Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
uzun metrajl film mi cekeceksin :D en fazla yer kaplayan oyun 2.5 gb. zaten hep oynanmıyor
Firmalar yavaş yavaş 16 GB saçmalığından vazgeçmeye başlıyor sistemin kendisine ayırdığı yerden dolayı artık 16 GB bir akıllı telefon için yetersiz bu açık.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
N8 ve 808'de glance vardı hiç bir işime yaramıyordu zaten kapatıyordum. Eleştirilecek bir şey değil olmayıversin.

muammersefa

muammersefa

Üye
Sd kart olmayışı bence kotu o yüzden 1520 aldım.Yoksa 925 alcaktım. 1020 de çok kalın

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve Akhtoher
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Glance olmadan asla diyosanız NL930'u seçmeyin ;)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
şuan S4 kullanıyorum telefon güzel bi sıkıntı yok ama android sıkmaya başladı ayrıca sistem ara sıra kasma da yaptığı için daha stabil bi işletim sistemi olan wp düşünmüyor değil insan. Bir de üzerine nokia nın güzel tasarımı olunca gerçekten insanın iştahı kabarıyor. Cidden beğendim bu cihazı.
Değerli insan android tabiki sıkar niye mi çünkü sıkıcı şeyleri kısman gerek . Ama wp de eksik olunca sıkılacak şeyler bile yok . Yani düz duvar . Androidi wp gibi yaparsın ama wp yi hayatta android gibi yapamazsın. Bence aşırı kurcalama sevmeyen insan wp tam ona göre. Birde wp ye aylarca bir uygulama gelene kadar insan torun bekliyor . Bence wp halen zararda. SD kart gelsin launcher serbest olsun market büyüsün bak wp nasıl lider oluyor .

Rainesto

Rainesto

Üye
Yeşili çok güzel ya fakat glance ve sd kart olmaması berbat

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 1020 den sora en beğendiklerim arasına girdide ama alacağım süper telefonda inşallah bahtı lumia 620 gibi kara olmaz inşallah bu telefon :ehe :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
telefonu görmeden pek birşey diyemem ekran desteği olmaması kötü olsada sd kart beni pek ilgilendirmiyor açıkçası zira pek kullanmıyorum

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Değerli insan android tabiki sıkar niye mi çünkü sıkıcı şeyleri kısman gerek . Ama wp de eksik olunca sıkılacak şeyler bile yok . Yani düz duvar . Androidi wp gibi yaparsın ama wp yi hayatta android gibi yapamazsın. Bence aşırı kurcalama sevmeyen insan wp tam ona göre. Birde wp ye aylarca bir uygulama gelene kadar insan torun bekliyor . Bence wp halen zararda. SD kart gelsin launcher serbest olsun market büyüsün bak wp nasıl lider oluyor .
Son cümlene katılıyorum. WP de aynı iOS gibi kapalı bir sistem olduğu için çok uğraştırmıyor. ROM, ROOT falan hiç uğraşmayı sevmem öyle şeylerle. Bence WP iOS un kişiselleştirmesi artırılmış uygulaması azaltılmış hali. Yani onunda ayrı bir kitlesi var.

• Beğen
Tepkiler: muammersefa ve Esendağlı
muammersefa

muammersefa

Üye
Wp bi yaşam tarzı basit kullanışlı stabil ve seri en dusuk donanımlı bi telefon bile gayet rahat çalışıyor ancak mağaza çok kısıtlı eğer android uygulamaları Windows phonede olsun kimse tutamaz liderliğe yerleşir tabi nokiada eski ün ve şıhretine kavuşur.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bizede bu şekilde mi gelcek yoksa gene uyduruktan sakız kutusu gibi bişiyin içinde elimize mi tutuşturcaklar o.O

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bizede bu şekilde mi gelcek yoksa gene uyduruktan sakız kutusu gibi bişiyin içinde elimize mi tutuşturcaklar o.O

Kutuyu görünce izlemedim bile daha önce buna benzer video izlemiştim ya sen hiç ülkemizde böyle bir kutu gördün mü hayal

#suseninhayatınhayatınasahipçık

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
nerde op günler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O kutu hiç bir yerde yok arkadaşlar. Sadece editörlere inceleme için gönderilen özel bir Set o.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Murat Alper

Murat Alper

Üye
930 karaborsaya düşmüş ön sipariş fiyatı ise

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
1299€ mu çuş be bu ne bole bizde 2500 bin lira ya mı satılcak şimdi bu asla almam

Üst Alt