alical33
Üye
"bizimkiler"Sayfanın başından buraya kadar tüm yorumları okudum, iyi ki zamanında okumamışım. Şimdi bak yukarıda bir arkadaş wp yi kötülemekte ısrar etmiş. Şimdi o ve onun gibi insanlara bir mantık dersi vereceğim. Bak öznel ve nesnel yargılar vardır. Nesnel olan wp de uygulama azlığının android e göre az olduğu, ama sistemde güzel oyunlar yok, ve Live tittle si kötü arayuzu kotu gibi kelimeler öznel bir ifadeye giriyor. Ama işte bazı arkadaşlar için öznel bir yargı nesnel e dönüşmüş durumda. İyi ki bizimkiler düzgünce ve sakince cevaplamış. İlkokulda öznel ve nesnelin tanımını öğrettiler diye düşünüyorum ve asıl konuya gelirsek, ljmia 1520 döktürmüş...
bu iyiydi

biz bunları bilerek aldık. ilk aldığımızda 3 sayfa uygulama vardı. bunu biz bilmiyomuyduk sanki. gereksiz o yüzden bence böyle tartışmalar. youtube'da yoksa yok (size göre yok tabi tam bilmediğiniz için.) daha iyi uygulama var. youtube Hd programında hem hd videosunu izliyebilyorum hemde indirebiliyorumo videoyu sorunsuz hızlı ve kaliteli şekilde.