Tuba Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: 1.si Kontör Devrini Tekrar Açacağım Operatör Benim Değilmi İstediğim Sistemi açarım 2.si Ödemeli Olsa Kabul Etmek İstiyormusunuz Diye Soruyor 3.sü Vodefone'da Kimsem Yok 4.sü İse Gerçekten 5 Para Etmez, Sadece Bir İyiliği Var Oda Her Yerde Çekiyor ) Genişletmek için tıkla ... 4.sü evet her yerde çekiyor bende ondan erteliyorum hep ve aksilik bizim evde sadece turkcell çekiyor
©The_Gespenst©' Alıntı: 1.si Kontör Devrini Tekrar Açacağım Operatör Benim Değilmi İstediğim Sistemi açarım 2.si Ödemeli Olsa Kabul Etmek İstiyormusunuz Diye Soruyor 3.sü Vodefone'da Kimsem Yok 4.sü İse Gerçekten 5 Para Etmez, Sadece Bir İyiliği Var Oda Her Yerde Çekiyor ) Genişletmek için tıkla ... 4.sü evet her yerde çekiyor bende ondan erteliyorum hep ve aksilik bizim evde sadece turkcell çekiyor
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi RUMMAN' Alıntı: 4.sü evet her yerde çekiyor bende ondan erteliyorum hep ve aksilik bizim evde sadece turkcell çekiyor Genişletmek için tıkla ... Hayalimde Cidden Böyle Bir Operatör Kurmak Var Ama İsmi Fakircell Olmayacak HK-GSM Olacak Maxi Gibi Böyle Güzel Siteleride Bedava Yapacam
RUMMAN' Alıntı: 4.sü evet her yerde çekiyor bende ondan erteliyorum hep ve aksilik bizim evde sadece turkcell çekiyor Genişletmek için tıkla ... Hayalimde Cidden Böyle Bir Operatör Kurmak Var Ama İsmi Fakircell Olmayacak HK-GSM Olacak Maxi Gibi Böyle Güzel Siteleride Bedava Yapacam