alical33
Üye
vestelde stock android yada ona çok yakın bir android vardır belki androidin kasması zaten arayuzler yüzünden misal kullandığım cihazların hepsinde cm sürümlerini denedim performans ciddi anlamda arttı fakat bu sefer bataryayı günde 2 3 defa şarj etmeye başladımBende vestelin sakat tableti var, o bile kasmıyor. İlginç
Gelecek, gelmek üzere, geliyor ... Benim aklıma gelmeyen çok fazla eksiği var WP'nun. Bildirim merkezi gelecekti o ne oldu ?
Wifi, bluetooth vs. açmak için her hangi bir widget yok diye biliyorum. Veya saati değişik şekillerde kullanamıyorsun. Batarya widgetı yok mesela.Bir hava durumu widget'ı anlık hava durumunu gösterebilir, live tile'da öyle. Saat widget'ı saati gösterebilir, live tile'da öyle.. Bir widget ile anlık borsa takibi yapılabilir, live tile ilede yapılabilir. E o zaman farkları nedir? 2 yönetici ise kapalı bir sisteme çok bile. Hoş sistem kırılmış durumda. Yakında daha da çoğalacaktır dosya yöneticileri. Ve son olarak orjinal youtube uygulaması microsoft ile google arasındaki anlaşmazlık yüzünden ana sayfaya yönlendirmekte. Bundan bir kaç ay öncesine kadar böyle bir durum yoktu, resmi Youtube uygulaması düzgün çalışıyordu.
Wifi, bluetooth vs. açmak için her hangi bir widget yok diye biliyorum. Veya saati değişik şekillerde kullanamıyorsun. Batarya widgetı yok mesela.
Arayıp bulursun da bunu Microsoft niye kendi vermiyor.Onlarca batarya widget'ı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve ayrıca Bluetoth-wifi vb widget'larıda arayıp bulabilirsiniz.
Amacım "Nokia'dan şaşma" mantığınızı kırmak. Bende de vardı bu eskiden ama olan biteni gördüm sonradan. Android gibi her şeyini kendine göre ayarlayabileceğin bir sistem varken, 2 ekrana sıkışıp kalmayın istiyorum.Arkadaş Burada neyin savunmasını yapıyorsun ?
Hani amacın ne diye sorsak bize cevap olarak neyi açıklarsın ? @Pikkaccu
dostum sende amma inat çıktın sanki play store daki tüm widgetler ı Google yazmış samsung arayuzundeki hava durumu widgeti accuweather den alıyor sen bilmeden yorum yapıyorsun bence karalayacaksan da oveceksende destekli yap bu işiArayıp bulursun da bunu Microsoft niye kendi vermiyor.
Tamam siz devam edin GELİŞMEKTE OLAN sisteminizle, bir gün uyanırsınız umarımdostum sende amma inat çıktın sanki play store daki tüm widgetler ı Google yazmış samsung arayuzundeki hava durumu widgeti accuweather den alıyor sen bilmeden yorum yapıyorsun bence karalayacaksan da oveceksende destekli yap bu işi
Amacım "Nokia'dan şaşma" mantığınızı kırmak. Bende de vardı bu eskiden ama olan biteni gördüm sonradan. Android gibi her şeyini kendine göre ayarlayabileceğin bir sistem varken, 2 ekrana sıkışıp kalmayın istiyorum.
ben nokia olduğu için 920 almadım wp8 cşhazlar içinden en beğendiğim oydu ve Nokia dışındada wp8 ureten adam gibi uretici yok ve herkes alacağı telefonu kendisi seçebilir senin rehberliğine ve isteklerine ihtiyacımız olduğunu duşunmuyorumAmacım "Nokia'dan şaşma" mantığınızı kırmak. Bende de vardı bu eskiden ama olan biteni gördüm sonradan. Android gibi her şeyini kendine göre ayarlayabileceğin bir sistem varken, 2 ekrana sıkışıp kalmayın istiyorum.
Ben 4 yıla yakın android kullandım Hem telefon hem tablet ve burada ki kullanıcıların çoğu da android konusunda bilgilidir. O yüzden boşa kasıyorsun gereksiz tartışma ortamı yaratıyorsun gerek yok.Amacım "Nokia'dan şaşma" mantığınızı kırmak. Bende de vardı bu eskiden ama olan biteni gördüm sonradan. Android gibi her şeyini kendine göre ayarlayabileceğin bir sistem varken, 2 ekrana sıkışıp kalmayın istiyorum.
ne kadar dokundu bu lafın anlatamam gelişmekte olan şeyleri istemiyorsan tr yide terket ozaman nasılsa tr de GELİŞMEKTE OLAN bir ulkeTamam siz devam edin GELİŞMEKTE OLAN sisteminizle, bir gün uyanırsınız umarım
Çoğu sosyal medya uygulaması bile daha yeni ekleniyor. Android'de bedava olan Angry Birds serisi WP marketinde paralı. Çoğu oyun yok, olanlar da geç geliyor. Daha yeni geldi Temple Run 2. Kişiselleştirmeye de gelirsek açıkçası ben telefonum tek bir ekranı olsun sadece kısayol ekleyeyim istemem.
kısayol eklemiyorsun live tile ekliyorsun ve oldukça kullanışlılar , 2014ten sonra bunları diyebilecek misiniz merak ediyorum bir de yok şu uygulama yeni geldi bu yok falan , bizim alt segment ürünlerimiz sizin üst düzey ürünlerinizden daha stabil çalışıyorÇoğu sosyal medya uygulaması bile daha yeni ekleniyor. Android'de bedava olan Angry Birds serisi WP marketinde paralı. Çoğu oyun yok, olanlar da geç geliyor. Daha yeni geldi Temple Run 2. Kişiselleştirmeye de gelirsek açıkçası ben telefonum tek bir ekranı olsun sadece kısayol ekleyeyim istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?