İpucu Karşılaştırma: Teknik Özellikler - Nokia Lumia 1520 Vs Diğerleri

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Karşılaştırma: Teknik Özellikler - Nokia Lumia 1520 Vs Diğerleri

Nokia'nın ne kadar iyi özelliklere sahip bir cihaz çıkardığını yakından görmek için diğer phablet sınıfı cihazlarla olan teknik karşılaştırmasına yukarıdaki tablodan bir göz atalım ;)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111, skynet ve Sensation

respection123

Üye
1520 döktürmüş. :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Z Ultra olaydı iyidi :)

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Bu çok saçma orda ki z1 z ultra olmalı :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bir tek ön kamerası düşük kalmış :islik

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel cihaz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood

skynet

Üye
PPİ sanırım ekranın azizliğinden dolayı diğerlerinden düşük :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama eksikliği, kişiselleştirme eksikliği, kolay kullanım vs. şeylerden bahsediyorum :)Ayrıca üst seviye Android'lerde bir sorun yok şehir efsanesi onlar
uygulama eksikliği derken mesela bir örnek verebilir misiniz? Ben vereyim mesela tunnelbear yok. Ama gerçekten telefon tercihini etkileyecek derecede eksiklik de yok Windows Phone mağazada. Kullanım kolaylığı da görecelidir. Ben Windows Phone'dan başka bir sistem kullanırken gerçekten yoruluyorum. Tabi ki sistem olarak eksikleri var ama elzem değil. Kişiselleştirme performanstan ödün vermeden kullanışlılığı arttırmaksa bu konuda Windows Phone'da sıkıntı yok. Ama sırf fantezi olsun diye ekrana bişeyler eklemek sıkılmak değiştirmek yine sıkılmak ve başka arayışlara girmekse o da bana göre değil zaten. Yani bence gerçekten Windows Phone bu cihaza yakışmış.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, OozyStaw ve ceza87
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
uygulama eksikliği derken mesela bir örnek verebilir misiniz? Ben vereyim mesela tunnelbear yok. Ama gerçekten telefon tercihini etkileyecek derecede eksiklik de yok Windows Phone mağazada. Kullanım kolaylığı da görecelidir. Ben Windows Phone'dan başka bir sistem kullanırken gerçekten yoruluyorum. Tabi ki sistem olarak eksikleri var ama elzem değil. Kişiselleştirme performanstan ödün vermeden kullanışlılığı arttırmaksa bu konuda Windows Phone'da sıkıntı yok. Ama sırf fantezi olsun diye ekrana biletler eklemek sıkılmak değiştirmek yine sıkılmak ve başka arayışlara girmekse o da bana göre değil zaten. Yani bence gerçekten Windows Phone bu cihaza yakışmış.
Çoğu sosyal medya uygulaması bile daha yeni ekleniyor. Android'de bedava olan Angry Birds serisi WP marketinde paralı. Çoğu oyun yok, olanlar da geç geliyor. Daha yeni geldi Temple Run 2. Kişiselleştirmeye de gelirsek açıkçası ben telefonum tek bir ekranı olsun sadece kısayol ekleyeyim istemem.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
uygulama eksikliği derken mesela bir örnek verebilir misiniz? Ben vereyim mesela tunnelbear yok. Ama gerçekten telefon tercihini etkileyecek derecede eksiklik de yok Windows Phone mağazada. Kullanım kolaylığı da görecelidir. Ben Windows Phone'dan başka bir sistem kullanırken gerçekten yoruluyorum. Tabi ki sistem olarak eksikleri var ama elzem değil. Kişiselleştirme performanstan ödün vermeden kullanışlılığı arttırmaksa bu konuda Windows Phone'da sıkıntı yok. Ama sırf fantezi olsun diye ekrana bişeyler eklemek sıkılmak değiştirmek yine sıkılmak ve başka arayışlara girmekse o da bana göre değil zaten. Yani bence gerçekten Windows Phone bu cihaza yakışmış.
Tamamen katılıyorum abi on numara ben oyundu temaydı şuydu buydu ilgilenmiyorum ama zaten gerekli özellikler konmuş
Tek şikayetim çok müzik dinleyen biri değilim THM türküden başka dinlemem neredeyse mix radyoda nokia müzikte diyim türkçe müzik yok hep yabancı liste

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
örnekler sadece "oyunlardan" gel(ebil)iyor nedense(!)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Uc Browser, Nokia Express ve Maxthon?

Bu nereden çıktı? Uygulama var fakat Google kafasına göre değiştiriyor.
UC Browser çöp Express Asha'larda kullanılan bir tarayıcı zaten, bir Maxthon kaldı. Uygulama direk tarayıcıya yönlendiriyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
elim ayağım titredi, ben nasıl kullanabiliyorum bu sistemi bu ekstra uygulamalar olmadan :oha:

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt