İpucu Karşılaştırma: Teknik Özellikler - Nokia Lumia 1520 Vs Diğerleri

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Sayfanın başından buraya kadar tüm yorumları okudum, iyi ki zamanında okumamışım. Şimdi bak yukarıda bir arkadaş wp yi kötülemekte ısrar etmiş. Şimdi o ve onun gibi insanlara bir mantık dersi vereceğim. Bak öznel ve nesnel yargılar vardır. Nesnel olan wp de uygulama azlığının android e göre az olduğu, ama sistemde güzel oyunlar yok, ve Live tittle si kötü arayuzu kotu gibi kelimeler öznel bir ifadeye giriyor. Ama işte bazı arkadaşlar için öznel bir yargı nesnel e dönüşmüş durumda. İyi ki bizimkiler düzgünce ve sakince cevaplamış. İlkokulda öznel ve nesnelin tanımını öğrettiler diye düşünüyorum ve asıl konuya gelirsek, ljmia 1520 döktürmüş...
"bizimkiler"
bu iyiydi :D

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte, OozyStaw, MCR Killjoy ve 2 diğerleri

q0nzalez

q0nzalez

Üye
gereksiz bu tür şeyler isteyen androidini kullansın isteyen wpsini isteyen iosunu. banane androidden iosdan. wp kullanıcısıyız biz. daha geçen yıl yayınlanan bi sistem wp8 herkes daha yeni geliştiğini bile bile aldı zaten. amaç ne de başka sistem kullananlar gelip burda oo çok kötü diyo onuda anlamıyorum :) biz bunları bilerek aldık. ilk aldığımızda 3 sayfa uygulama vardı. bunu biz bilmiyomuyduk sanki. gereksiz o yüzden bence böyle tartışmalar. youtube'da yoksa yok (size göre yok tabi tam bilmediğiniz için.) daha iyi uygulama var. youtube Hd programında hem hd videosunu izliyebilyorum hemde indirebiliyorumo videoyu sorunsuz hızlı ve kaliteli şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Hagios ve Pikkaccu
SheFy

SheFy

Üye
Android forumundan kalkıp buraya Wp8 i kötülüyorsan seni fena kıskandırmış haberin yok.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Pikkaccu, kaltintop ve 1 kişi daha
fk555897

fk555897

Üye
Bence en iyisi Note 3 sonra Lumia 1520. Ama Lumia 1520'de de S-Pen'e benzer işlevler olursa en iyisi o olur.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kalem olsa daha karizma olurdu o kesin

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
alical33

alical33

Üye
açıkçası ben çevremde note 2 kullanan kişilerinin hiç birinin not defterinde resim çizmekten başka s pen kullandığını görmedim bende bi ara note 2 kullandım bende s pen kullanmadım iş adamı değilseniz bence kalemede gerek yok :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
reis madem sistem kötü android süper git android forumda takıl benden fazla görüyom seni wp genelde :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Pikkaccu ve Hagios
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Karşılaştırma güzel olmuş. L1520 Çok güzel bir yerde duruyor ve rakiplerinden hiçte aşağı kalır yanı yok. Bazı noktalardan fazlası bile var. :). Ayrıca Android, WP8 sistem tartışması gerçekten saçma :). Yok o yokmuş, yok bu yokmuş. Hepsi var ben bu şekilde var olanı seviyorum. :) Kıçı başı çok oynak bir sistem yerine daha oturaklısını seviyorum belki :P

Türe

Türe

Üye
Note 3 ' ten kamera ve batarya kapasitesi hariç hangi yönü üstün |-)

• Beğen
Tepkiler: El Hadimi ve Akhtoher
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
e WP cihazlar için konuşursak evet döktürmüş ve diğer phaplet cihazlarla donanım olarak da yarışır duruma gelmiş. çünkü her ne kadar WP için bu donanım şu an için gereksiz olsa da (malum çift çekirdekte ve 512mb ramda bile sistem çok akıcı - 1gb ram kısıtlamalı oyun/uygulamalar için konuşmuyorum sistem için bu dediğim) herkesdeki ön yargı (android sağolsun) üst donanım aşkı! işin özeti bu :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
e WP cihazlar için konuşursak evet döktürmüş ve diğer phaplet cihazlarla donanım olarak da yarışır duruma gelmiş. çünkü her ne kadar WP için bu donanım şu an için gereksiz olsa da (malum çift çekirdekte ve 512mb ramda bile sistem çok akıcı - 1gb ram kısıtlamalı oyun/uygulamalar için konuşmuyorum sistem için bu dediğim) herkesdeki ön yargı (android sağolsun) üst donanım aşkı! işin özeti bu :)
Listede windows Phone cihazlar içinmi karşılaştırmışlar?

• Beğen
Tepkiler: Hagios
Türe

Türe

Üye

Donanım aşkımız yok. :) Android yüksek sistem gerektiriyor. Sebebi sanal makine. Ama emin ol kapalı ve multitask olmayan bir sisteme tercih etmem. Herkes beğendiğini kullansın sıkıntı olmaz. :good:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben Windows Phone işletim sisteminin daha stabil olduğunu düşünüyorum fakat kullandığım cihaz HTC One ben hangi markayı kullanırsa kullansın fanlık yapanlara kızıyorum.

Üst Alt