir ve takıma faydalı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt