İpucu Karşılaştırma - Güneş Altında Okunabilirlik: Lumia 1520 Vs Diğerleri (bölüm 2)

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
onu bunu bilmem 920 ile 820 arasında sırf 920 büyük die almamıştım ama bu 6" büyük ama tam benlik cihazın inceliğide çok iui birde cihazda IPS ekran var IPS'ler Amoledlere göre gün ışığında daha iyimi acaba ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: konu için

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
onu bunu bilmem 920 ile 820 arasında sırf 920 büyük die almamıştım ama bu 6" büyük ama tam benlik cihazın inceliğide çok iui birde cihazda IPS ekran var IPS'ler Amoledlere göre gün ışığında daha iyimi acaba ?
aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim :)

sekajmer

sekajmer

Üye
nokianın ekranı kamerası on numara ama sistemin tarayıcısı rezil bence apple da flash kullanmıyor ama o adamların video izlediği sitede ben film izleyemiyorum buda bana koyuyor işte
birde gib gov trden işlem yapamıyorum arkadaşımın ip 5 ile rahat bir şekilde araç vergisini yatırabiliyoruz
şu ana kadar ne izlemek istediysem izletti İnternet explorer . Görünümün mobil olduğuna dikkat edin . Arkadaşımda izleyemiyordu flasplayer kur diyordu mobil yaptım yapış o yapış patladı izledi :Dya bende büyük severim ama 925 buldum 32 gb bayağı ucuz hemde sıfır hemdeeee 1.050tl hatta 1000tl :D alıyorum 2 saat sonra ama 925 te küçük sayılmaz hem 720p ekranı var 4.5 inç :D konuyu saptırdım kusura bakmayın 1520 de 925 ten sonraki telefonum olabilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aklımı çelmeyin, aklımı çelmeyin benim. :karisti: :hih: Kışt kışttt. :seytan6: Euzübillahimineşşeytanirraciym Bismillahirrahmanirrahiym.... :sirit:

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Asıl konuya gelirsek, güneşte okunabilirlik aslen önemli bir konu. Hani telefonda şu eksik bu eksik deniliyor ya, ama birde şu yönden bakın, güneşte okunabilirlik hafife alınıyor. Aslında hayatımızın bir kısmı dışarıda gün ışığında geçiyor arkadaşlar. Ve cidden önemli yani. dışarda bir saate bakmak bile epey zor olacaksa cep telefonu büyük bir eksiklik taşıyor demektir. Saat önemli yani :) Sadece saat olarak düşünmeyin, önemli bir yazışma için illa kapalı bir yere girmek isteyeceksiniz. Yada bir resim çekiyorsunuz o da ne? Ekranda resmi bir türlü göremiyorsunuz :D Lumiaların bu konuda başarılı olması da güzel bir olay ve güzel bir üstünlük bence.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Saat deyince ben sırf telefondan bakıyorum diye saat almıyorum

serverfun912

serverfun912

Üye
Lumia 820 nin bu özelliği iyi güneş altında diğer ekranlardan daha iyi fakat çözünürlüğü kötü ve sistem kötü kimse öneri ve şikayet kutusuna bakmıyor wpun sitesinde.

turbocore35

turbocore35

Üye
ingilizce olarak yazarsanız cevap gelebilir borç bilgisi yolluyorlardı hergün bana .:D.
Lumia 820 nin bu özelliği iyi güneş altında diğer ekranlardan daha iyi fakat çözünürlüğü kötü ve sistem kötü kimse öneri ve şikayet kutusuna bakmıyor wpun sitesinde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia serisinin bir çoğunda bu özellik oldukça gelişmiş durumda. Bu karşılaştırmalar ilk çıktığında Lumia900 ile de yapılmıştı. :ehe

Sent from my RM-937 using Board Express

Üst Alt