mahirsvs58
Üye
En kısa zamanda bende vericem ama sizin cihaz ne zamana gelir ? Geldiğinde beni bilgilendirebilirmisiniz ? Olmuşmu olmamışmı diye
Birde servise verme konusunda kaçınıyorum çünkü bu sorun görüldüğü üzre herkeste var arkadaşlar . Yani tek yada bi kaç cihaza özel bi arıza değil gibi duruyo . Bir çok kullanıcı bundan şikayetçi . Bence telefonun mikrofonlarında arıza yok . Bence telefonun kendi böyle .
Biraz daha sabrımı zorlarsa muhtemelen satıcam . Yazık o verdiğim paraya
256 k sim kart alın rahat rahat kullanın ayrıca Avea da hd ses desteği bir çok yerde yok maalesef
BU Turkcell'e Tükürimya her yere sordum yok 256 K 128 var o kadar reklam yapıyorlar pratikte yok birşey bayide olmazmı ya ufak kartlardan da hiç yok zaten mikromudur nano muduın neyse kesip kesip veriyorlar
ben telefonu açtım ya bataryanın üstündeki etiket yırtıldı yanlışlıkla teknisyen garanti dışı bırakır ücrette nekadar olur bilmiyorumAli 128k da sorun varsa 256 da da olur muhtemelen sen cihaza baktır bir kardeşim
ben telefonu açtım ya bataryanın üstündeki etiket yırtıldı yanlışlıkla teknisyen garanti dışı bırakır ücrette nekadar olur bilmiyorum
bataryanın üstünde noki vs yazan etiket var ya mah değeri falan yazıyor o söküldüo usb kablosu ile bağlantısı olan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?