Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

1520 ye göre pil ömründe ciddi bir fark var

0MG90

Üye
Burası Türkiye...

Tepkiler: Aybin.Kilic
yanlız hepsiburada.com'da bişey dikkatimi çekti;
o 1020'nin fiyatı ney layn öyleeee

oldu olcak 1520 ile aynı fiyata sat

bu site indirim nedir, promosyon nedir, kampanya nedir bilmiyo mu acep

Tepkiler: dark_13 ve Aybin.Kilic
Yalnız aynı sitede S5 var 2300 - note3 2000 - S4 1700 bunlara göre 1800 Pahalı be

Mediamarkt gittim bugün. Lumia fiyatlarına bir bakayım dedim bakmaz olaydım!! Resmen yakaladıklarını öperim moduna girmişler!! 620 ye 650 tl fiyat etiketi çakmışlar.
yanlız hepsiburada.com'da bişey dikkatimi çekti;
o 1020'nin fiyatı ney layn öyleeee

oldu olcak 1520 ile aynı fiyata sat

bu site indirim nedir, promosyon nedir, kampanya nedir bilmiyo mu acep

Mediamarkt gittim bugün. Lumia fiyatlarına bir bakayım dedim bakmaz olaydım!! Resmen yakaladıklarını öperim moduna girmişler!! 620 ye 650 tl fiyat etiketi çakmışlar.
Abi bizim felsefemizi biliyon, telefonda söylemiştik zaten Bırak millet sıfır telefona böyle eşek yüküyle para vermeye devam etsin

Tepkiler: erhanercan ve Aybin.Kilic
LG g3 ün 16 gb lik versiyonu donanım anlamında da kırpılmış olması lazım iyice bir inceleyin. Fark var 32 gb lik versiyonuyla arasında.
ram farkı var,930 ile 16gb LG G3 ü kıyaslarsak eğer LG G3 daha üstün gözüküyor

930 a 1799 tl para verdikçe millet onun fiyatı inmez

Tepkiler: erhanercan

beats

Üye
lm 930 ilk hata güncellemesi aldı bize hala 8.1 yok el insaf be....
Bunlar paylaşıldı ayrıca gelen güncelleme yok, okuduğunuzu da anlamamışsınız. Lumia 930'un renk kalibrasyonunda ufak bir sorun varmış ama bu Ayarlar>Ekran menüsünden düzeltiliyormuş olay bu. Lumia Cyan dağıtımına başlandığına dair hâlâ resmi duyuru yok, şurada:

oysu

Üye
Arkadaşlar bence batarya kaç mah ? Önemli olan bu değil.İdareli kullanabilmek önemli 4000 mah olsa oyunla bilmem neyle yine bitirirsin onu. Bende 12 saat giden 920 bataryası kullansın diye babama verdim sonuçlar resimde.
Tabi benim gibi kullanmıyor ama whatsapp facebook o kadar.

Herkesle aynı fikirdeyim.
1- Geç kalındı.
2- Fiyat yüksek.
3- Batarya zayıf.
4- Satış oranı çok düşük kalacak.

Dumanla gönderildi.

Tepkiler: goktas19, erhanercan ve Akhtoher

Emre

Üye
mağazayı büyütün siz cep telefonu fiyatlarını değil.

smltrl

Üye
En azından 800-900 serisini bari küçük ekran çıkarın da üst düzey bi telefon alalım ya