Kobra_FighterTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
tamam sil bi kontrol et yine kontrol düşüşü olcak mı ona bak...Beni Arayan Kişiler Zaten Ödemeli Aramıyor
Eğer WAP Ayarlarını Felan Silersem İnternete Giremem Gerektiğinde
Operatör'e Mail Attım Hiç Aramadılar Sormadılar Bile :S
tamam sil bi kontrol et yine kontrol düşüşü olcak mı ona bak...
sonra yine ayarlarsın erişim ayarlarını istersen turkcelden alırsın istersen kendin manuel yaparsın şahsen ben manuel yapıyorum ayarlar mevcut bende verebilirim...
mail e cevap hiç vermiyorlar m.hizmetlerini sesli arman lazım onuda bi kaç kerede aramadan sonra sorununu çözümlüyorlar baştan nazik ol baktın halletmiyorlar sende savunma yaptın mı 48 saat içinde çözüme ulaşırsın sorununla ilgili bi forum oluşturulmasını sağla en sağlıklısı o ben öyle yapıyorum
Turkcell iletişim merkezine (TİM) git hemen çözerler...her yerde mevcut iletişim merkezleri...uğraşmana bile gerek yok...
tamam sil ve kontrol et tekrar düşücek mi kontor bende ayarları tekrar vercem sanaTamam Siliyorum
Ben Geçen Mail İle Şikayet Bildirdim Başka Sorunum İçin Ertesi Gün Aradılar Efendim Sorununuz Buymuş Doğrumu Dedi Evet Dedim Sorunun Neden Olduğu Şeyi Söyledi Sonrada Bu Sorununuzu Hallettik Dedi.İyi Günler dedim Kapattı.Diğer Ertesi Günde Oto Sekreter Aradı Müşteri Temsilcimizden Memnun İseniz 5 e Bas 10 a Bas Dedi Oylama Yaptım Kapattı.
Fakat Bu Sefer Hiç İlgilenmediler Bile :S
Bugünde Aramazlarsa Tekrar Atacam Mail "Müşterilerinizle İlgilenmeyerek Kalitenizi Belli Ediyorsunuz" Vs.. Gibi Mesaj Atacam
Kayseride İkametgah Ettiğim Bölgede Malesef Mevcut Değil Şimdi Kalkıpta Kim Gidecek Çarşıya
Sorunumla İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler
Rica ederimYok Onları Kullanmıyorum Ayarlar İçin. Şeyy Turkcell MMS'ide Sileyimmi ?
İnşallah
--------------- Ekleme ---------------
Ayarları YaptımBirinin Aramasını Bekliyorum İnşallah Düzelmiştir Sorun
bu ayarları bende kullanıyorum ama neden çözemedimBu Ayarlarla 0.facebook.com ' a Girerken Turkcell WAP Üzerinden Kontör Gidermi ? Eski Ayarlarla Bazen Gidiyorduda :S
Turkcell İnternet ' de Ve Diğerinde Kontör Gidiyormuş
Fakat Turkcell WAP'da GitmiyormuşAma Bende Gidiyordu
_є_®_¢_α_N_™;3075647' Alıntı:Turkcell WAP'ta kontör gitmez.Gidiyorsa ayarların yanlıştır.
herzamn gitmiyor ama değiştirdim bakalım ne olcakTurkcell İnternet ' de Ve Diğerinde Kontör Gidiyormuş
Fakat Turkcell WAP'da GitmiyormuşAma Bende Gidiyordu
_є_®_¢_α_N_™;3075647' Alıntı:Turkcell WAP'ta kontör gitmez.Gidiyorsa ayarların yanlıştır.
ayarlar turkcell in verdiği ayarlar bi kere aldım sonra not aldım formattan sonra lazım oluyor hep sonra manuel yapıyorum ayarları...
ancak face için ayry bi bağlantı ayarı varsa bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?