Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

hoyraterdal

Üye
müzik bile olmadan doldurmak Sizinki de biraz fantazi yapmak olmuş

YkPkY

YkPkY

Üye
müzik yokken 32gb yi doldurmanın tek yolu hd videos dur : )

3 tane dvx film var sadece.geri kalanda çektiğim resim ve videolar ve uygulama oyunlar.
Yani sözün kısası 32gb yetmiyor.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
3 tane dvx film var sadece.geri kalanda çektiğim resim ve videolar ve uygulama oyunlar.
Yani sözün kısası 32gb yetmiyor.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
İyi de gardaşım Microsoft vermiş derya gibi SkyDrive depolama alanı, telefonu niye arşiv olarak kullanıyorsun ki?

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
İyi de gardaşım Microsoft vermiş derya gibi SkyDrive depolama alanı, telefonu niye arşiv olarak kullanıyorsun ki?
Abi günümüzde 1080 çekilen videoyu hızlıca buluta kaydedebilecek internet hızları var ama operatörlerimizin o konuda biraz cimriliği tutuyor. Ayrıca gizliliği sıkıntı olan sistemler olduğunu düşünüyorum ben bulut depolamaların. Ben de pek kullanmıyorum. Anca her yerden ulaşmak istediğim ödev belge veya resimlerimi atıyorum buluta.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

esmeran3

esmeran3

Üye
KESİNLİKLE TELEFONU ALIYORUM.

Arkadaşlar sizce fiyat 1500 TL civarı olur mu ? EĞER olursa almayı planlıyorum .

özledim artık NOKİA yı

YkPkY

YkPkY

Üye

Dostum arkadaşın dediği gibi,hem güvenmiyorum hemde oraya yükleyeceğim sonra geri izleyeceğim yada bakacağım.şebeke bi E,bi H, bi H+.saniyelik kıvırıyor.önemsiz şeyleri yüklüyorum oraya.
zaten internet 1gb akn,sonrası biyere girmek bile hayal.
2014 deyiz.istenilen sadece bi kart yuvası,minicik bi yuva :)

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher, enessrsy ve skynet
PureFood

PureFood

Üye
Kesinlikle almayacağım bir telefon. Bu telefonu en çok savunanlardandım bir ara, 1520'ye karşı. Bataryanın önemini her gün daha fazla anlıyorum. Arkadaşta 1320 var bende 920. Ben interneti onun telefonundan çekiyorum. Bende su gibi içerken onda ilerleme ne kadar da yavaş, insan bir değişik oluyor. Şimdi açıkçası Windows ve Nokia delisi olsam da bu telefonu bataryasından dolayı almam, batarya da çıkmıyor. Yine yarı yolda bırakacak insanı, doya doya dışarıda internete girilemeyecek, onu bunu kapatayım derdine giricez. O yüzden 1520'den şaşmamak lazım (aradaki fiyat farkını yok saydım). Bir arkadaş çok güzel demişti; 1'' için 1000 miliamperden vazgeçmeye gerek yok. Yani azıcık daha ekleyip, Xperia Z1 almak da mantıklı olabilir (yanımdaki diğer arkadaş Z2 almış kurcaladım, hoşuma gitti ama o da pahalı, z1 dedim bu yüzden).

orxan_92

orxan_92

Üye
925 daha şık gibi))

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
15 dakikalık inceleme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Action Center'da 4 buton var:(

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Görüntü güzel gibi ama hiç ekranı kilitlemedi usb modu gelmiş birde sanki daha çok renk var yada bana öyle geldi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve CP-637 kılıfı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aksesuarlarla birlikte Amerika fiyatı 700$ biz de böyle uygun fiyatla gelirse kimse Glance Screen var mı diye bakmaz.

• Beğen
goktas19

goktas19

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enessrsy

skynet

Üye
Banamı öyle geldi yoksa artık ekolayzır kulaklık olmadanda aktif mi olacak :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: versino2
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelsin de bi bakarız

Fritöz ile gönderildi.

Üst Alt