+Sistemibir tek ön kamerası düşük kalmış![]()
sistem derken WP8 kötümü demek istedin+Sistemi
android olaydı da kassa mıydı?+Sistemi
wp sistemi için harika bir donanım, diğerleri diğer(!) sistemle anca bir kaç ay sonrasını görür sonra kasışşşşşşşş 
sistem derken WP8 kötümü demek istedin
Uygulama eksikliği, kişiselleştirme eksikliği, kolay kullanım vs. şeylerden bahsediyorumandroid olaydı da kassa mıydı?wp sistemi için harika bir donanım, diğerleri diğer(!) sistemle anca bir kaç ay sonrasını görür sonra kasışşşşşşşş
![]()
Ayrıca üst seviye Android'lerde bir sorun yok şehir efsanesi onlarAslında onuda ayarlasalarmış tam olurmuşPPİ sanırım ekranın azizliğinden dolayı diğerlerinden düşük![]()
uygulama eksikliği derken mesela bir örnek verebilir misiniz? Ben vereyim mesela tunnelbear yok. Ama gerçekten telefon tercihini etkileyecek derecede eksiklik de yok Windows Phone mağazada. Kullanım kolaylığı da görecelidir. Ben Windows Phone'dan başka bir sistem kullanırken gerçekten yoruluyorum. Tabi ki sistem olarak eksikleri var ama elzem değil. Kişiselleştirme performanstan ödün vermeden kullanışlılığı arttırmaksa bu konuda Windows Phone'da sıkıntı yok. Ama sırf fantezi olsun diye ekrana bişeyler eklemek sıkılmak değiştirmek yine sıkılmak ve başka arayışlara girmekse o da bana göre değil zaten. Yani bence gerçekten Windows Phone bu cihaza yakışmış.Uygulama eksikliği, kişiselleştirme eksikliği, kolay kullanım vs. şeylerden bahsediyorumAyrıca üst seviye Android'lerde bir sorun yok şehir efsanesi onlar
Çoğu sosyal medya uygulaması bile daha yeni ekleniyor. Android'de bedava olan Angry Birds serisi WP marketinde paralı. Çoğu oyun yok, olanlar da geç geliyor. Daha yeni geldi Temple Run 2. Kişiselleştirmeye de gelirsek açıkçası ben telefonum tek bir ekranı olsun sadece kısayol ekleyeyim istemem.uygulama eksikliği derken mesela bir örnek verebilir misiniz? Ben vereyim mesela tunnelbear yok. Ama gerçekten telefon tercihini etkileyecek derecede eksiklik de yok Windows Phone mağazada. Kullanım kolaylığı da görecelidir. Ben Windows Phone'dan başka bir sistem kullanırken gerçekten yoruluyorum. Tabi ki sistem olarak eksikleri var ama elzem değil. Kişiselleştirme performanstan ödün vermeden kullanışlılığı arttırmaksa bu konuda Windows Phone'da sıkıntı yok. Ama sırf fantezi olsun diye ekrana biletler eklemek sıkılmak değiştirmek yine sıkılmak ve başka arayışlara girmekse o da bana göre değil zaten. Yani bence gerçekten Windows Phone bu cihaza yakışmış.
Tamamen katılıyorum abi on numara ben oyundu temaydı şuydu buydu ilgilenmiyorum ama zaten gerekli özellikler konmuşuygulama eksikliği derken mesela bir örnek verebilir misiniz? Ben vereyim mesela tunnelbear yok. Ama gerçekten telefon tercihini etkileyecek derecede eksiklik de yok Windows Phone mağazada. Kullanım kolaylığı da görecelidir. Ben Windows Phone'dan başka bir sistem kullanırken gerçekten yoruluyorum. Tabi ki sistem olarak eksikleri var ama elzem değil. Kişiselleştirme performanstan ödün vermeden kullanışlılığı arttırmaksa bu konuda Windows Phone'da sıkıntı yok. Ama sırf fantezi olsun diye ekrana bişeyler eklemek sıkılmak değiştirmek yine sıkılmak ve başka arayışlara girmekse o da bana göre değil zaten. Yani bence gerçekten Windows Phone bu cihaza yakışmış.
ie'den başka tarayıcı da yokYoutube uygulaması bile yokörnekler sadece "oyunlardan" gel(ebil)iyor nedense(!)

ie'den başka tarayıcı da yok
Youtube uygulaması bile yok![]()
UC Browser çöp Express Asha'larda kullanılan bir tarayıcı zaten, bir Maxthon kaldı. Uygulama direk tarayıcıya yönlendiriyor.Uc Browser, Nokia Express ve Maxthon?
Bu nereden çıktı? Uygulama var fakat Google kafasına göre değiştiriyor.